Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат

Hmm, samo pet stranica, ja sam mislio da će ovdje biti najmanje 100 strana kritika!

U svakom slučaju moderatore treba kritikovat stalno,

ne smijemo im dat da dišu a kamo li šta drugo.

Kao što reće baćuška Lenin: Kritikovat, kritikovat, kritikovat!

Treba ih kritikovat svugdje i na svakom mjestu i u svako vrijeme!

Kad se bude i ustaju, kad hodaju, sjede, jedu, kupaju se, liježu i spavaju!

Nekritikovan moderator - nikakav moderator! Ne štedjet, samo kritikovat!

Hahahahaha!

Od čega bi onda moderatori i bili, a k čemu ustvari? Ako se ne kritikuju?

0409_feel

bangin      1000000001010    0110_hahaha

једно је критика, сасвим друго критизерство.

90% људи не разликује та два.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
  Цитат
  Цитат

Изречена је само једна опомена, јер је по питању друге било неразумевање.

Дозволите да Администрација ради свој посао.  1000000001010

Још једном, можда је администација превидела питање:

Прва опомена ми је изречена - због чега?

Јасно је написано због чега, друга опомена је избрисана, нема потребе да цртамо.
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Дозволите да Администрација ради свој посао.  1000000001010

Јасно је написано због чега, друга опомена је избрисана, нема потребе да цртамо.

Нема потребе да цртате, само копи-пејстујте то где је "јасно речено" због чега је изречена.

Ако мислите на обавештење које је Александар оставио на теми

Цитат

Родољубе, шпијуна изигравај негде другде. Овде нећеш моћи.

Прва опомена.

то је потпуно смешно и увреда за интелигенцију. Александар је,  надахнут ликом Илије Чворовића из "Балканског шпијуна", умислио нешто, и у афекту, изнервиран, посегнуо за опоменом, а ја то треба да прихватим као нормално.  Два пута сам овде објаснио зашто сам поставио питања.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

зашто неки чланови овог форума, који су отворено против Бога и Цркве а приде и нису православне вероисповести, имају статус ''православца'', односно не носе статус примерено својем уверењу?

Хахахаха, ово још нигдје и никад није било ни на једном хришћанском Форуму!

Који море "примерен статус" да им дамо, статус дежурног САТАНИСТЕ?

зајроне, не глупирај се, ти си озбиљан човек   1000000001010

као што теби пише римокатолик, а другима муслиман или протестант, итд. тако и неком трећем треба да пише теиста (или нека друга декларација) а не да неко четврти буде збуњен писањем једног теисте који нема (више?) везе са православљем (који је опет у неким дубиозним околностима студент православног богословског факултета са благословом једног владике) који уствари испољава (сумњиве у најмању руку, ако не већ непобожне) ставове и тако смућује људе који нису утврђени у (православној) вери.

а и брате сатанисти лепо да се стави да је сатаниста, таквом неће то сигурно сметати ако се тако декларише. мада је питање да ли би издржао дуже од 15 минута да не направи неку глупост и због тога да аутоматски изгуби право гласа и појављивања, као један члан у прошлости.

Čitaš li ti molim te uopšte šta je tamo bilo napisano:

који су отворено против Бога и Цркве

а приде и нису православне вероисповести

Koji su otvoreno protv Boga i Crkve, pa ko bi to mogao biti? Komunisti ili satanisti?

Baš nemamo puno nekih mogućnosti na izbor! A treba im dat "primeren status"!

Treba njih potjerat s Foruma pa da idu na neki svoj komunistički ili satanistički.

O čemu bi molim te hrišćani imali raspravljat s tim koji su "otvoreno protiv Boga i Crkve"?

Ne moraju biti na tom hrišćanskom forumu ako su otvoreno protiv Boga i Crkve!

Ne vidim k čemu je onda to dobro, ako ne žele tražiti ni naći Boga već samo biti protiv njega?

Onda takav hrišćanski Forum ne može biti baš najboljim mjestom za to što oni  hoće ili traže!

Mi se za njih imamo moliti Bogu ali nemamo šta raspravljati. To što oni traže i hoće mi to ovdje nemamo.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Koji su otvoreno protv Boga i Crkve, pa ko bi to mogao biti? Komunisti ili satanisti?

Treba njih potjerat s Foruma pa da idu na neki svoj komunistički ili satanistički.

O čemu bi molim te hrišćani imali raspravljat s tim koji su "otvoreno protiv Boga i Crkve"?

Ne vidim k čemu je onda to dobro, ako ne žele tražiti ni naći Boga već samo biti protiv njega?

Onda takav hrišćanski Forum ne može biti baš najboljim mjestom za to što oni  hoće ili traže!

Mi se za njih imamo moliti Bogu ali nemamo šta raspravljati. To što oni traže i hoće mi to ovdje nemamo.

Али како ми тачно можемо да знамо ово што сам био слободан да болдујем у Вашем посту? Мислим да су сви људи, ма колико мрачни и удаљени од Бога, заправо боготражитељи. Да ли мислите да би се Господ Исус Христос одрекао сатанисте, педофила, серијског убице? Ко може да зна шта у нечијем срцу може да отвори пут покајања - можда то чак може да буде нешто што прочита и на неком хришћанском форуму, зар не?

Ионако не знам за други начин да и они најудаљенији од спасења чују Живе речи утехе: ако немамо такво место где ће и "најгори" имати прилику да чују хришћански став, онда одбијамо да будемо Христови сарадници. Зар није и свети апостол Павле рекао "свима сам био све да би их Христу привео"?

Да се ја питам нико не би био санкционисан, цензурисан или отеран, без обзира како се декларише - свако, без обзира на личне ставове, треба да добије прилику да чује наше ставове. Смирење је краљица хришћанских врлина, а чини ми се да је управо оно најмање присутно код нас - а наша је одговорност пред Христом највећа.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Али како ми тачно можемо да знамо ово што сам био слободан да болдујем у Вашем посту? Мислим да су сви људи, ма колико мрачни и удаљени од Бога, заправо боготражитељи. Да ли мислите да би се Господ Исус Христос одрекао сатанисте, педофила, серијског убице? Ко може да зна шта у нечијем срцу може да отвори пут покајања - можда то чак може да буде нешто што прочита и на неком хришћанском форуму, зар не?

Ионако не знам за други начин да и они најудаљенији од спасења чују Живе речи утехе: ако немамо такво место где ће и "најгори" имати прилику да чују хришћански став, онда одбијамо да будемо Христови сарадници. Зар није и свети апостол Павле рекао "свима сам био све да би их Христу привео"?

Да се ја питам нико не би био санкционисан, цензурисан или отеран, без обзира како се декларише - свако, без обзира на личне ставове, треба да добије прилику да чује наше ставове. Смирење је краљица хришћанских врлина, а чини ми се да је управо оно најмање присутно код нас - а наша је одговорност пред Христом највећа.

Свакако да се с тим слажем, но, овдје није ријеч о тим таквим који се зарегиструју и само читају, или пишу али не ништа тако као што уствари мисле. или рецимо бирају намјерно такве неконфликтне теме. Тај један члан је поставио јасно питање: "какав статус дати тим који се отворено манифестују не само као као незнабошци већ као антитеисти, милитантни атеисти?" Отворено и несакривено пишу против Бога и Цркве, ваљда онда тим и против хришћанства. Овдје уопште није било ни говора о неким било каквим атеистима, већ о отвереним милитантним атеистима, АНТИТЕИСТИМА! Како другачије бисмо онда могли назвати те такве који су отворено против Бога, Цркве и хришћанства? Значи из самог питања произлази то овако: не само да такве небудемо бановат већ им имамо дати и "примерен статус" значи нешто као НАЛЕПКУ ИМУНИТЕТА као што имају дипломате на аутима тај CD, Chorus Diplomaticus, па кад прочитамо некакве тоталне бесмисле под њиховим ауторством имамо значи прво провјерити само ту  налепку на њиховом профилу па кад видимо значи да ту такву имају, то је онда значи све ОК. Буде то фунционисати као у КЦ некаква врста Imprimatura, одобрења. Пустимо их да раде и пишу шта хоће јер на то имају ту налепку. Тако би си свако могао тражити налепку у зависности од тог о чему хоће писати некакве бесмислице а по потреби их још мјењати кад хоће промјенити те теме о којима пише на неке друге. Па ако њима дамо налепку "милитантни атеиста, антитеиста" онда ће они о хришћанству моћи писати шта хоће а бити "недодирљиви" јер на то имају "папире". и нико им неће моћи ништа рећи нити их бановати јер то је њихово право да о хришћанству, Богу и Цркви мисле што хоће а то им уствари и пише у профилу и према томе се ми остали имамо равнати. И недај Боже им нико никакве проблеме због тога не смије правити! Значи имали би тим већа права нехо ико на Форуму, на хришћанском форуму. Хришћана свеједно којег и каквог ћемо наравно наглавце испалит с Форума кад прогласи некакву бласфемију и будалаштину али они ће то моћи и ништа им се десити не може јер у профилу им лепо јасно пише да нису хришћанима, да су антитеистима, милитантним атеистима или како би их већ назвати имали и онда могу весело да пишу шта хоће. О томе је био цијели тај спор,  у самом предмету питања. Значи пустићемо их да пишу шта хоће и још им на то дати налепку, "ахднаму", да их нико не би узнемиравао и сметао им било како на Форуму или недај Боже грешком бановао?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Дакле, неко ко покушава да извуче ''информације'' од Рогија, може да буде само злонамеран. Поводом тога, а пошто је ствар потпуно јасна, изричем Лазићу предопомену (која би била друга по реду) и упозорење да је о овој теми прича завршена.

moderatoru milan nikolić!

vidim da si zabrinut da bi neko mogao da iskoristi informacije koje ima rogi.

ne treba da se brineš, jer je kao što je rekao aleksandar teološki fakultet JAVNA institucija, tako sve što se tamo kaže SLOBODNO može da se zna.

i naravno treba da znamo šta se predaje i uči i tamo, šta se govori studentima. TO nije nikava TAJNA kao što niti sud nije tajna, i informacije su dostupne svima i svjedočenje. tako da razuvjeravam ovim, ne treba da se brineš da bi ono što rogi kaže moglo biti zlouptrebljeno, je li tako?

informacije osim programa fakulteta svakako su dostupne na raznim internet stranicama o tome šta se tamo predaje, i ovo je vrijeme interneta i teško šta se "ne zna".

a i rečeno je: Lk (12, 2) Јер ништа није сакривено што се неће открити, ни тајно што се неће дознати;

evo, npr. neka predavanja od vl. midića dostupna na internetu na youtube o teologiji i evoluciji.

a mogu ti navesti još par adresa ako te to zanima.

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Дозволите да Администрација ради свој посао.  1000000001010

Нема потребе да цртате, само копи-пејстујте то где је "јасно речено" због чега је изречена.

Ако мислите на обавештење које је Александар оставио на теми

Цитат

Родољубе, шпијуна изигравај негде другде. Овде нећеш моћи.

Прва опомена.

то је потпуно смешно и увреда за интелигенцију. Александар је,  надахнут ликом Илије Чворовића из "Балканског шпијуна", умислио нешто, и у афекту, изнервиран, посегнуо за опоменом, а ја то треба да прихватим као нормално.  Два пута сам овде објаснио зашто сам поставио питања.

Нема везе, оче Иване. Видим да немате одговор на једноставно питање. А, с друге стране, јасно је да морате да сачувате и Александров ауторитет, макар он и погрешио. Јер ипак је он, колико видим, један од "главних играча" овде.

Али молба: кад следећи пут неко од ваших модератора у афекту уради нешто слично - без икаквог разлога изрекне опомену - немојте га "покривати" по сваку цену. Хвала.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Заиста немам воље ни времена да претражујем због чега си опоменут и за то постоји разлог јер да га нема не би било ни опомене.

Ауторитет брата Александра на овом форуму је заиста доста висок и то зато што га је својим радом и заслужио.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Заиста немам воље ни времена да претражујем због чега си опоменут и за то постоји разлог јер да га нема не би било ни опомене.

Ауторитет брата Александра на овом форуму је заиста доста висок и то зато што га је својим радом и заслужио.

Што не значи да у датом случају није био у криву (Александар).
Подели на овим сајтовима

Цитат

Ovaj slucaj sa Rodoljubom je stvarno cista farisejstina.Covek je samo trazio od Rogija objasnjenje povodom njegovih tvrdnji sta se sve predaje  na PBF-u i sta se desilo:Aleksandar ga je optuzio da je spijun i dao mu opomenu!!Smesno!!U ovom konkretnom slucaju ne da je pogresio vec je presao sve granice elmentarne pristojnosti!!Najmanje sto moze da uradi jeste da se izvini bratu Rodoljubu i to onako smireno hrisanski sa sve metanijom!!

Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.

Игумен Никон (Воробьев)

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ovaj slucaj sa Rodoljubom je stvarno cista farisejstina.Covek je samo trazio od Rogija objasnjenje povodom njegovih tvrdnji sta se sve predaje  na PBF-u i sta se desilo:Aleksandar ga je optuzio da je spijun i dao mu opomenu!!Smesno!!U ovom konkretnom slucaju ne da je pogresio vec je presao sve granice elmentarne pristojnosti!!Najmanje sto moze da uradi jeste da se izvini bratu Rodoljubu i to onako smireno hrisanski sa sve metanijom!!
Опрости, брате, али ако је неумерено може да буде контрапродуктивно. Мислим метаније и то.
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Опрости, брате, али ако је неумерено може да буде контрапродуктивно. Мислим метаније и то.
Oprosti brate ali ovaj konkretni slucaj je kristalno jasan...Ovde smo imali situaciju kao na utakmici da jedan igrac iz cistog mira ide djonom na drugog a sudija samo odmahuje rukom kao nista nije bilo!!!A sto se tice tvoje opaske da metanije mogu da budu kontraproduktivne,ne razumem kako smirenje to moze da bude?Ono nam je svima potrebno a posebno onima koji imaju mnogo znanja,teolozima na primer!

Prastaj brate,

Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.

Игумен Никон (Воробьев)

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Ovaj slucaj sa Rodoljubom je stvarno cista farisejstina.Covek je samo trazio od Rogija objasnjenje povodom njegovih tvrdnji sta se sve predaje  na PBF-u i sta se desilo:Aleksandar ga je optuzio da je spijun i dao mu opomenu!!Smesno!!U ovom konkretnom slucaju ne da je pogresio vec je presao sve granice elmentarne pristojnosti!!Najmanje sto moze da uradi jeste da se izvini bratu Rodoljubu i to onako smireno hrisanski sa sve metanijom!!
Oprosti brate ali ovaj konkretni slucaj je kristalno jasan...Ovde smo imali situaciju kao na utakmici da jedan igrac iz cistog mira ide djonom na drugog a sudija samo odmahuje rukom kao nista nije bilo!!!A sto se tice tvoje opaske da metanije mogu da budu kontraproduktivne,ne razumem kako smirenje to moze da bude?Ono nam je svima potrebno a posebno onima koji imaju mnogo znanja,teolozima na primer!

Prastaj brate,

Ако инсистираш да Александар треба да направи метанију, да мислим да би било контрапродуктивно. Иначе не мислим да су метаније контрапродуктивне, напротив. Слажем се да је случај кристално јасан и да је Родољуб у праву.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...