timjančica Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Цитат О томе се ради. Неко ко има знање и ставове о теологији попут Рогија НЕМА ПРАВО да уопште вреднује изјаве професора.... šta misliš važe li ljudska prava u domenu foruma ?evo na koja ljudska prava mislim. Glavni principi Postoji ukupno trideset članova koji okvirno sačinjavaju ljudska prava, ali za najznačajnije principe se smatraju sledeći: * Pravo na život, slobodu i sigurnost ličnosti. * Pravo na obrazovanje. * Pravo na zaposlenje, plaćene praznike, zaštita od nezaposlenosti i socijalna sigurnost. * Pravo na puno učešće u kulturnom životu. * Sloboda od torture ili svirepog, nehumanog tretiranja ili kazne. * Sloboda mišljenja, uverenja i veroispovesti. * Sloboda izražavanja i mišljenja prava čovjeka koga interesuju evo i na srpskom detalji o pravima čovjeka u vezi slobode mišljenja i ostalih prava. http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=src5 Члaн 19. Cвaкo имa прaвo нa слoбoду мишљeњa и изрaжaвaњa, штo oбухвaтa ипрaвo дa нe будe узнeмирaвaн збoг свoг мишљeњa, кao и прaвo дaтрaжи, примa и шири oбaвeштeњa и идeje билo кojим срeдствимa и бeзoбзирa нa грaниц Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Цитат И птицама на грани је јасно Родољубе зашто си тражио "ближа објашњења". Ко те не зна, скупо би те платио. Хтео си да направиш овако нешто (у свом стилу): http://www.verujem.org/teologija/Kritika%20_Ziziulasa.pdf šta sad pa ovo treba da znači svašta "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 ако докажеш супротно од горенаписаног да се дешава на форуму, онда можеш да кажеш нешто у том смислу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 рогољубе и роди, вас двојица сте се баш пронашли да се крпите :229229229: dada dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Опет смајлији смисленији од речи... https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Цитат Опет смајлији смисленији од речи...рече скрибоман дворској луди prst ka dole facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 елем, имам ја једно смисленије питање: зашто неки чланови овог форума, који су отворено против Бога и Цркве а приде и нису православне вероисповести, имају статус ''православца'', односно не носе статус примерено својем уверењу? видим да то јако збуњује, да не кажем вара, у комуникацији са њима. да не питам шта модови и админи раде, кад не виде гомилу дуплих тема, лудачења неких чланова и слично. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Цитат елем, имам ја једно смисленије питање: зашто неки чланови овог форума, који су отворено против Бога и Цркве а приде и нису православне вероисповести, имају статус ''православца'', односно не носе статус примерено својем уверењу? видим да то јако збуњује, да не кажем вара, у комуникацији са њима. да не питам шта модови и админи раде, кад не виде гомилу дуплих тема, лудачења неких чланова и слично. Не знам о чему се ради, може ли се конкретно, макар на ПП? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Цитат Цитат елем, имам ја једно смисленије питање: зашто неки чланови овог форума, који су отворено против Бога и Цркве а приде и нису православне вероисповести, имају статус ''православца'', односно не носе статус примерено својем уверењу? видим да то јако збуњује, да не кажем вара, у комуникацији са њима. да не питам шта модови и админи раде, кад не виде гомилу дуплих тема, лудачења неких чланова и слично. Не знам о чему се ради, може ли се конкретно, макар на ПП? типа роги.а остало има мање-више пријава и самих коментара чланова који стављају линкове дуплих и троструких тема са форума, па објављених у исто време приде. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Цитат елем, имам ја једно смисленије питање: зашто неки чланови овог форума, који су отворено против Бога и Цркве а приде и нису православне вероисповести, имају статус ''православца'', односно не носе статус примерено својем уверењу? видим да то јако збуњује, да не кажем вара, у комуникацији са њима. да не питам шта модови и админи раде, кад не виде гомилу дуплих тема, лудачења неких чланова и слично. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Ја сам често онлајн, (често и послом) али не могу сво своје слободно вријеме да проводим читајући све и једну тему на форуму: зато постоји опција "пријави", а и поједини чланови ми директно обрате на пп са линком на спорни пост или тему. У праву је брат, што се тиче рогија и њему сличних, мислим да треба јасно дефинисати њихов статус на форуму у циљу спречавања злоупотреба - нпр. може да збуни чињеница што је он студент Православног Богословског Факултета а човек сам себе назива филозоф-будиста. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Као да је мало направљен притисак на брата Родољуба. Не знам, читајући га на овој теми(Родољуба), а и на другим где је писао, нисам стекао утисак да је човек злонамеран. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Цитат Као да је мало направљен притисак на брата Родољуба. Не знам, читајући га на овој теми(Родољуба), а и на другим где је писао, нисам стекао утисак да је човек злонамеран. има времена да га упознаш :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Цитат Ја сам често онлајн, (често и послом) али не могу сво своје слободно вријеме да проводим читајући све и једну тему на форуму: зато постоји опција "пријави", а и поједини чланови ми директно обрате на пп са линком на спорни пост или тему. У праву је брат, што се тиче рогија и њему сличних, мислим да треба јасно дефинисати њихов статус на форуму у циљу спречавања злоупотреба - нпр. може да збуни чињеница што је он студент Православног Богословског Факултета а човек сам себе назива филозоф-будиста. а чему служе постављени модови на својим подфорумима и остали админи?част изузецима који раде. пс. читање целог форума није толико ни напоран ни временски захтевајућ посао. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал klapklap link=topic=3031.msg347967#msg347967 пс. читање целог форума није толико ни напоран ни временски захтевајућ посао. Јес' ти глед'о "Demolition Man"? Е, ја имам два так'а у кући. :cheesy2: greengrin Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука