Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

Možda sam ja malouman ali nisam video pokajnikovu poruku kao generalizaciju kc sveštenstva.

Po meni je ona bespotrebno napisana.

Kao što sam zamerio velečasnom na njegovoj reakciji tako zameram i sydu i ekipi što istom merom vraćaju zaviši.

I onda se svi ljute,katolici što ovi nisu sankcionisani a ovi se ljute zašto ovi drugi nisu sankcionisani i tako...

Dejane, na tu uvredu - koju smo čuli bezbroj puta ovde u ovoj ili onoj formi nisam ni reagovao. Reagovao sa zbog onog "praštaj" nakon uvrede. Da toga nije bilo, prešao bih preko toga, međutim smatrao sam za potrebno, pa i kao sveštenik, da ukažem čoveku na njegov problem. Nažalost, retko ko i hoće od takvih i da razmisli o tome što je rečeno, posebno od nas katolika, već samo gleda da se uhvati za reč, ili čak i za sopstvenu ideju o tome štaj e rečeno, kako bi se napadi nastavili. O tome je reč.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

E ovako!

Jedan od clanova foruma me je nazvao sotonom a administrator potpisao tu izjavu SAMO ZATO STO SAM NAKON NJEGOVE KLEVETE I RUZNIH RECI O JEDNOJ IGUMANIJI reagovao na prozivku!!!

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Oterali ste me sa foruma, OTERALI STE SOTONU SA :group111:!!!!

MOLIM ZA TRAJNI BAN!!!

Ајде смири се...  0205_whistling не можемо ми да знамо шта ће неко рећи. Имаш опцију да пријавиш поруку Администрацији јер не може да се постигне да се чита цео форум. Дневно се напише огроман број порука. Дакле, треба ту поруку да пријавиш а Администрација ће реаговати.

o. Ivane, kako da prijavim administraciji kada administrator potpise da sam ja sotona!?

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

o. Ivane, kako da prijavim administraciji kada administrator potpise da sam ja sotona!?

Пошто си (наравно уз  :cheesy:) оптужио читаво свештенство РКЦ за педофилију (употреба другог лица множине), па тиме и велечасног Мидраша, мислим да си ти тај који си заслужио опомену овде, а свакако и много оштрију реакцију од оне коју је имао велечасни Мидраш (упоредивши твоје "тражење опроштаја" након тако перфидне изјаве са сатанском праксом - за такву врсту лицемерја, то је и блага карактеристика). Тако да сам Мидрашев пост  4chsmu1 као човек а не као админ и иза тога у потпуности стојим. Да је рецимо оцу Ивану или било ком другом свештенику с форума неко од муслимана или римокатолика због оних афера са злоглсаним (и на срећу већ заборављеним) "чика Јовом" (чије монашко име ни не желим да споменем), или једним епископом, који је, ето, ипак ослобођен тих сумњи код нас, неко рекао "код вас" у контексту педофилије, свакако би, у најмању руку, и добио опомену, ако већ не би био и банован. Али, као неко, у чијем потпису стоји "мисионар" (заиста не разумем по ком основу), ти изгледа мислиш да је сасвим исправно цело римокатоличко свештенство ставити у контекст педофилије (узгред, због сумњиво медијски надуване кампање, којој се, изгледа, радују само најмилитентнији атеисти и неки православци попут тебе)? И човек треба ваљда да ти то опрости и да ваљда прихвати и за себе да је педофил (наравно, има и оних за које су сви римокатолици по дифолту "усташе" - импликације на које исувише често и ми из администрације не стигнемо да реагујемо)?

Занимљив си ти Покајник, заиста...  Just_Cuz_19

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Noćas sam došao sa Kosova, niko ne žali za njim.

Žale što nisu pošle još neke sestre i neki likovi, kažu mi u Sokolici se završila liturgija a sestra mikrofon u ruke pa kad poče da proklinje: "proklet da je svaki onaj ko zapali cigaru u porti"!

Nego što ona nešto ne otpeva kad već ima mikrofon. E kažu ne stiže ne skrasuje se u svetinji, sedne u džip pa Grčka, Beograd, samo putuje.

Rekoh: ima se može se.

Завиша, без обзра што се переш балавевићевски у стилу: "и ако су лагали мене и ја лажем вас",

овај твој цитат ЈЕСТЕ клеветање монахиња из манастира Соколица.

Тачније, не само клевета већ свједочи један цинизам и безобразлук.

Преношење трачева (ма које врсте) је иначе врло хришћански, културно, благочестиво,

и просто толико помаже подизању квалитета овог форума чији је циљ да буде још један таблоид и мјесто за оговарање, јел?

Е, па није.

Клеветање свештених лица СПЦ и преношење трачева о њима је најстрожије забрањено,

а ти већ имаш убиљежене двије опомене (а прогледано ти је кроз прсте барем још три пута толико).

Cista kleveta je u pitanju. I uopste nije vazno da li je mati Makarija u pitanju ili neko drugi. Jednoj sestri iz Sokolice, bilo ona igumanija ili neka druga sestra, pripisano je, na osnovu lovackih prica, vozikanje dzipom od Beograda do Soluna, proklinjanje preko mikrofona, pa i na kraju, s onim, sto bi M. rekao sotonskim "ima se, moze se", razbacivanje s manastirskim sredstvima.

Od toga je sve pocelo. I ovo nije ni prva ni druga ni treca ni deseta Zavishina provokacija, nego samo nastavak njegovog ponasanja. I ova kleveta-provokacija nicim nije bila izazvana. Narocito je podlo sto je u postu ispod toga (sada ga je nemoguce citirati) najavio nastavak prica iz manastira.

Do ovoga je doslo posle jedne moje razmene pp sa jednim adminom: dogovorili smo se da ja ucinim sa svoje strane sve sto mogu da spustim loptu, da ne odgovaram ostro. Resio sam da neko vreme uopste ne ucestvujem u ovim "ekumenskim" razgovoru, napisao sam to coveku u pp.

Onda je Zavisha ovo uradio (post je poceo konstatacijom da smo se mi Srbi odrekli Kosova, dakle jednom provokantonom zluradoscu), sto je zaprepastilo i uvredilo i mene i vuka i marka i zeljka i konacno, najvise od svih samog pokajnika. (Dejan je istupio protiv ovog klevetanja, ali ne kao administrator, nego kao obican ucesnik u razgovoru). Najvise pokajnika zato sto se naknadno ukljucio u diskusiju, i video da anonimni Zavisha laze i klevece monahinju i sestrinstvo koje je poznato, navelo se da je to pravoslavni manastir Sokolica. I najvise pokajnika zato sto obicno nije ucestvovao u ovakvim diskusijama i nije imao pojma kako se Zavisha izborio za mogucnost da govori ruzno o Crkvi i da odmah kuka kada mu se uzvrati ("evo vidite sta mi rade samo zato sto sam rimokatolik").

I sada da vas pitam nesto. Ovde ima dosta svestenika. Sta bi bilo ko od svestenika rekao da ja (dakle, anonimni syd) sada dodjem i kazem bio sam u toj i toj crkvi, dakle u vasoj crkvi, oci, u tom i tom mestu, u vasem mestu, oci, tamo sam u toj crkvi video i cuo da neki svestnik npr. uparkirava mercedes, da dodam "ima se moze se", i on pritom uz pomoc razglasa proklinje vernike koji udju u portu. Sta bi se onda desilo?  Izleteo bih u roku od odmah sa foruma. Odmah. I ne samo ja, nego bilo ko nema specijalni i povlasceni status. Samo umesto "toj i toj" crkvi, zamislite crkvu u kojoj vi sluzite.

A ovde se radi o raspetom Kosovu i sestrama koji su andjeoski obraz navukle i svedoce veru u okolnostima koje niko od nas tesko moze da zamisli. Ispod parkinga na ulazu u Sokolicu nalazi se onaj siptarski "muzej", odakle stizu provokacije, manastir je okrzen vojnickom zicom, nekoliko godina je zavisio doslovno od budnosti grckih strazara na ulazu i od toga da li ce kerovi nanjusiti i dojaviti kada neko pocne da se sunja iz one gornje sume.

Zavisha ovde ima drugaciji tretman. I to ljuti i vredja. Ali, zbog toga se nisam zalio. Sada je uvredio sve koji su na diskusiji bili zbog klevetanja sestrinstva u Sokolici. I ponavljam. Da je ovakvu ili slicnu stvar uradio prvi, drugi ili peti put, uopste se ne bi digla ovolika frka.

A sto se tice najave novih pravila, tu imam neka pitanja. No, sacekacu malo.

(A Midrashevo nije da ovde deli ko je sotonin ucenik a ko nije, pogotovu sto se ovde predstavlja kao svestenik; i ko takve stvari lajkuje kada ih cini neko ko se predstavlja kao rimokatolicki svestenik pokazuje koliko malo postuje rimokatolike; ja, na primer, koji se ne mogu ubrojiti u ljubitelje papizma, prvo bih se, ipak, ozalostio, kada se ovako posvedoci na koje je niske grane spala nacin komunikacije jednog beogradskog patera; ranije su jezuiti i svestenici imali neki makar kakav-takav intelektualni nivo i spadali su u pristojne ljude, koji nikada ovako ne bi govorili i ponasali se.)

Подели на овим сајтовима

Мислим да смо ово расправили.

Завиша је мало отишао на неплаћени одмор (бан), а ви искулирајте... доста је било.

:drugarstvo: bendoff dada 0304_smile4

Ako mozete o. Ivane udovoljite i Andreju pa i mene opomenite. Reagovao sam tako kako sam reagovao i stojim iza toga. Reagovao sam jer me je zabolelo klevetanje monahinja, kao sto neke NIJE ovde, a ti NEKI bi trebali na to da reaguju.

Andreju necu da odgovaram nista, rekli ste sve o. Ivane

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мислим да смо ово расправили.

Завиша је мало отишао на неплаћени одмор (бан), а ви искулирајте... доста је било.

:drugarstvo: bendoff dada 0304_smile4

Ako mozete o. Ivane udovoljite i Andreju pa i mene opomenite. Reagovao sam tako kako sam reagovao i stojim iza toga. Reagovao sam jer me je zabolelo klevetanje monahinja, kao sto neke NIJE ovde, a ti NEKI bi trebali na to da reaguju.

Andreju necu da odgovaram nista, rekli ste sve o. Ivane

И ти имаш прву опомену јер си се распуцао по теми као суманут! Са тим чиниш штету и себи и Цркви.

Што се тиче Завише, људи који њега познају ми говоре да је то човек који је учинио Србима више него што им је ико учинио у животу. Дакле, Завиша није разбојник и лош човек, аи дефинитивно има кратак фитиљ и зато мало треба да одмори, бар неколико дана.

Подели на овим сајтовима

јел могу ја да поновим, врло опуштено, да админе и модове реално боли уво да погледају постове на својим подфорумима?

колико се сећам ''сатанизам у музици'', имајући у виду неколико последњих песама и група које су отворено супротног карактера од смисла овог форума, је на другој теми.  :drugarstvo:

мисим, није да нисам и пријавио проблематичне постове а имајући у виду протекло време, био сам више него стрпљив.

сад бих молио образложење, ако вам није тешко да читате и овај пост.

Подели на овим сајтовима

јел може неко чисто статистички да наведе колико има админа, колико модератора, итд... и да ли  неко може бити админ а да му име не пише црвеним...  bendoff :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Имаш опцију да пријавиш поруку Администрацији јер не може да се постигне да се чита цео форум. Дневно се напише огроман број порука. Дакле, треба ту поруку да пријавиш а Администрација ће реаговати.

оче, знаш, мислим да вам попушта генерално пажња и интересовање, као администрацији и модерацији. част изузецима.

живо ме занима да ли сте спремни да примите људе да дођу до изражаја као личности овде а не да буду третирани и малтретирани од појединих јер се трпе навелико док не одахну сви који читају кад буду такви бановани.

не знам да ли сте приметили тенденцију да се после сваког бана повећа прилив нових људи, а ја мислим да нико не гледа и не брине о таквим стварима.

ха чуј, до скора се нису ни поздрављали људи кад уђу.

иначе, ово што си написао је чист изговор за неорганизацију, с обзиром да сам сам читао цео форум на дневној бази а одузимало ми ефективно је око 5-6 сати узастопце кад се усија форум, до 4 кад је било овако мирно као што је сад.

могли би да се организујете да се админи лепо поделе (има их више него што их је било), а пошто су модови мало закунтали, да прочитају и те пофоруме и да се организујете да пратите шта се заиста дешава на овом форуму уместо да регрутујете форумаше да раде ваш посао пријављивањем проблематичних постова.

знаш и сам да се пријаве моду/админу генерално своде на личне пребацивке између две усијане главе и да се генерално игноришу због тога а да се гомила глупости и реалних ствари које су неопходне санкционисати провуку од бављења будалаштином.

а да је ово свима (сем мантији и теолозима) хоби, мислим да је беспотребно објашњавати.

Подели на овим сајтовима

facenew22222222

форум јесте велик али и вас није на мањка на кантару :drugarstvo:

ја сам био мод на пар форума раније, додуше нису били овако озбиљни као наш ЖРУ ал сваки од нас је имао подфорум којим је управљао, уколико мода нема неко вријеме, одузму му се права и чека се нови...

Подели на овим сајтовима

јел може неко чисто статистички да наведе колико има админа, колико модератора, итд... и да ли  неко може бити админ а да му име не пише црвеним...  :drugarstvo: facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

На теми ''Да ли је душа смртна или бесмртна - тест логике'' са Feeble - ом сам се сложио да Ouk није за модератора. У поменутој теми изузетно је импулсиван (Ouk) и изразито груб према оцу Љуби. То је разлог зашто сам се слoжио са Feeble - ом.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...