Цвеле1993 Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Nikad И теби је скромност врлина, баш као и Маши. 11122 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Nikad bleh bleh И теби је скромност врлина, баш као и Маши. :bla: Цвеле, мислим да можеш и Машу да убациш у потпис за администратора! 11122 bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Укидамо чланство, сви у Администрацију !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Укидамо чланство, сви у Администрацију !!! 11122 :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Укидамо чланство, сви у Администрацију !!! 11122 Сви чланови, за администраторе!!! 0110_hahaha 0907_sport 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
simi Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Meni nije jasno uposte postojanje ovakvog podforuma, sta ce on na jednom Pravoslavnom forumu. Ako znamo da je Pravoslavlje jedina sveta saborna i Apostolska crkva, sta ce nama ova ucenja jeretika??? Nemam nista protiv njih, ali politika ovog karaktera mi se nimalo ne svidja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Meni nije jasno uposte postojanje ovakvog podforuma, sta ce on na jednom Pravoslavnom forumu. Ako znamo da je Pravoslavlje jedina sveta saborna i Apostolska crkva, sta ce nama ova ucenja jeretika??? Nemam nista protiv njih, ali politika ovog karaktera mi se nimalo ne svidja. Zato sto je nemoguce kritikovati nesto i razgovarati sa ljudima drugih religija ako se ne upoznas sa osnovama istih. Zar to nije tako ocigledno?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
simi Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Zato sto je nemoguce kritikovati nesto i razgovarati sa ljudima drugih religija ako se ne upoznas sa osnovama istih. Zar to nije tako ocigledno?! Da samo sto covek prvo treba da se utvrdi u svojoj veri pa tek onda da raspravlja sa drugim, da mu u srce ne bi uveli pometnju, a ti se sad zapitaj koliko su Srbi danas jaki u veri posle svih ratova, komunjara, etnickih ciscenja i genocida. I sad kada obican covek dodje na forum i pogleda bezveze podforum o ovim sektasima koliko mu moze dusevno odgovarati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Може ли у овој теми да се предложи нови модератор? http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Meni nije jasno uposte postojanje ovakvog podforuma, sta ce on na jednom Pravoslavnom forumu. Ako znamo da je Pravoslavlje jedina sveta saborna i Apostolska crkva, sta ce nama ova ucenja jeretika??? Nemam nista protiv njih, ali politika ovog karaktera mi se nimalo ne svidja. Jedan brat na jednoj drugoj temi, reče da mu nije jasno otkud tolika neljubav prema drugima i tome šta oni rade, makar to što rade bilo i pogrešno, zar ljubav prema bližnjem nije dovoljan razlog? Ili možda ima neko bolje opravdanje za to? Ili razlog da ne postoji takav podforum? Složićeš se svako vjeruje u šta želi da vjeruje, zašto bi to trebalo da smeta ikome? Šta misliš o tome simi? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Zato sto je nemoguce kritikovati nesto i razgovarati sa ljudima drugih religija ako se ne upoznas sa osnovama istih. Zar to nije tako ocigledno?! Da samo sto covek prvo treba da se utvrdi u svojoj veri pa tek onda da raspravlja sa drugim, da mu u srce ne bi uveli pometnju, a ti se sad zapitaj koliko su Srbi danas jaki u veri posle svih ratova, komunjara, etnickih ciscenja i genocida. I sad kada obican covek dodje na forum i pogleda bezveze podforum o ovim sektasima koliko mu moze dusevno odgovarati. отворени подфоруми, којима имају приступ сви корисници, су јасно и очигледно обележени шта јесте Православље а шта није.остали, затвореног типа и у који се ступа по сопственом избору и подршци од стране администрације, су такође јасно и очигледно обележени чиме се баве. а Православци и имају заповест да разбијају предрасуде, заблуде и да напредују у Истини, као и да ''кваримо помисли'' оних који заступају нешто што није Истина. него, колико везе има вера са националним, политичким или културним опредељењем? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Пантелејмоне, процуњај мало овуда ... https://www.pouke.org/forum/index.php/board,33.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Укидамо чланство, сви у Администрацију !!! xaxaxaxa malo li je!!!! :) 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Ако један од модератора затвори неку тему, зашто други модови могу настављати расправу,а обичан форумаш не може... Јел вам се тако може,или нас зај......? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Ако један од модератора затвори неку тему, зашто други модови могу настављати расправу,а обичан форумаш не може... Јел вам се тако може,или нас зај......? Ок, Мах ако ти је због тога превише криво, да те учинимо модом... 0110_hahaha Не, него се сматра да је корисно придодати још коју паметну ствар ради квалитета теме. А тема се не закљичава због модова него због чланова (који претерају)... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука