Гости Guest Написано Јул 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Заправо, Невена не учествује на темама, не дружи се. Просто само напише статус. Raznih je nacina da se ucestvuje u vezi foruma. Verujem da ima dosta clanova koji uopste ne pisu, je li to problem? ali su svakodnevni posetioci ili su cesti. Nemoj meriti samo prema sebi i sopstvenim kriterijumima. . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ова тема је кичаста : https://www.pouke.org/forum/topic/32144-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D1%88%D0%B8-%D1%81%D1%83%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%83-%D0%BF%D0%BE%D1%99%D1%83%D0%B1%D0%B0%D1%86/ затим ова: https://www.pouke.org/forum/topic/33619-%D1%83%D1%81%D0%B0%D0%BC%D1%99%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/ па ова: https://www.pouke.org/forum/topic/31186-%D0%BD%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%BE-%D1%88%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B8-%D1%98%D0%B5-%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE/ На овим темама толико тога је јако слично написано као и код Невене на блогу. Da ona ih samo stancuje!! Ko zna sta vidi u rorsahovim mrljama?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ко штанцује, зло не мисли Ко не штанцује....гланцује "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Hvala ti Ivane, oborila sam dnevni rekord pregleda na blogu. Ja zakasnio, obrisali ga dusmani!! Daj u pm, ili kako god, link ka novoj lokaciji (ma na kom sajtu da je)!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Takođe vam kažem da izostavite Džesi. Stvarno sam iznenađena da neko može reći nešto na njen račun. Što je neko manje u stanju sam da se brani, više ga diraju, to se ovde stalno dešava. Sta je problem sa Džesi. Zasto nije u stanju sama da se brani? Ako ima nesto sto gubimo iz vida reci da je gledamo drugacijom> Sumnjam da joj prija nacin na koji je branis. Mora li neko da procita sve poruke o jednom clanu i dijaloge? Ovo je forum!! (Cast inventaru). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Sta je problem sa Džesi. Zasto nije u stanju sama da se brani? Ako ima nesto sto gubimo iz vida reci da je gledamo drugacijom> Sumnjam da joj prija nacin na koji je branis. koji je pa sad tvoj problem....? sta tebi nije jasno...?Naravno da sam u stanju da se sama branim, ali ne zelim da se trosim na nevazne stvari.... i mislis da je lep nacin na koji se izrazavas....(mislim da tvoj prethodni post)....krajnje nekulturno.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Pa ne vjerujem šta čitam. Jel ljudi ovde treba da izvrću svoje utrobe i svoje intime e da ih dokoni i/ili agresivni ne bi kačili. Džesi je 'glava bez jezika' koja uopšte ne koristi svoja mod. ovlašćenja, nikad ne pametuje, nikog ne kritikuje (a većina nas prisutnih ovde smo tome jako skloni), Ona ne zaslužuje da je iko od forumaša proziva. Od nje bismo mogli mnogo svi da naučimo šta je hrišćanski kodeks ponašanja i smirenje. U tom svom smirenju će podnijeti i to kako je ja 'branim'. Иван Ивковић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 @@D.M.W., Увреда обрисана. Пази на речник. Што се тиче статуса једне чланице који су изазвали оволико препирке, може у свој потпис да стави линк ка свом блогу и никакав проблем, али да јој једина сврха боравка на сајту буде рекламирање блога, који притом са православљем нема ни везе, није дозвољено. И не контам шта је ових дана са бомбардовањем ових тема које служе за контакте са модераторима. Ил смо ми одједном постали много лоши (далеко гори него до пре десетак дана), или врућина узима данак у нервози. Џуманџи, Ненад Р., nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Чек, чек, само да доватим колу и кокице..... иначе нисам љубитељ сапуница али ово би могло да буде добро...... (посматрач трља руке)..... RYLAH and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ti skini tu zastitu sa glave pa onda mozemo da razgovaramo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ti skini tu zastitu sa glave pa onda mozemo da razgovaramo Јес, па да ми пустиш неки ХААРП да ти не бих склањао онакве постове! Јок, једном ме тако наместили и никад више! Плутон and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ух ево га овај рајлах, сад би могло да се закуха.... (још трљања руку) RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Чек, чек, само да доватим колу и кокице..... иначе нисам љубитељ сапуница али ово би могло да буде добро...... (посматрач трља руке)..... Uz ovo dole: i uz napomenu ... [napomenu izlisno da pisem - izbrisace i tako ovaj sa kapom] odoh da stancujem postere to me opusta. . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Па не могу да вјерујем (причање са устима пуним кокица) , опет када је најбоље пуштају рекламе (пијење коле) .... тачно хоће да се задавим овим распрнутим кукурузом... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ne sestro! nego da ne postoje jednaki i jednakiji. (i beli medvedi zasticeni) Edit: inace dodjoh sa pokerstarsa, imam neku pauzu tamo trenutno ... (ili da se ispovedim o ... o ne,(parcijalno) kliru je to vec receno ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука