w.a.mozart Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 rekoh-laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Lajko Felix i Boban Markovic Orkestar Felix Kolo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 СЕЋАЊЕ на дивну ЧАЧАНКУ Sonja Savic 3/10/09 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Vladimir Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ja sam je poznavao smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 verovatno je bila još više cool nego na filmu,a... 1327_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Vladimir Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 very emotivac je ipak veliki! andjeli sa njom 1327_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Specijalno za sestru Milevu od Pajka БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Tom Jones - She's a lady И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука