konstantin Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 hteo sam ja postaviti pre neki dan "we are the Serbs",al ko zna kako bi me skontali, pa sam odustao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Ууу, да... Сигурно да би био погрешно протумачен. Могу само да замислим колико је Логопедима дозлогрдило кад су направили такву песму... com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Ево још једна лепа. :smiley: com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Vera , odlican izbor. Al ni Hazi Nikolic nije los 0202_238 To su mi dve najace sa tog albuma 1500_baby Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Који су ово луђаци... primus wynona's big brown beaver Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2009 http://www.metacafe.com/watch/1367747/estradasphere_fantasy_impromptu/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2009 о. Форумије, свака част за Primus! Њих слушам од 94 године. Бубњар је Tim Herb Alexander, кад сам почињао са свирањем бубња "крао" сам његове форе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 hehehehehe, svestenstvo nam bivsi metalci, pankeri i rokeri... evo jedan nepoznat , al odlican bend Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Добро јутро уз ову песму, драги и вољени... The Clash - Know your rights Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Kada ukucam "Lacrimosa" na google pa onda da pogledam slike dobije se http://images.google.ba/images?hl=bs&client=opera&rls=en&biw=1074&um=1&q=lacrimosa&sa=N&start=0&ndsp=20... Da li je muzici koju izvode ovakvi ljudi mjesto na ovom forumu ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Па шта... ово је форум за људе а не не знам кога и какве... сви смо људи.. различитог укуса.... и шта је ту лоше... И замисли, ја волим Секс пистолсе а надам се да знаш речи песме "Anarchy in UK" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Да као што кажеш сви смо људи и различитог укуса... Али све има своје границе... И мислим да поготово ви уредници би требали бити водич нама који долазимо на форум.. Заиста форум је одличан и много душекорисних ствари сам научио и надам се да ћу још научити али са оваком музиком се не слажем... Али то је само моје мишљење У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Мене није брига коју музику слушаш, како изгледаш, које си националности, вере, боје коже.. битно је да се волимо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ???? ???? ????? ???? ?????? ??????, ???? ????????, ???? ?? ?????????????, ????, ???? ????.. ????? ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ?????? ?? ????? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука