Гости Guest Alefshin Написано Мај 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Класик, али вреди се подсетити... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 1, 2009 Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Uu, Flojdovaca nikad dosta poklon Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 1, 2009 Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Vanessa Mae Toccata and Fugue Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 2, 2009 Пријави Подели Написано Јун 2, 2009 Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 2, 2009 Пријави Подели Написано Јун 2, 2009 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 2, 2009 Пријави Подели Написано Јун 2, 2009 Amazing Grace - Judy Collins and the choir (1970 RARE!!) Danas mi treba ovo ........ Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јун 2, 2009 Пријави Подели Написано Јун 2, 2009 Oliver Dragojevic - Bez Tebe (Live U Areni) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 4, 2009 Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 babe ko me ter'o da te volim sa recima Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јун 4, 2009 Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 PUNKS NOT DEAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јун 4, 2009 Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 PUNKS NOT DEAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????? ?? ?? ???? ??????? ?? ??? ???????? :o... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 O Mare e Tu - Andrea Bocelli & Dulce Pontes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука