Гости Guest Макс Написано Август 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 2, 2009 Пријави Подели Написано Август 2, 2009 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 2, 2009 Пријави Подели Написано Август 2, 2009 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 2, 2009 Пријави Подели Написано Август 2, 2009 :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 2, 2009 Пријави Подели Написано Август 2, 2009 :smiley: :smiley: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 2, 2009 Пријави Подели Написано Август 2, 2009 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 2, 2009 Пријави Подели Написано Август 2, 2009 :smiley: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 3, 2009 Пријави Подели Написано Август 3, 2009 Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Август 3, 2009 Пријави Подели Написано Август 3, 2009 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 3, 2009 Пријави Подели Написано Август 3, 2009 SAMO ZA OCA IVANA OD TANJE I JELENE 0409_feel НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 3, 2009 Пријави Подели Написано Август 3, 2009 SAMO ZA OCA IVANA OD TANJE I JELENE 0409_feel :cheesy2: ne?e mi zameriti što sam odlušala 8084.gif Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2009 Za sve ucesnike i svu nasu bracu i sestre koji nisu mogli fizicki juce da budu sa nama ! Veselite se i radujte jer vase je Carstvo Nebesko ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 3, 2009 Пријави Подели Написано Август 3, 2009 Naravno i za Lazaricu " Andjeo " 0409_feel НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2009 За домаћина Dream Theater-As I Am Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 3, 2009 Пријави Подели Написано Август 3, 2009 LOREENA MCKENNITT THE MUMMERS' DANCE Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука