Дејан Написано Септембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2012 БЕОГРАД – Рашчињеном монаху Српске православне цркве Антонију, Драгану Давидовићу, који је ухапшен 29. августа због сумње да је починио кривично дело ометање службеног лица у обављању дужности, данас је одређен притвор од осам дана, речено је Танјугу у МУП-у.Давидовићу је притвор одредио Основни суд у Ваљеву, а ухапшен је због сумње да је напао раднике који су чистили корито будуће хидроакумулације „Ровни” на реци Јабланици.Монах Антоније је следбеник рашчињеног владике Артемија, а боравио је у манастиру Зочиште на Косову и Црна Река код Тутина.Он је рашчињен због сукоба који су избили након протеста испред манастира Грачаница, после одлуке Светог архијерејског сабора о рашчињењу тадашњег владике рашко-призренског и косовско метохијског.ИЗВОР Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2012 Ih bre, a ja pročitao Artemije. Anette, Саша Јанковић, malina :) and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2012 ma dajte bre, meni se učinilo artemije .mislise. Саша Јанковић, Јадранка-Дервента, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 значи ако браниш светињу бићеш ухапшен,а ако крадеш милионе бићеш само опоменут да не крадеш толико,него мало мање...чудан овај наш српски закон kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 значи ако браниш светињу бићеш ухапшен не варај се, вук брани овце само да би он могао да их на миру коље Tanja је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 значи ако браниш светињу бићеш ухапшен,а ако крадеш милионе бићеш само опоменут да не крадеш толико,него мало мање...чудан овај наш српски закон kakvo bre branjenje svetinje? Kako je on branio? Jel tako što je tukao monahe? .mislise. s.o.s. s.o.s. s.o.s. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 kakvo bre branjenje svetinje? Kako je on branio? Jel tako što je tukao monahe? .mislise. s.o.s. s.o.s. s.o.s. бре,нисмо се разумели,да ли је тукао монахе не знам али знам да се човек труди да с Божјом помоћу,сачува ваљевску грачаницу од потопа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 бре,нисмо се разумели,да ли је тукао монахе не знам али знам да се човек труди да с Божјом помоћу,сачува ваљевску грачаницу од потопа oprosti Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 бре,нисмо се разумели,да ли је тукао монахе не знам али знам да се човек труди да с Божјом помоћу,сачува ваљевску грачаницу од потопа коме Црква није мајка, том Бог није отац ... поготово расколницима који се ни мученичком крвљу не могу опрати ако се не покају. тај вук би најрадије киднаповао ту светињу за своје припросте и себичне потребе, а не да чини угодништво Божје. Ромејац and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 kakvo bre branjenje svetinje? Kako je on branio? Jel tako što je tukao monahe? .mislise. s.o.s. s.o.s. s.o.s. Колико сам могао да приметим, ако мислиш на фајт испред Грачанице, убедљиво су предњачили м. Исаија и м. Језекиљ из Дечана. Антоније је био тек једва приметив тамо... али то је ту олд стори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 сем тога, Црква се већ одавно бави тиме, само што не труби свуда док се ови моле по улицама и трговима као лицемери: И кад се молиш Богу, не буди као лицемери, који радо по зборницама и на раскршћу по улицама стоје и моле се да их виде људи. Заиста вам кажем да су примили плату своју. свето Јеванђеље по Матеју, глава 6, стих 5 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 Монах Антоније је следбеник рашчињеног владике Артемија Ovo nije istina. Antonije ne ide na službe kod Artemija, a vecina monastva koje je uz Artemija za Antonija kažu da je licemjer i da nije normalan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 može li onda neko da jasno objasni-u kom je fazonnu dotičan ex-monah Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 može li onda neko da jasno objasni-u kom je fazonnu dotičan ex-monah месијанско палидрвце, сам против свих ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 Bez obzira na to u kom je fazonu, da li je rascinjen ili nije, da li je artemijevac ili nije... ako je ometao sluzbena lica u vrsenju duznosti, priveden je zakonito i trebalo bi da odgovara... a kad bi argument "sto njega hapse kad ne hapse XY" bio valjan, niko nikad ne bi bio uhapsen... Милан Меденица :) and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука