Deja Vu Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Што даље имплицира... Pa mozes ti da davas koliko god hoces luka, mislim i fariseji su davali pa su izlazili medju ljude sa hvalom kako su dobri, posteni, vaki-naki, ali to nije pravi odnos. Naravno ne kazem da ne treba davati ljudima, svi smo u nekim momentima davali zbog neceg sto nema veze sa pravim odnosom. Klasicna situacija je kad ides ulicom i naletis na prosjaka koji ti trazi koji dinar, pa ti onako neraspolozeno izvadis 20-30 din i das mu jer si eto morala, grizla te savest. Ako nisi ti, ja sam imao i takve postupke ne vidim kao nesto hriscanski. Jeste moralno i dobro, ali ako sam dao zbog moranja i samo da ga se otarasim da me ne smara i ne grize savest, gde je tu pravi odnos? Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 као и душа што је вјечна (безсмртна) Vecnost nema veze sa besmrtnoscu vec sa time da nesto ili neko ima ili nema pocetak u vremenu.Samo je Bog vecan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Не знам да ли разумете? Бог даје, ти бираш! Бог пакао не може да створи, док ти можеш. ivanaika and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Не знам да ли разумете? Бог даје, ти бираш! Бог пакао не може да створи, док ти можеш. Ako ne moze da stvori pakao onda nije svemocan.A ako nije svemocan onda nije Bog zar ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Sada nisam besmrtan. Mada, bolje je provesti vecnost u plamenu nego u zemlji Dembeliji. Nek boli bol, nek peče žar al nikad neću biti stvar! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 nego u zemlji Dembeliji. Dembelija, malo sutra, si vido u onoj prici sta se sve tamo radi ispod zita? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Ako ne moze da stvori pakao onda nije svemocan.A ako nije svemocan onda nije Bog zar ne? Тако је није свемоћан ако гледамо са перспективе стварања зла, односно његова свемоћ се огледа у доброме, која има власт и над злом. Бог је живот, просто је живот. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Да будемо јаснији. Бог је Отац Небески и све што је створио, добро је. Ђаво је отац лажи и све што је створио мука је. А ми смо од крви и меса, па уместо да се пазимо ми секирама цепамо главе једни другима. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Како није...ено, дао је будизам да се свет замлаћује и умртвљује...а може лепо и да Га одбаци, или још краћи пут је да прибегне Кирилов-техници за освајање апсолутне слободе... Мука. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 @@Volim_Sina_Bozjeg, еј, ал да видиш, добре су овакве теме за лаку гимнастику, размрда човек мало дух, фина разонода...а понекад се и лепо насмеје... Ја волим да тренирам Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Све чешће на форуму налећем на теме о Богу као узрочнику зла, као неком тиранину који сурово кажњава грешнике терајући их да се вечно даве у пакленом казану.... Moze li zlo da postoji mimo Bozije volje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Морам да се реванширам мурамаси за тренинг. Види како мурамаса пише.. Ја хоћу да се вратим у небиће, а пре тога каже, ако је по благодати Божјој Царство ја не желим, да га имам, јер би са тим изгубио своје биће? Односно његова поносна личност не дозвољава да му Отац помогне, па се досетио да ту своју личност демонстративно укине у повратак у небиће. Ништа мени није јасно Дуња је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Moze li zlo da postoji mimo Bozije volje? Види то није Његова Воља, то је воља створења. Како да укине слободну вољу створења кад је суштина божје Личности слобода. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Види то није Његова Воља, то је воља створења. Како да укине слободну вољу створења кад је суштина божје Личности слобода. A kako su stvorenja mogla da izaberu zlo koje pre toga nije postojalo? туриста је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 A kako su stvorenja mogla da izaberu zlo koje pre toga nije postojalo? Једноставно. Хтели су да буду Бог по природи. Пример чистог сатанизма, била је овде тема.. слике су биле ужасне па су их склонили, укратко, Тип је био гуру и тврдио је за себе да може човека да убије и да га после тога оживи....и један следбеник пристане, одоше на трг пред целим градом и овај га закоље, сине....која драма настаје кад овај увиди да не може више да га оживи.... зло. И ето ти из чиста мира направи зло. Разумеш? Такво нам је тело, није за секире али јесте за жене и нежност, пород,цивилизацијске кораке, братство итд.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука