@... Написано Август 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Из које си ти дивизије и ко ти је командант ? Гебелс (Стојадиновић) ? ...нек Ти је Бог на помоћи. Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Из које си ти дивизије и ко ти је командант ? Гебелс (Стојадиновић) ? Ne razumem pitanja... ...нек Ти је Бог на помоћи. Hvala na lepoj zelji ako je iskrena, mada preferiram da se pouzdam u neku opipljiviju pomoc. Inace, jel ovo znaci da si shvatio gde gresis... posto... ne mislis valjda da je ovo valjan odgovor na ono sto sam ti napisao? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Из које си ти дивизије и ко ти је командант ? Гебелс (Стојадиновић) ? ...нек Ти је Бог на помоћи. Краљу, мораћу да те опоменем. Оваква комуникација не пролази. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 то сасвим једноставан, монотон и неоргиналан појам , који у суштини каже да ако си арелигиозан онда си атеиста. Upravo tako... ateizam je pojam suprotan teizmu (vere u boga/bogove), odnosno predstavlja odsustvo teizma... stoga su tvrdnje da je ateizam zapravo religija zaista naivne i smesne, budući da je religija organizovani teizam. Pokusavas da dokazes da je ateizam=teizam... "logikom" dve strane istog novcica koja ne prolazi ni kod osnovaca... Meni je posebno interesantno koji su motivi pojedinih vernika da ovo rade... da li pokusajem da utvrdis da je ateizam religija, zelis da kazes da su i religija i ateizam losi (kao ono infantilno "i tvoja mama je debela") ili da kazes da su oba dobra? антитеза религије, је религија. Kao sto je nesakupljanje markica hobi... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Август 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Такви Атеисти су ме двапут водили на стрељање - једни са брадом а други без браде. Оно што се из далека види је да ми сами православни гајимо атеизам као у саксији , бранимо их , од кога их бранимо ? Видећете ускоро кад се зарати поново шта ће се збити... историја се понавља. Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Из које си ти дивизије и ко ти је командант ? Гебелс (Стојадиновић) ? ...нек Ти је Бог на помоћи. Авокадо је солотринкер. http://www.youtube.com/watch?v=w5FenLnX-OQ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Такви Атеисти су ме двапут водили на стрељање - једни са брадом а други без браде. Оно што се из далека види је да ми сами православни гајимо атеизам као у саксији , бранимо их , од кога их бранимо ? Видећете ускоро кад се зарати поново шта ће се збити... историја се понавља. Пријатељу...расправљамо САМО о значењу једног појма. Какви црни ратови, стрељања, браде, кокарде, петокраке... Avocado and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Такви Атеисти су ме двапут водили на стрељање - једни са брадом а други без браде . Оно што се из далека види је да ми сами православни гајимо атеизам као у саксији , бранимо их , од кога их бранимо ? Видећете ускоро кад се зарати поново шта ће се збити... историја се понавља. Какви? По мени постоји велика разлика између атеиста као авокадо, мрачњак, скуни, аурор и осталих атеиста. Код њих нисам приметио неко једноумље и неку политичку идеју. Док сам код неких других..... Бога ми..... политика узима маха Једно је када узмеш атеизам као теолошко питање па по њему крећеш да кројиш земаљска питања. То не ваља исто као и религијуз када узмеш па кренеш да кројиш политику земље, што су били ови твоји атеисти са брадом што се ките неким КРСТЕВИМА ( Кристија Голубовић ориџинал) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Август 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Атеистима није довољно да сами не верују и практикују своју неверу јер се тако вирус не шири и не инфицира нове јединке. Њима је стога неопходно да сви остали то прихвате и конвертују се да би се вирус ширио. Атеизам је вирус. RYLAH and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 2 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Хахахаха! Опасан овај краљ! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Атеистима није довољно да сами не верују и практикују своју неверу јер се тако вирус не шири и не инфицира нове јединке. Њима је стога неопходно да сви остали то прихвате и конвертују се да би се вирус ширио. Атеизам је вирус. НЕКИМ атеисти није довољно да само не верују... И НЕКИМА је неопходно да сви остали то прихвате... Такви атеисти, како сам рекао, јако личе на НЕКЕ вернике. cloudking and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Атеистима није довољно да сами не верују и практикују своју неверу јер се тако вирус не шири и не инфицира нове јединке. Њима је стога неопходно да сви остали то прихвате и конвертују се да би се вирус ширио. Атеизам је вирус. Исто ради свака идеја и друштвена организација па тако и атизам. Глупости... подсећа ме на Давкинсово религија је вирус. Јесте све је вирус, све се шири и све заражава нове јединке. Свака идеја. И комунизам је вирус, и демокраија и нацизам и анархизам и парламентаризам и шовинизам а и феминизам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Август 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Хахахаха! Опасан овај краљ! Опседнут сам атеизмом и борим се против њега, активно.Али је то тема за неку другу дискусију ... НЕКИМ атеисти није довољно да само не верују... И НЕКИМА је неопходно да сви остали то прихвате... Такви атеисти, како сам рекао, јако личе на НЕКЕ вернике. Мени лично не смета када је неко атеиста. То је његово право. Али је проблем када он то жели да пропагира, да сви остали то прихвате. А још горе када држава то ради уместо њега.Када медији раде то уместо њега.Када је то организовано. Када јавне и тајне службе раде на томе.Могуће је да и држави то одговара, по систему "завади па владај" Србија са легализованом менталном дрогом, атеизмом. RYLAH and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 2 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 @, Па добро. Сад имамо и ми нашег Пеђолина. Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Август 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Intelektualno neposten i prilicno patetican pokusaj mesanja pojmova... ako se cak (mada za to nema osnova) moze metaforicno reci za navedeno da su to sveti spisi, proroci, svestenici, mesije, propovednici ateizma, jasno je da je u pitanju metafora... i tvoja teza je ozbiljna taman toliko koliko i teza da je hriscanstvo oblik stocarstva jer ima svoje pastire i stada.... Obelezja, simboli, organizacije i sl. nisu karakteristike koje su vezane iskljucivo za religiju. BTW, za ateisticke "dogme" nisi uspeo da nadjes ni kvazi-primer? А јој људи ја не капирам да је могуће да ви мене толико не капирате?!?!? Хајде да будем директан: Твој доживљај је доказ ЗА ТЕБЕ али то је субјективно и то мене не занима. Стога, не постоји објективан, дакле једини валидан, доказ да је то што ви не верујете у Бога исправно. То је једноставно чињеница. Ефективно не постоји доказ и не можеш да га користиш да би било кога другог убедио. ДАКЛЕ, собзиром да не поседујете доказе да Бог не постоји самим тим немате право да атеизам сервирате као некакву истиину и да учите да је то што не верујете било каква истина! Затим, немате право да убеђујете друге да је то истина. Све у свему, имате право да не верујете, имате право да кажете и причате о томе јавно али онда морате бити спремни и на свакакву врсту исто тако јавне критике. Имате право да практикујете,али немате право да то намећете другима. Имате своју организацију и форум и тамо Вам је лепо зар не ? Не верујте и пустите све остале да верују у своје и свима лепо. Зашто је то толико тешко?!? Ја јасније од овога не умем добјасним. Ne razumem pitanja... Шта ћеШ, свако има своје границе, па тако и ја... када некоме пет пута нацртам а он поново врти исту плочу и ја изгубим стрпљење... RYLAH, marko_13 and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 3 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука