cloudking Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Хахаха... prstgore Онда брате имаш разлога да се радујеш до краја живота. Ми хришћани смо сви до једног грешници и то велики. Црква није "удружење праведника", нити има претензија да то буде. Pa nisam bas bio toliko ozbiljan bre To da ste gresni je fakat... al ne valja sto nece priznate пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Ako te vec mrzi da zivot vodis u saglasju sa svojom religijom, poslusaj makar nekog "svog" brata s vremena na vreme: "Предрасуде никада нису добре."- ZvonkoM Da me ne shvatis pogresno, nista me vise ne raduje nego hriscanin ogrezao u grehu... ja ovo za radi diskusije samo primecujem Пре свега провери шта значи термин - предрасуда. На другом месту ви својим наступима сведочите да сте исфрустрирани по питању вере и да је то највероватније последице одређене инфантилности. Као треће, ништа нећете постићи, јер не чините афирмативно, већ негативно. Разумем да те то боли и да осећаш потребу да се испразниш, али биће ти све горе и горе... Јесењин је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 pedagoška pauza Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Pa nisam bas bio toliko ozbiljan bre To da ste gresni je fakat... al ne valja sto nece priznate Јооој!!! Какви сте ви игноранти по питању вере. Па ти ни основе не познајеш, а хоћеш о озбиљним темама да разговараш! Јесењин је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Добро, немојте да претерамо... Ипак је ова наша екипа овде сјајна, укључујући и атеисте. Да ми је неко причао да ће наши људи овако лепо да се окупе негде (макар и виртуелно) и разговарају о свему и свачему мислио би да је попио мало више. Али ето, можемо и то. Мени лично мало смета необавештеност нашег народа (укључујући и "вернике") по питању Цркве и хришћанства, али опет - за то смо и ми одговорни. Зато разговарамо и објашњавамо. Да смо живи и здрави! w.a.mozart, Дејан and marko_13 је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Pa nisam bas bio toliko ozbiljan bre To da ste gresni je fakat... al ne valja sto nece priznate Ма ја сам мртав озбиљан. Чим постанеш хришћанин значи признао си да си највећи грешник. Што каже Писмо - "не треба здравима лекар, него болеснима". Ако одеш код лекара признао си да си болестан. RYLAH and marko_13 је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Овај видео је баш почео обећавајуће Замислите, камере дошле да снимају молебан, молитва је постала друштвени феномен... па ми се молимо за кишу и благо подебље редовно у Цркви. О Господе Боже, ово може само код нас да буде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Овај видео је баш почео обећавајуће Замислите, камере дошле да снимају молебан, молитва је постала друштвени феномен... па ми се молимо за кишу и благо подебље редовно у Цркви. О Господе Боже, ово може само код нас да буде. Ja se i dalje pitam sto se bolje ne molite za ekonomoju i privredu... susa je dva meseca u godini a ovo prvo je konstantno vec decenijama пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 За економију и привреду би требало прво да променимо овај лоповски систем и радимо како треба, па онда и да се молимо Богу за "непредвидиво". Овако, док радимо све наопако можемо само да се молимо Богу да смањи страдање... Malina, RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 За економију и привреду би требало прво да променимо овај лоповски систем Ne treba, odnosno nije neophodno menjati sistem, neophodno je menjati ljude. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Систем не ваља, али то је друга тема, да не ширимо расправу. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Систем не ваља, али то је друга тема, да не ширимо расправу. Taj njihov "efikasni i nekorumpirani sistem sa pravim ljudima" je čisti mit. Pogotovo u slučaju države, apsolutno jedino rešenje je da se država smanji i minimalizuje koliko god je to moguće. Da kažem nešto a propo teme - episkopa i vernike ne treba da pogađa to što im se neko smeje, to je glupo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Ovom "hajkom" smo postigli da se nebo zacementira jos vise. Nije mi uopste jasno sledece: kad vladika dolazi zasto se skupljaju u hramu oni koji nisu verni; koji nemaju blage veze o Liturgiji a kamoli o molepstviju. A kad nastupi glad zbog suse onda ne treba da se zalimo uopste. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Закукаше Срби у невољи , ал се живог Бога не сјетише, нити Бога нити својих греха...! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Закукаше Срби у невољи , ал се живог Бога не сјетише, нити Бога нити својих греха...! дај бре жено докле с тим фатализмима, никад није било више људи у Црквама за последњих 50 година. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука