suza Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 0110_hahaha greengrin smil41cb5615a0b72.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 HAPPY BIRTHDAY! 0110_hahaha greengrin 0110_hahaha gringrin srecan https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/oleeeee.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Срећан Рођендан Зоране greengrin Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Зоране комшо мој да ти 4chsmu1подари још пуно здравља и Богоугодног живота и да си нам жив и здрав ! Сретан ти рођендан ! torta slava3 poklon torta torta ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Зоки - све најбоље ти желим, да ти Господ дарује све оно што је добро за тебе. А ево и торте наравски: Čestitka: I piće: SREĆAN ROĐENDAN IMANJAČE!!!! 4chsmu1 0442_feel 319.gif :huh: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Живео, живео и срећан нам биииио! isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Зоране, камену темељцу форума, све најлепше ти желим!!!!!!!!!!!!!! facenew22222222 мало пре сам сазнао да постоји ова тема па ето са малим закашњењем хахаха да кажем: хвала свима на честиткама још да кажем да сам напунио округло 50 год. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Среееееееееееееееееееећан рођендан!!! facenew22222222 Нек' си жив и здрав и нека се комшије и пријатељи угледају на Тебе. Ова песма је за Тебе, одслушај је: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Цвеле брате хвала ... ћера ми рекла пре неки дан да је изашао нови албум БС и каже тата послушај га обавезо... ја ето нисам све до сада али ево чуо сам ову песму што си поставио ипак овај назив ''Дискретни хероји'' као да су мислили на овај форум и на све нас који га градимо. Супер је ствар!!! Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Данас је рођендан нашем драгом брату Карађорђу и зато - РАДУЈМО СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! 0442_feel 319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> 11122 0907_sport heaven brokoli мајкл dancedance kolo2 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> facenew22222222 pivo smil41cb5615a0b72.gif 1407_love navijanje oleeeee Све најбоље брате!!!! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Ево отварам листу за жеље,честитке and ПОКЛОНЕ Ево,Медо теби од мене за рођендан,ако ти се свиђа: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Lidija svu sreću ti želim! Ovo su pokloni za tebe. Tu se nalazi sve što ti želiš! P.S: jedan je za Medu. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Лидија, нек Вам је са срећом! И дуговечно, наравно! Медо - такође! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука