Jump to content

Утицај форума на преображај форумаша

Оцени ову тему

51 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте икада променили своје мишљење? (на форуму)

• Да
    • Не
    • Немам чврсте ставове ни мишљења
    • Нисам сигуран/на

Препоручена порука

Е, па на мене ЖРУ има негативан утицај - на спавање идем у 2 / 3 сата по поноћи ;  ТВ посматрам као справу која скупља прашину, стресирам се на помисао да хакери поново нападну; патим кад неко (посебно ако ми постане близак) напусти форум.......... :dedica:   :0414_feel:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Uticaj foruma na mene ?

Najpre sam mislila da forum ne utiče,zapravo da ništa ne utiče ni u najmanjoj meri na okamenjenost svega pa i mojih prsitju šake. Sećam se perioda kada sam tražila izvesna slova na tastaturi,sada je to prošlost . Nikad me nije privlačio internet. Živela sam kao da ne postoji,ali  sam ga  sada lično ja  pustila da udje u moju svakodnevicu.

Setim se poneka Oca Joila ,da -Oca Joila. U tom čoveku je biser .

Klin se klinom izbija. To je moja priča.

Budim se,kuvam kafu,čitam novine,odgovaram na poštu,bacim pogled na ŽRU. Iako me malo toga zaista i zanima, iako mislim da su mnoge teme prazne priče, mudrovanja o jedinome,jednostavnome i voljenome Bogu, i dalje sam tu i trošim ono malo vremena koje mi je Gospod dao,ne da praznoslovim,već da Ga proslavim  .

Najviše o tome o čemu bih da vam govorim priča moje "zbogom i zbogom zauvek "izgovoreno onoliko puta koliko sam želela da vas izbrišem iz života . Nešto me ipak drži i kao da vuče me da napišem još neku poruku nebitne sadržine. Ima li u tome malo preterivanja,malo straha ? Svakako !

Zahvaljujući ŽRU napokon naučih da ćutim , na žaliost samo u fizičkom smislu.

Ja nisam imala elementarnih znanja o pravoslavlju a bila sam zakleti pravoslavac. Uvek sam se vodila logikom koja mi je vazda govorila," Da , ima Boga ,pogledaj ,zar nije logično,zar ne vidiš jasne dokaze,pa zašto onda žmuriš pred tom veličinom,zašto ne možeš da podigneš glavu a da priznaš .Ima Boga,moram da preduzmem odgovornost. Gospode Isuse Hriste,Sine Božji ,pomilij me grešnu . " Put do raja je put nimalo rajski. Osim ako ne želiš da razočaraš onoga ko te voli više nego što si u stanju samu sebe da voliš i razumeš. I pre nego što si pogrešilo On te je razumeo i nje te osudio. Sada je i na tebe red da se pokažeš dostojnom njegove veličastvene žrtve  .

Najdraže mi je što sam čula za neke ljude,što sam imala prilike a slušam njihove besede. To je zapravo ono za šta sam najviše blagodarna Bogu. Nisam ni pomišljala da postoje neki ljudi drugačiji,bolji, miliji  i draži od onoga što nas svakodnevno okružuje u vremenu i društvu u kome živimo.

Čovek ponekad poželi da se sakrije u neki kutak i da zamisli da je svet idealno mesto za život, gde svi osećaju njegove potrebe za mirom u tišini i jednostavnosti,ali ne,od nas se zahteva da mislimo kao konzumenti jednog novog sistema vrednosti gde se čovek definiše brojevima u koordinantnom sistemu njegovog materijalnog stanja,slave ili nekog oblika moći.

Možda je zaista vreme da odem. Možda sam zaista zalutala na ŽRU . Ako ikada budem zaslužila Raj ,volela bih da vas vidim u njemu .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Meni je ovaj forum mnogo pomogao. Naisla sam na njega kada sam tek krenula sa odlaskom u crkvu i bas mi je bilo potrebno ovako nesto. Onda sam postala zavisna od vas :D

Procitala jako korisne stvari, naisla na jako dobre i zanimljive ljude, dobila jako mudre savete... Sto se tice promene misljenja, ako vidim da nisam u pravu, promenim i to...

Iako nisam bas aktivna citam vas redovno, ne volim svadje a toga ima i previse na forumu u poslednje vreme. Tako da je bolje da se drzim po strani :)

Svako dobro braco i sestre

Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Iako nisam bas aktivna citam vas redovno, ne volim svadje a toga ima i previse na forumu u poslednje vreme.

Ја ово не видим као свађу, већ као емотивну расправу :) Па зато и постоји форум - размена мишљења.

Подели на овим сајтовима

Хвала свима који ме терају да размишљам! :)

А то су највише они са којима се најмање слажем. То ми пуно значи.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ја ово не видим као свађу, већ као емотивну расправу :) Па зато и постоји форум- размена мишљења.

Svadja - emotivna rasprava, kako god... nekad se ode i u krajnost ali ovo nije tema o tome.

Bitno je da je forum moje mestasce kad zelim da pobegnem malo od ovog svog sveta.

Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013.

Подели на овим сајтовима

Пуно ми је помогао у сваком погледу a највише у духовном. Дефинитивно мислим да сам бољи човек него што сам био захваљујући форуму. Мало, помало, али битно да се иде у правом смеру.

Подели на овим сајтовима

Лепо је имати место где ћемо поделити знање, незнање, сумње, па онда дођемо до утврђења у вери и тако шире и тако дуже.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Кратко сам овде

Исто.

П', оно..... Скапирала сам 2 ствари: да је сарказам бзвз и да многи људи умеју само једним пост-ом да објасне своје ставове (што је за мене немогућа мисија). Тако... Лајк у сваком случају.  :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Мала дигресија.

Основна школа.

Прокупље (ваљда)

Директорка зове на разговор мајку ученика, који је несносан ван сваке границе.

Можда је чак и тукао неке другаре (не сећам се детаља)

Мајка се правда директору.

"Али вееерујте ми, јуче сам цело пре подне  утИцала на њега!"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Мала дигресија.

Основна школа.

Прокупље (ваљда)

Директорка зове на разговор мајку ученика, који је несносан ван сваке границе.

Можда је чак и тукао неке другаре (не сећам се детаља)

Мајка се правда директору.

"Али вееерујте ми, јуче сам цело пре подне  утИцала на њега!"

Ако можеш провери како се звала директорка, баш ме интересује. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ако можеш провери како се звала директорка, баш ме интересује. :)

Teшко јер је прича из друге руке :)

Беше пре једно 5 година, не знам ни у којој школи

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...