Oglo Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Tumaralo. and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2014 mine "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Jedva nabavih nove šolje : ) Саша од Москве, Ayla , Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Jedva nabavih nove šolje : ) je l smem da šerujem ? Oglo је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 je l smem da šerujem ? Naravno Sale, samo izvoli "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Ценим да ће ово да ти се свиди. Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Милан Ракић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 http://xaxor.com/creative/minimalist-poster-quotes-by-pat-langton.htmlЕј види Oglo, натпис на улазу у Платонову Академију? И због чега? Жврљнеш, оно... укратко. Ако те не мрзи, наравно. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2014 http://xaxor.com/creative/minimalist-poster-quotes-by-pat-langton.html Еј види Oglo, натпис на улазу у Платонову Академију? И због чега? Жврљнеш, оно... укратко. Ако те не мрзи, наравно. Nije važan samo početak, važna je i sredina i kraj : ) “Begin at the beginning,” the King said very gravely, “and go on till you come to the end: then stop.” Alisa u zemlji čuda зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 19, 2014 Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Ima li šanse da od Zelenog zuba dobijem neki vaskršnji gif- nisam baš vešt u tome al da bude cool za avatar... dimenzije nešto tipa 230x360 i da se menjaj poruka - Svetlost Hristova prosvećuje sve (a može i Hristos vaskrse al nekim ultra fensi fontom) ... ako može, ako ne ništa JER... зеленизуб and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 20, 2014 Пријави Подели Написано Април 20, 2014 Их, ultra ( мега гига ) fensi font... волем и ја моду Моцо, шта ти је? Свашта! А пратимим и оти трендови, што би се 'но казло - задњи јаук моде терам. Чим је чисто то је мени о'ма и модерно, а кад је модерно нема везе ни што је мало ( среда фали крајеви отпали ) и'цепано, битно је да је опрано... Скоро па философија моде, а?Знам да има један баш модеран тај фонт, и то више од 200 година, Firmin Didot (1799), у народу познатији к'о VOGUE. Ал' опед, сиромашан ћирилицом па ми сад занимљива...... и ова елегантна, класична (да не речем опуштена_седим_у_кафичу_и_пијем_пиче) варијација на тему:https://www.flickr.com/photos/stephen_au/2750079480/https://www.flickr.com/photos/amaliaalefirenko/6862010642/http://cdn2.hauteliving.com/wp-content/uploads/2013/06/VOGUECafeLaunchEvent11-1024x682.jpg Пг, Oglo, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 20, 2014 Пријави Подели Написано Април 20, 2014 Zahvaljujem za sve - Hristos vaskrse :bendoff: зеленизуб and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2014 ...malo sebi da ugađam sa pravom muzikom : ) Ayla and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 ...malo sebi da ugađam sa pravom muzikom : ) Kad smo kod ugađanja...dozvoli meni Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Kad smo kod ugađanja...dozvoli meni Jedino i uvijek Da odgovorim ovđe na pitanje za šolje: tvoja je moja Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука