Гости Guest JelenaLela Написано Август 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Što nisam malo više 'ludovala' pravila sitne 'gluposti'... i tako to... Милан Меденица :), Драгана Милошевић and malina :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Što nisam malo više 'ludovala' pravila sitne 'gluposti'... i tako to... ne brini za to, uvijek možeš nadoknaditi jednom velikom... Милан Меденица :), malina :), ВИЛМА and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Што нисам добио благослов да студирам у Глазгову... Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 sto se godine ne smanjuju i sporije ne prolaze Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Gledam ovu temu "fotografije moga grada" i Skopje je ubjedljivo najljepši grad (ovo UOPŠTE nije subjektivno mišljenje 4chsmu1 ) i eto žalim što nisam makedonka! GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Zalim sto ne znam da se opustim i cekam svoje vreme? A zasto bi pa ja morala da se udam ? Kazu zapisano je. E., cvrc sideways9 .krava. 0227_sleep 0227_sleep 0227_sleep 0513_music Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Zalim sto Arkanov tigar nije pojeo Dejana Milicevica u onom spotu. A mogao je... Драшко, Рапсоди, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 žalim što nisam makedonka! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 између осталог жалим што немам још деце. Чунга Лунга, Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Žalim što sam nezgodan, a mog'o sam da ne budem, niko mi nije branio Рапсоди, -Владимир-, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Жалим, што мало жалим за било чим... Pancakes, Чунга Лунга, Zero and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 zalim za zalom kad me pcela ujede Рапсоди, Zero and Pancakes је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 између осталог жалим што немам још деце. моју другарицу из Зрењанина и њене 2 сестре је све мајка родила после 40-те ти сестро ниси баш толко близу 40-те.... Чунга Лунга, Данче* and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 А, шта вреди да било за чим жалим када све што је прошло немогу да променим. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 моју другарицу из Зрењанина и њене 2 сестре је све мајка родила после 40-те ти сестро ниси баш толко близу 40-те.... Нисам, ако треба да буде биће, ја бих волела бар још двоје. Као девојчурак сам увек говорила када се будем удала имаћу троје деце, но ето мој брат има троје Богу хвала. Несташна, Чунга Лунга and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука