w.a.mozart Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 lol Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 avokado klapklap klapklap klapklap Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Помаже Бог, Михајло! Не знамо се, али те видим да се дичиш сликом и ликом мог брата у Христу и уистину пријатеља Небојше Крстића. Откуда та идентификација, воле бих да знам. Опрости, не мораш одговорити ако мислиш да је питање сувише индискретно или дрско! Бог помогао Био сам некада формално члан Образа...сада сам само поштовалац...мисли и идеје... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 moram da spomenem jednu lepu stranu filma-prvi put sam čuo citate svetih otaca o mestu na kome Gospod proklinje smokvu.To me veoma zanimalo ali do skoro nisam našao informacije o tome evo tog dela gde Gospod proklinje smokvu da bi pokazao da On ima vlast da kazni Ma .. и сто пута да се погледа све је јасно... далеко од ''школског програма'' - ''верске редакције'' .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Мит не мора бити историјски тачан да би га неко препознао и прихватио као израз нечега што препознаје као своје, и може бити од огромне користи као инспирација и подстицај како појединцу, тако и читавим народима или епохама... Наравно - под условом да се не заборави да је то мит... w.a.mozart and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 ИЗВОР anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 http://www.eparhijakrusevacka.com/вести/Aрхиjeрejскa-Литургиja-на-Светог-Игњатија-Богоносца-у-манастиру-Светог-Луке-у-Бошњану.html Ове беседе владике Давида на Светог Игњатија Богоносца су изузетне. Топло их препоручујем. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Нецрквена свест је присутна код многих који долазе у Цркву. Та несаборна и нецрквена свест не заобилази и манастире који су увек били наша узданица и семе духовности, а у најтежим тренуцима и места где су се решавала кључна питања по Цркву и државу. Нажалост, поједина сестринства и братства која утемељење за свој живот у манастиру не виде у послушности свом Епископу, а кроз Епископа и Цркви, већ у свом личном нахођењу. Љубостиња није изузетак. Послушајте ово, наравно ако имате стрпљења и живаца, мислим на почетак снимка... а касније ћете чути најлепше речи једног истинског духовног Оца: http://www.eparhijak...1%9A%D0%B8.html Сада ни Владика Давид није довољно православан за овакве надобудне главе. edit Снимак сам преслушао три пута, сада натенане слушам и четврти пут! poelbuster, JESSY, Иван and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ово је снимак са разговора са Владиком. Морамо много, много, много да радимо на заједничкм разумевању. Ђаво би највише волео да нас разбије духовно. Не смемо и не можемо да допустимо. YOKA, Дијана. and Иван је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ma ko da slusa to, samo dobijes gastritis. Ajde prepricaj ukratko sta njemu zameraju... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Слушајте пажљиво, па ако желите да коментаришемо. Једној сестри је проблем дужина Литургије. Каже, хоћемо да се пре заврши. Веома је интересантно, ово што причају је заправо слика целе наше Цркве. Довољно је чути некултуру оних који "бране веру" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Била сам тамо пре седам година, били смо нешто нагрђени од једне старије сетре, о томе где се и како пале свеће. Више нисмо отишли, нажалост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ko je preslusao neka nam kaze ukratko u cemu je problem da ne gubimo vreme ovde na radnim mestima? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Шта је у питању, јел се неко буни да "новотарије" нису довољно "нове", или "старотраије" нису довољно "старе"? мирођија and Evgenik је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Па овако ствари стоје: Некултура оних који хоће да Владики спочитавају како треба да служи. Људи који свакако не знају шта је Литургија не желе да схвате шта је Црква и заједница. Мислим, свака част Владики Давиду. Владика Давид је најстрпљиви Владика кога сам до сада имао прилике да слушам. Нико не сме ништа да каже од ових надобудних тзв "бранитеља". Срамота шта се дешава у нашим манастирима. Наравно, не свима. Љубостиња одавно ово ради! Постала је окупљалиште људи који напуштају своје парохије, свог свештеника и одлазе у манастирима где се на главу пењу онима који најпре треба да живе у послушању и пуне им уши са светским глупостима које немају баш никакве везе са истином. Пг and Sanja Rakin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука