obi-wan Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Kad već spominjes Odu radosti, što se nisi ulogovao kao Betoven? Pomalo osnovnog obrazovanja nikom ne bi moglo da škodi, pa ni vama na ovom "forumu". Zanima me da li vas ovakvom cinizmu uče u bogoslovijama ili se to stiče geneskim "kvalitetima"? Možda čak nije u pitanju ni jedno ni drugo, nego biće da vas plaćaju B92 i ostali vaši "europski prijatelji", ekumenisticki pokreti, jezuiti i ostali. Nije ni čudo što narod počinje da zazire od naše Crkve i sveštenika zahvaljujući ovakvim "forumima", novim "djakonima" sa svojim novim "Jevandjeljima" i svima onima koji vam dozvoljavaju da trujete narod licemerjem i vašom lažnom "rečitošću". Mogle bi se tu pomenuti i mnoge Hristove reči i upozorenja, ali ipak rečeno je: "Ne dajte svetinje psima; niti mećite bisera svog pred svinje, da ga ne pogaze nogama svojim, i vrativši se ne rastrgnu vas." PS Zbog ovog gnusnog vredjanja i klevete imas opomenu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 .................................................... Zanima me koji još normalan pravoslavac može za svog avatara da postavi ovakvu sliku. Dakle sve je u potpunosti jasno... Ma vazno je da si ti normalan pravoslavac, nista ne brini za nas... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 , nego biće da vas plaćaju B92 i ostali vaši "europski prijatelji", ekumenisticki pokreti, jezuiti i ostali. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol smej.gif smej.gif smej.gif није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светогорац Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Zbog ovog gnusnog vredjanja i klevete imas opomenu... Да, момак је мало претерао; треба се вратити на правила игре. Модератор је вероватно хтео да каже да се треба држати правила софистицираног, циничног, нежног... вређања свих оних који своја мишљења не износе у складу са мишљењем ове двојице ''мапетоваца'' који свој чемер и отров бљују на свакога ко помоли главу на овом Форуму. Зар ви стварно мислите да ће те оваквим начином икога привући Христу и Његовој Цркви, оваквом надменошћу, злурадошћу, искључивошћу, болесном ароганцијом... Тешко ономе коме ви будете Христа ''благовестили''. Томе би биље било да стави воденични камен око врата и с њим оде у неку ложу да се у њој утопи, него да га ви љубави учите и приводите. Када сам први пут крочио на овај Форум, помислио сам да је то заиста место на којем човек може рећи свој став, изнети своје мишљење, прокоментарисати и ући у један хришћански дијалог са онима који су ту већ ''староседеоци''. Али, сада видим, преварих се грдно! Осим злобе и цинизма окречених гробова, мучног фарисејства и неваспитанња, овде не видех ништа што би ме више задржавало. Нека вам је с Богом (ма кога под тим називом имали)! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Sta tebi brate svetogorac nije jasno? Oces da kazes da kad mene neko okleveta da me placa B92 (nista manje!)** i tome slicno, da ja ne treba da reagujem? Forumska pravila su kristalno jasna za pismenog coveka - NEMA VREDJANJA SAGOVORNIKA I IZNOSENJA BILO KAKVIH KLEVETA! Koji deo od ovoga ti nije jasan da ti objasnim? A narocito je ruzno i gnusno to sto ti, buduci da ne poznajes brata mozarta licno, iznosis ovako nesto na njegov racun свих оних који своја мишљења не износе у складу са мишљењем ове двојице ''мапетоваца'' који свој чемер и отров бљују на свакога ко помоли главу на овом Форуму Da si ti u duhu svome hriscanin ti bi lepo i lako presao preko reci sa kojima se ne slazes i to je to... ovako si samo pokazao sta sve ima u tebi, i jos jednom potvrdio vecnu rec Bogocoveka da "usta govore cega je srce puno"... Zbog vredjanja mozarta i waltera i ti imas opomenu .............. ** da si malo citao teme na forumu, video bi lako sta ja mislim o B92 i njihovim trabantima i slugama... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Ви сте обичне кукавице, дошли сте овде под лажним именима да кога преварите. Представите се лепо именом и презименом да видимо ко сте и шта сте, па онда можемо да разговарамо. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
umetnik Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Jesli li se ti, ZvonkoM predstavio imenom i prezimenom. Eto, ja sam ZoranR Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Баш лепо Зоране. Ми овде сви знамо ко је ко, људи се знају већ годинама, ако се и не знају лично онда имају дуг стаж и репутацију на форуму. И када се не слажемо у нечему, то је братски и са разумевањем. Ви сте овде дошли под лажним именима пре пар дана, имате по 2-3 поста у којима сте одмах кренули да делите лекције и анатеме. За то немате никакав ауторитет овде и нећете ништа постићи, осим што ће вам остати немир у души. Значи, брате Зоране, мораш прво да стекнеш поштовање да би могао да делиш лекције. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Izgleda da monasi Artemija imaju internet i vrse propved na forumu w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светогорац Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Sta tebi brate svetogorac nije jasno? Oces da kazes da kad mene neko okleveta da me placa B92 (nista manje!)** i tome slicno, da ja ne treba da reagujem? Forumska pravila su kristalno jasna za psimenog coveka - NEMA VREDJANJA SAGOVORNIKA I IZNOSENJA BILO KAKVIH KLEVETA! Koji deo od ovoga ti nije jasan da ti objasnim? A narocito je ruzno i gnusno to sto ti, buduci da ne poznajes brata mozarta licno, iznosis ovako nesto na njegov racun Da si ti u duhu svome hriscanin ti bi lepo i lako presao preko reci sa kojima se ne slazes i to je to... ovako si samo pokazao sta sve ima u tebi, i jos jednom potvrdio vecnu rec Bogocoveka da "usta govore cega je srce puno"... Zbog vredjanja mozarta i waltera i ti imas opomenu .............. ** da si malo citao teme na forumu, video bi lako sta ja mislim o B92 i njihovim trabantima i slugama... Опрости, брате, модератору што нисам умио руке до лаката. А што се ''мапетоваца'' тиче, прво, ставио сам их под наводнике што не представља клевету, а друго, мислио сам да су то омиљени ликови из ваше образовне установе. Видим да су ваши ''моцарти'' и ''валтери'' поприлично заштићени (не смем сада да кажем како и колико да не добијем укор разредног старешине) и да могу шта хоће и колико хоће, и да је важно само да пре него што попљују некога ''оперу руке до лаката'', да отпоштују ''правила Форума'' а за све остало што из срца излази речи ће већ бити законито покриће. Свака вама част, братијо! Заиста си ми, брате модераторе, све објаснио. Сваки део и детаљ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Па добро, сећате се како је Звечанац био огорчен на почетку па је после са њим била баш лепа комуникација. Ево, ја поздрављам браћу Светогорца и Уметника, добродошли. Валтер и Моцарт су добри ликови, верујем да се неће наљутити на вас. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 pa nije bas tako kako mislite, vi koji pisete samo na ovoj temi a uz to ste se jos registrovali samo i iskljucivo radi ove teme jeste znak subjektivnosti, znaci ili ste ucestvovali u pravljenju filma, ili se VAMA jako dopada, a sto mora i drugima da se dopada?! pa svako ima svoje misljenje i svoj stav, neko voli brinete a neko plavuse, i sta sad?! radi jednog filma ste u stanju da se svadjate i koljete, pa mislim to nije vise ni smesno nego tuzno, a u Poslanicama smo opomenuti upravo na tu opasnost i da to ne treba da radimo... PS: ja nisam gledo film, ali imam osecaj da mi se nece dopasti(ne zbog predrasuda, nego eto imam osecaj)... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Опрости, брате, модератору што нисам умио руке до лаката. А што се ''мапетоваца'' тиче, прво, ставио сам их под наводнике што не представља клевету, а друго, мислио сам да су то омиљени ликови из ваше образовне установе. Видим да су ваши ''моцарти'' и ''валтери'' поприлично заштићени (не смем сада да кажем како и колико да не добијем укор разредног старешине) и да могу шта хоће и колико хоће, и да је важно само да пре него што попљују некога ''оперу руке до лаката'', да отпоштују ''правила Форума'' а за све остало што из срца излази речи ће већ бити законито покриће. Свака вама част, братијо! Заиста си ми, брате модераторе, све објаснио. Сваки део и детаљ. Не ви сте нешто побркали. Објашњено вам је да не можете тек тако некоме дијелити лекције, регистровали сте се пре неколико дана, да би потом члановима који су дали велики допринос дискусији и раду форума, и стекли респектабилан статус дијелити лекције ко је добар ко није православац, ко је добар ко није светосавац. Или аргументовано водите дискусију, или се не мојте бавити члановима. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
umetnik Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Brate supersonični Dynablasteru, odavno nije više reč ovde o filmu, nego o zajedljivisti, licemerju i pokvarenosti nekih ljudi sa ovog sajta, koji hoće da imaju makar i najmanjeg udela u predstavljanju naše Crkve, a čiji bi deo takvi mogli da predstavljaju samo ako se pokaju i iskreno ispovede svom svešteniku, jer je takvima rečeno: Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što zatvarate carstvo nebesko od ljudi; jer vi ne ulazite niti date da ulaze koji bi hteli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светогорац Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Па добро, сећате се како је Звечанац био огорчен на почетку па је после са њим била баш лепа комуникација. Ево, ја поздрављам браћу Светогорца и Уметника, добродошли. Валтер и Моцарт су добри ликови, верујем да се неће наљутити на вас. Хвала теби, брате. Лепа реч никада не касни. Само су ароганција и надменост они који увек журе. Рекох, да се не понављам, мислио сам да сам дошао сам на Форум, а испало је да сам нагазио на ''осиње гнездо''. Реч коју сам исписао постала је материјал за ... ма нећу даље. Можда су Walter и Mozart добри момци, не знам, не познајем их, АЛИ, оно што сам прочитао је оставило на мене врло, врло ружан утисак. Страховит налет самољубља, квазидуховности и квазидуховитости која је, сада видим, cool у једној затвореној групи каква је ваша. Ово читам из одговора Звонка уметнику, где он каже да се ''дођоши'' најпре морају доказати (не знам чиме?) да би добили поштовање и изградили ауторитет?!? Опростите што сам вам упао у друштво и макар са два-три коментар покварио устаљени мир и самозадовољство. Очигледно је да сте ви сами себи и једни другима - сасвим довољни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука