Gogić Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 Sto je meni lepo sto vas nista ne razumem! Vladan :::. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 Vegeta „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 14, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2019 1 hour ago, Bianca рече Vozdra Bilo je očigledno. Ajd...neka je sa srećom sa diplomiranjem i planovima . Seti nas se kad budeš bio po nekim Amerikama, Teksasima ...pusa . Bianca је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 21 часа, Gogić рече Sto je meni lepo sto vas nista ne razumem! Prosto je: Bianca se navrzla na Nešu, koga su banovali nije mi jasno zbog čega, a pravog trola su zaštitili i ostavili, jer je Bianca ustvari trol, koji je povukao za nos sve sem Neše. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 4 минута, Bojan* рече Prosto je: Bianca se navrzla na Nešu, koga su banovali nije mi jasno zbog čega, a pravog trola su zaštitili i ostavili, jer je Bianca ustvari trol, koji je povukao za nos sve sem Neše. Gde ja dodjoh, trolaju, banuju, spletkarenja znaci ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 12 часа, Gogić рече Gde ja dodjoh, trolaju, banuju, spletkarenja znaci ?! Pojedini. Osoba koja nas je folirala da je Bianca, otvorila je davno i ovu temu, ali sa svog ranijeg profila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 35 минута, Bojan* рече Osoba koja nas je folirala da je Bianca, otvorila je davno i ovu temu, ali sa svog ranijeg profila. Najverovatnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 15 часа, Bojan* рече Prosto je: Bianca se navrzla na Nešu, koga su banovali nije mi jasno zbog čega, a pravog trola su zaštitili i ostavili, jer je Bianca ustvari trol, koji je povukao za nos sve sem Neše. Ne, Bianca je alter-ego boljeg trola od Neše. Čoveče, već 5 godina verglaš jedno te isto, tvrtnuo si i Boga i narod. Daj smisli neki novi lik, sa novom pozadinskom pričom. Nemoj da si ko Željko Joksimović, da mu sve posme u poslednjih 15 godina zvuče kao Lane moje. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 1 сат, Bianca рече Ne, Bianca je alter-ego boljeg trola od Neše. Čoveče, već 5 godina verglaš jedno te isto, tvrtnuo si i Boga i narod. Daj smisli neki novi lik, sa novom pozadinskom pričom. Nemoj da si ko Željko Joksimović, da mu sve posme u poslednjih 15 godina zvuče kao Lane moje. Zamalo da pogodiš. Nemoj folirati ljude. Nije lepo. A nije lepo ni što su te pustili da to radiš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 7 часа, Bianca рече Nemoj da si ko Željko Joksimović, da mu sve posme u poslednjih 15 godina zvuče kao Lane moje. Ili Željko Samardžić koji od početka karijere peva o fondovanju maloletnica . TII NEE ZNAŠ DA PRAAVAA LJUBAV GOODINEE NE BROOJII ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 Ne računa se kad 'trol' nalog zvuči racionalnije i normalnije od 'pravog'. Da nije Bianca sve vreme trolovala kao Muramasa? Smaragdni kamičak and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 Gle što smaragdni kamičak prati temu. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 Gle što Nebojša (Neša?) prati smaragdnog kamička. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 Ili paradoksologiju. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука