Adelaida Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Ja skoro ne cuh nesto lepse, emotivnije i bolje..... Ayla , Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Ja skoro ne cuh nesto lepse, emotivnije i bolje..... ...pazi njene emocije. Nevjerovatno :*** Плутон, JESSY and javor је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 ...pazi njene emocije. Nevjerovatno :*** Ja sam se rasplakala kad sam je cula. Devojcica od 7 godina peva o ljubavi sa muskarcem,a nikad je nije spoznala!!!!! Ali njena boja glasa ona ne masi ni jedan ton.... peva bolje od same interpretatorke Плутон је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Ja skoro ne cuh nesto lepse, emotivnije i bolje..... Фантастична је! Kaludjerovic Sreten and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Ruza Nikolic Lakatos - Love Amerikake Na Kloboučku - Věra Bílá, Zuzana Navarová & Bára Hrzánová - Sakorati Gińovci z Opavy a Věra Bílá rok. 1978 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2015 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 чиста емоција/ можда технички несавршено / Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 10, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Јелина је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука