Баба Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 издавач езотериа 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Знам да није било намерно... kirios1 and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Јадна дјевојка! Хајде, даће драги Бог па ће се извући из тога! Међутим, мене такође интересује једна ствар, кад смо већ код тог нечастивог! Наиме, имам колегицу на послу која је онако поприлично "мрачна"! Кад уђе у просторију, са собом унесе неку негативну енергију и нервозу, за неповјеровати! Она не може гледати у очи човјеку и разговарати с њим! Нешто мрмља у браду кад прича! Кад види мој крстић на ланчићу, окреће главу као да не може гледати у крст! Сад ја питам, да ли је могуће да и она припада неком окултизму и сл.!? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Има један брат, нисам се дуже с њим чуо, који се у време обраћења мувао по П. Глави. Нормалан је човек, старији мало. Каже да је за једну ноћ тамо оседео, буквално. Подизало га је нешто у ваздух и бацало на кревет. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 On 22. 7. 2012. at 16:55, Ратко С. рече Има један брат, нисам се дуже с њим чуо, који се у време обраћења мувао по П. Глави. Нормалан је човек, старији мало. Каже да је за једну ноћ тамо оседео, буквално. Подизало га је нешто у ваздух и бацало на кревет. Вала и не бацало га.... Баба је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 On 22. 7. 2012. at 15:14, ZvonkoM рече Мислим да је веома важно за те људе, а и све остале, да разумеју да ту нема ништа "на брзину". Живот у Цркви је као један маратон, где идеш полако и штедиш енергију. Нема некаквих изненадних "откривења" и чудеса, него полако и смирено живиш црквеним животом и после неког времена - годину, две, пет - погледаш себе и видиш да си постао сасвим другачија особа. Сасвим другачије размишљаш, другачије се односиш према себи и другима, другачије реагујеш на ствари... Значи, само полако и смирено. Нечастиви ради "на брзину", Христос је тиха вода која брег рони. Има пуно људи који ово не разумеју, новообраћеници. И не схватају да се налазе у једној врсти обмане, прелести. Хоће одмах све. Одмах неки велики духовни апетити, жеља за манастиром, самоћом, стално причање о вери, неједење меса, нека глупава спољашња преподобност... Уместо да схвате да је све исто као пре, само без греха (колико је могуће), и са другачијим циљем. Срђан Шијакињић and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 ја као да сам са неке друге планете...први пут сам овако нешто чула и прочитала...немам појма да постоје ''такве''ствари....стварно ужас!!! можда нисам ни хтела да сазнам...увек сам бежала од тога... Crveni Baron, Jefimija88, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 On 22. 7. 2012. at 12:36, Vaske рече Дубоко сам не срећен због тога али је тако. Овде је превише "кривиг хришћанства" и људи су тога сити, и то је нормално јер ту нема истине, а о оном "правом хришћанству" слабо се води рачуна, узима се здраво за готово да смо ми хришћански народ и шта ту сад нама поп има да попује. А тамо у нехришћанским земљама, људи ће са великим напором, вољом и жељом улазити у тајну Христову, јер тамо неће долазити као пуки обичај и традиционално наслеђе, већ као Жива Истина. и моје мишљење је сасвим идентично са твојим Васке, јер моја досадашња искуства су ме навела на то.... успут, духу овог света не смета гајење традиције, обичаја, култа и културе изведене од тог пункта. он постаје агресиван и бруталан увек кад угледа заједницу у Љубав=Христу....и бестијално напада да би начинио процеп, раскидање и деобу.....колико успева, види се. Primal је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 On 22. 7. 2012. at 16:55, Ратко С. рече Има један брат, нисам се дуже с њим чуо, који се у време обраћења мувао по П. Глави. Нормалан је човек, старији мало. Каже да је за једну ноћ тамо оседео, буквално. Подизало га је нешто у ваздух и бацало на кревет. K'o u filmu "Isterivac djavola" ... Ja sam prilicno skeptican prema slicnim iskustvima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Срећно сестро... Много је глупо, и немогуће, дати било какав "савет" али буди храбра за све који те воле... Jefimija88, gloria west and Primal је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Pa, npr.promeni pseudonim gordost, sva ta silna nepomenicka desavanja, i pseudonim koji ima veze sa njim, baci to odmah, menjaj u nesto hriscansko, Bozije, npr.blagost ili sta vec. I ja bih preporucila manastir, na duze-rad, molitva, Bozije, ispovest, a pricesce po blagoslovu, poslusanje-sve da radi kako joj se kaze, da se bori protiv svoje volje; da se udalji od okruzenja u kome je sve podseca na to lose sto je radila; zitije sv.Marije Egipcanke.. Kako je vazan rad svestenih lica, monaha, sta sve ljudi rade, kakve poslove, a ovo je prevashodno-imati vremena da se posveti ovakvim izmucenim dusama i podrzavati ih na putu spasenja, koji posao se moze uporediti sa tim po vaznosti; mislim da nijedan drugi na koji ljudi toliko trose dragoceno vreme i dr. Primal је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Evo kniga o kojoj sam govorio : I emisije sa Svetigore : http://www.svetigora.../category/2/116 Andre Williams, Primal, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 On 22. 7. 2012. at 14:27, Жељко рече Пуцкетање и пуцање ( мислим само на звук) ствари по кући је присуство демона у кући. А ја мислила да ми се жижак завукао у шток од врата, па то пуцкета, кад оно :291291291:......... .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija88 Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 (измењено) МАНАСТИР ИЛИЊЕ !!! Тамо треба да оде! Измењено Јул 22, 2012 од Иван Цветковић Црвена боја је резервисана само за Администрацију, тако да смо текст вратили у нормалну боју. Админ Иван Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Primal Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 On 22. 7. 2012. at 14:02, Mladen Milosavljevic рече Имао сам контакта са ОТО, ова прича ми је тотално страна. Ја сам био у окултизму јако пуно, конктакт са разним редовима итд ... било какве магичне ствари су ме успешно заобишле пар година и после ритуала и свих тигх глупости .... И имао сам контакта са другим људима одатле... нисам сретао овакве приче. Искрено - скептичан сам према овој причи... Zavisi od toga koliko duboko udjes. Koliko si povezan i udubljen u okultno. Neki vise, neki manje. Moj brat mi sada pomaze da se izlecim, a i psihijatar. I naravno sami Gospod. .hvala. svima na podrsci. Potresno bi bilo da sam ostala u svemu ovome do kraja, sama prica je mala maca u odnosu na to sta mi se sve moglo dogoditi. Jos samo da navedem da sam isla od jedne putanje do druge, prolazila i kroz wiccu i kroz satanizam, tzv puteve leve i desne ruke, i na kraju isla svojim sistemom, proucavajuci sve ukupno kao tzv. eklekticna vestica. Moja cena za otpadnistvo od istine je psihijatrija. I duhovna teskoba. Саша M., Баба, Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 On 22. 7. 2012. at 16:13, Биљана рече Јадна дјевојка! Хајде, даће драги Бог па ће се извући из тога! Међутим, мене такође интересује једна ствар, кад смо већ код тог нечастивог! Наиме, имам колегицу на послу која је онако поприлично "мрачна"! Кад уђе у просторију, са собом унесе неку негативну енергију и нервозу, за неповјеровати! Она не може гледати у очи човјеку и разговарати с њим! Нешто мрмља у браду кад прича! Кад види мој крстић на ланчићу, окреће главу као да не може гледати у крст! Сад ја питам, да ли је могуће да и она припада неком окултизму и сл.!? mozda nema veze sa okultizmom, nego mozda ima paranoju, prisilne misli, i mozda je zgresila pa samu sebe muci neoprastanjem i nepokajanjem i drzi to u sebi i sebe zarobljenu, to moze da se izleci samo ljubavlju, tako da nikako ne obracaj paznju na to njeno stanje i ne pridaj ni mrvu znacaja jer je to i tako laz, nego gledaj da potenciras i vidis samo dobro, pa ce se vremenom taj stit dezintegrisati, daj joj ljubav to je jedini lek Биљана and Primal је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука