коЖељ њацИ Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 А овако ван цркве? Не знам за тај период... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Не знам за жељка ја сам скептичан у смислу да мислим да ту постоји много потенцијалних објашњења него одма опседање ђаволом и демони. Постоје различите психичке, психосоматске манифестације које могу да дају такво искство.... па и разне психозе које могу да произведу таква искуства као што су параноја, тешка псхотична депресија, шизофренија, биполарни поремећај итд. Ја сам имао мањих проблема са анксиозноћу, social anxiety такозвани ког сам се успешно решио додуше ја сам имао срећу па је било само то да сам мало когнитивно застранио изградио нека погрешна уверења и ниску фрустрациону толеранцију, нисам имао никакве биолошке проблеме итд. Па сам се интересујући се за мој проблем сретао информишући се разне психичке проблеме са којима се разноразни људи сусрећу. Све је то тачно што ти кажеш док не почне да се појављује оно окултно = телекинеза, телепатија, прорицање, и сл. Разум нам није Бог дао да га оставимо у ормар и слепо верујемо у било шта, али неке ствари просто нису рационално објашњиве. Ово наравно најбоље знају они који су имали та искуства. Онима који нису видели не вреди објашњавати али у суштини и боље што нису видели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Hvala Bogu što sam pronašao ovaj forum, ovo nisam smeo nikom da ispričam niti da pokažem sliku koju sam uslikao u odrazu ogledala u trenutku kad je nestalo struje. slikano je bez blica ali sam prosvetlio sliku koliko je god moglo jer mi je delovala čudno... Ja sam stajao na nekih metar od ogledala a ovo što je na slici izleda kao da ja uopšte nisam tu već neko drugi iza mene, jasno se vidi izduženo lice, kapuljača i mantil...šta li je ne znam ni sam... Ovo se desilo 13.07.2012 godine, oko 22h... Zadnjih 2-3 meseca nisam mogao nikako da se naspavam, i sanjao sam svakojake gluposti ali se nisam brinuo toliko jer sam mislio, ružni snovi, to se dešava...ali ovo mi je stvarno previše. Možda je slučajno takva slika ispala, prelamanjem svetlosti u odrazu ogledala...možda..nadam se da je tako... Ја овде не видим ништа јасно а и оно нејасно ми не представља ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Све је то тачно што ти кажеш док не почне да се појављује оно окултно = телекинеза, телепатија, прорицање, и сл. За сва три знам трикове! Например ја знам да ти прочитам мисли када ти кажем да замислиш број од један до десет. И то нисам мађионичар него научио трик уз пут. Ево ти фора овде и теби и дргуима. Кажеш неком да замисли број од један до десет тиме покашеш левом руком на један десном на десет оптрилике неку дистанцу између леве и десне руке. То мозак одмах детектује као скалу а ти кажеш да замисли број када ти пуцнеш прстима. И онда пуцнеш прстима негдеи између те виртуелне скале од један до десет напримеро око броја пет. Већина људи уколико је замислила број када си пукнуо на памет јој пао број пет. Ништа сеназционално али мали браин трил. Такође сам видое код једног другара трик да се лименка кокаколе сама по себи помера. У питању је нека фора са електрицитетом и кокаколом. Проспеш мало кокаколе по столу и ваљда има нека фора да се сама помера. Лично видео трик али га нисам запамтио баш најбоље. Разум нам није Бог дао да га оставимо у ормар и слепо верујемо у било шта, али неке ствари просто нису рационално објашњиве. Ја рецимо до сад нису нисам наишао нинашта а био сам у том свету и упознао доста људи из тог свега. Или су лагали за неке ствари или ништа нису могли. Ово наравно најбоље знају они који су имали та искуства. Онима који нису видели не вреди објашњавати али у суштини и боље што нису видели. То ти кажем зато тебе питам ти ми делујхеш ко релативно нормалан па ако си имао искуства ван цркве супернатурална или знаш људе од поверења који су имали. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Ја овде не видим ништа јасно а и оно нејасно ми не представља ништа. Ни ја, ама баш ништа. Ево сад сам, уз велики труд, успео да видим плаву силуету која као да рамишља, подбочио главу десном руком, и црног склупчаног човечуљка у пределу стомак овог плавог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 За сва три знам трикове! Например ја знам да ти прочитам мисли када ти кажем да замислиш број од један до десет. И то нисам мађионичар него научио трик уз пут. Ево ти фора овде и теби и дргуима. Кажеш неком да замисли број од један до десет тиме покашеш левом руком на један десном на десет оптрилике неку дистанцу између леве и десне руке. То мозак одмах детектује као скалу а ти кажеш да замисли број када ти пуцнеш прстима. И онда пуцнеш прстима негдеи између те виртуелне скале од један до десет напримеро око броја пет. Већина људи уколико је замислила број када си пукнуо на памет јој пао број пет. Ништа сеназционално али мали браин трил. Такође сам видое код једног другара трик да се лименка кокаколе сама по себи помера. У питању је нека фора са електрицитетом и кокаколом. Проспеш мало кокаколе по столу и ваљда има нека фора да се сама помера. Лично видео трик али га нисам запамтио баш најбоље. Ја рецимо до сад нису нисам наишао нинашта а био сам у том свету и упознао доста људи из тог свега. Или су лагали за неке ствари или ништа нису могли. То ти кажем зато тебе питам ти ми делујхеш ко релативно нормалан па ако си имао искуства ван цркве супернатурална или знаш људе од поверења који су имали. Наравно да је ум човеков комплексан и наравно да они који "знају знање" могу да га обману триковима. Али рецимо имаш проблем , ћутиш ником га не говориш, озбиљан проблем, од његовог решења ти зависи будућност, а при том никоме се ниси поверио али си ипак на прекретници .Дакле нико не зна за твој проблем , никоме га ниси рекао, нико не може ни на који начин ни наслутити шта те мучи. Ако одлучиш овако живот ће ти тећи онако, ако одлучиш онако живот ће ти тећи овако , два потпуно различита животна правца. Међутим ти не знаш шта је Божја воља и ту је твоја мука. Зато се двоумиш. А и да кажеш некоме ко би ти уопште могао помоћи, баш неко зна шта је Божија воља за тебе и твој случај. И тако проведеш цео један дана у двоумљењу а одлуку не доносиш јер не смеш. Увече касно звони ти телефон. Јавиш се , зове те твој духовник . Ти се чудиш што те зове кад те иначе никад не зове још се питаш одакле му твој број. Он у пар речи одговара директно на твоју недоумицу . Ништа симболично , ништа у пренесеном значењу , него буквално : " Питаш се шта да радиш, да урадиш ово или оно. Ја ти кажем уради ово, јер ти треба баш то да будеш .Немој да се двоумиш то је Божија воља за тебе !" Духовника ниси пре тога видео годину дана.Нит ти знаш где је он нити шта ради , нити он зна где си ти нити шта радиш. Шта ћеш рећи Младене на ово ,какав би то трик могао да буде ? Саша M., Лазар and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Шта ћеш рећи Младене на ово ,какав би то трик могао да буде ? Ако је то стварно тако реко бих благослов. Не судим само кажем да је има више могућности и да треба бити скептичан и резервисан. Посебно према различитим чаробњацима, гатарама, врачаравама, виканима, енергетским хилерима, фејт хилерима, баба вангама, демонским опсесијама и пишаћама шкорпије која лечи сиду и рак. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Ако је то стварно тако реко бих благослов. Не судим само кажем да је има више могућности и да треба бити скептичан и резервисан. Посебно према различитим чаробњацима, гатарама, врачаравама, виканима, енергетским хилерима, фејт хилерима, баба вангама, демонским опсесијама и пишаћама шкорпије која лечи сиду и рак. Иза те вулгаризације и генерализације се крије и оправдање скептицима који преко негације непоменика негирају и постојање Бога, и оправдање онима који заиста могу да одраде страшне ствари, а не желе да их схватиш озбиљно, јер се ти послови најбоље обављају у тајности. Све ствари са ове теме постоје. Веровао ти у њихово постојање или не, оне постоје независно од тога. Можда немаш доказе, и буди срећан што ниси непосредно искусио било шта од тога, иако си чак и хтео, али то опет не значи да те ствари не постоје. Primal је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4RD6YG9AiM4&feature=related БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Код тебе је вероватно жижак или цврчак па пуцкета. Међутим ... хм... можда је боље не причати , али девојка је већ поменула, дакле пуцкање је слично електричном пражњењу , мањег интезитета... cekaj malo, zar nije receno da djavo nema moc nad materijom? to sam procitao na forumu ono sto si ti video telekinezu, ne verujem da si video tj da se dalo snimiti, mozda si utripovo ili "video", jer kolko znam nijedan slucaj telekineze nema dokumentovan(snimljen) da je tako to bi onda bilo vec opste poznato i ne bi ostalo u domenu spekulacije, znaci vido si al kamera to nije mogla da snimi sto se tice pucanja, meni puca plafon jer je ceo od lamperije pa "radi", ili imam demona?! Олимп је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Ако је то стварно тако реко бих благослов. Не судим само кажем да је има више могућности и да треба бити скептичан и резервисан. Посебно према различитим чаробњацима, гатарама, врачаравама, виканима, енергетским хилерима, фејт хилерима, баба вангама, демонским опсесијама и пишаћама шкорпије која лечи сиду и рак. Ма то је друга прича. Већина тих чаробњака су обични преваранти који се најчешће користе триковима. Међутим има и оних који нису преваранти. Седим у кафани са кумом, касно је увече , газда је искључио музику и слушамо неки радио програм, пола сата пред фајронт, у кафани седи један пијанац , јако кваран лик . На радују ( локални радио је у питању) иде емисија се неком гатаром која прориче судбину и тако нешто. Ми се зезамо на рачун гатаре , нешто лупетамо и полако цевчимо пиће. Онај пијанац и покварењак узима телефон и зове радио. Јави се у емисију и зеза гатару. Био је и вулгаран по прилично. Прекидају му везу. Спикерка каже гатари да немора одговорити на те вулгарности. Гатара каже следећим речима:" Они који сада седе са њим у кафани, знају јако добро каква је то мизерија од човека, а ја му поручујем да ако се не покаје у скорије време и не престане да бљује отров из својих уста ускоро ће му доктори та уста резати и вадити му тај отров" Пијанац је прво занемео а онда је још горе почео да псује. После свега месец дана оперисао је вилицу , имао је неки немам појма које врсте убрзани рак вилице . Има сада ожиљке на лицу , јако ружно изгледа то . Али је престао да пије и доста мање псује. Ето рецимо ово се реално десило. Саша M. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 cekaj malo, zar nije receno da djavo nema moc nad materijom? to sam procitao na forumu ono sto si ti video telekinezu, ne verujem da si video tj da se dalo snimiti, mozda si utripovo ili "video", jer kolko znam nijedan slucaj telekineze nema dokumentovan(snimljen) da je tako to bi onda bilo vec opste poznato i ne bi ostalo u domenu spekulacije, znaci vido si al kamera to nije mogla da snimi sto se tice pucanja, meni puca plafon jer je ceo od lamperije pa "radi", ili imam demona?! Не . Ти имаш ламперију. Anti Palma Crew and Саша M. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Иза те вулгаризације и генерализације се крије и оправдање скептицима који преко негације непоменика негирају и постојање Бога, и оправдање онима који заиста могу да одраде страшне ствари, а не желе да их схватиш озбиљно, јер се ти послови најбоље обављају у тајности. Преко негирања тих ствари стванро не видим како можеш да негираш Бога. Исто ко кад преко негације УФА негираша постојање живог света ван земље. Мени то тотално ван памети. Све ствари са ове теме постоје. Веровао ти у њихово постојање или не, оне постоје независно од тога. Можда немаш доказе, и буди срећан што ниси непосредно искусио било шта од тога, иако си чак и хтео, али то опет не значи да те ствари не постоје. Не кажем да не постоје, само да се нисам сусрео са њима па кад сретнем причу држим више могућих објашњења у глави. Не наседам на свако супернатурално објашњење у старту. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Само шта ће ти ламперија на плафону ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Седим у кафани са кумом, касно је увече Подсети ме на песму : http://www.youtube.com/watch?v=jyU0HRvLSXM oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука