Jump to content

Потресно сведочанство члана нашег ЖРУ-а о окултизму

Guest - . . .-

Препоручена порука

Само шта ће ти ламперија на плафону ?

kako sta ce mi? :D pa da ne gledam u daske od iverice, jer iznad je tavan

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 199
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подсети ме на песму :

http://www.youtube.com/watch?v=jyU0HRvLSXM

Хеби га то се десило, лик сад изгледа као Фреди Кругер. А пре тога је изгледао као Кригер.

Подели на овим сајтовима

Та ди си бре Гари?

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

ne odgovori mi za telekinezu?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Дрво уме добро да пуцкета кад се хлади или загрева, али то је нешто сасвим друго.

Улазимо ја и поп у једну кућу у којој је био један ђавоиман ( то се данас објашњава као психички поремећен, ал није) требало је да му се читају "молитве за здравље" куд год је лик прошао ствари су пуцкале , могуће да је имао велику биоенергију што би казло данас.

Углавном после прочитаних молитви престао је да пуцкета.

Хехехехе...

Подели на овим сајтовима

Дрво уме добро да пуцкета кад се хлади или загрева, али то је нешто сасвим друго.

Улазимо ја и поп у једну кућу у којој је био један ђавоиман ( то се данас објашњава као психички поремећен, ал није) требало је да му се читају "молитве за здравље" куд год је лик прошао ствари су пуцкале , могуће да је имао велику биоенергију што би казло данас.

Углавном после прочитаних молитви престао је да пуцкета.

Хехехехе...

Nisu valjda svi koji su malo fiju fiju djavoimani, ili ja nisam bas najbolje razumio ovo ?

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Znači vi verujete u neke duhove, a u neke ne verujete...jel ovo neka sekta? Pričate o neki manastirima gde može da se spasi neko ko je ''prizivao duhove''? ma ovo je neka sekta 100%....gde sam ja došao da tražim pomoć...

Добро, само разговарамо. Немој да се љутиш. Сада људи у све и свашта верују, зато треба увек бити оптезан.

Подели на овим сајтовима

Znači vi verujete u neke duhove, a u neke ne verujete...jel ovo neka sekta? Pričate o neki manastirima gde može da se spasi neko ko je ''prizivao duhove''? ma ovo je neka sekta 100%....gde sam ja došao da tražim pomoć...

Jа лично верујем само у једног Духа... светог Духа поред Оца и Сина, Амин :)

А у остале... не интересују ме агностичан сам према њима.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Све ствари са ове теме постоје. Веровао ти у њихово постојање или не, оне постоје независно од тога. Можда немаш доказе, и буди срећан што ниси непосредно искусио било шта од тога, иако си чак и хтео, али то опет не значи да те ствари не постоје.

Што да буде срећан што није окусио то? Можда би му било интересантно. [(мало ти контрирам, Ацо, не љути се, знам шта си мислио)]

Не кажем да је добро да се окуси то јер може да те уништи, суштински, ако не успеш да нађеш излаз - Бога, али ми сада из наше перспективе не би требали да се зентамо од тога.

Шта је бре окултно када је Бог са нама, тј. ми са Богом, тј. оба правца? Ништа! Окултно је ништа!

Смрад, мехур од сапунице, нула!

Подели на овим сајтовима

pa sta sad, ovo je sekta 100% zato sto niko ne vidi to sto si ti utripovo u mrljama na slici?! :laugh:

jes cuo ti za ovog?

rorschach.jpg

eventualno mozes da kazes da smo nemastoviti, nekreativni ili cak glupi, ali da smo sekta zbog tvog nezadovoljstva to brale ne pije vodice :)

Подели на овим сајтовима

Ne verujete u duhove ali verujete u jednog duha, ne verujete u duhove a prosipate neku priču o nekom ko je prizivao duhove i prizvao duha koji mu je pomerao ruku i šta sve još nije...

Naravno da je ovo sekta, ja nisam stavljao pentagram, nisam ništa prizivao, nisu mi duhovi pomerali bilo šta.

Vi ovde prikrivate satanističke rituale sa nekim pravoslavnim pričama tek da ne može odma da se provali o čemu se radi, ne mogu da verujem da ovako nešto postoji, prosto se plašim za decu koja su na internetu i mogu da čitaju ovako neke teme.

Inače, na toj slici sam ja, sa sve gumenom loptom u ruci i kapuljačom na glavi, to sad nije ni bitno, vi ovde verujete u mnogo nenormalnije stvari, djavole, demone i duhove...strašno šta sve može da se nadje po forumima...

Užas.......

Подели на овим сајтовима

Ne verujete u duhove ali verujete u jednog duha, ne verujete u duhove a prosipate neku priču o nekom ko je prizivao duhove i prizvao duha koji mu je pomerao ruku i šta sve još nije...

Naravno da je ovo sekta, ja nisam stavljao pentagram, nisam ništa prizivao, nisu mi duhovi pomerali bilo šta.

Vi ovde prikrivate satanističke rituale sa nekim pravoslavnim pričama tek da ne može odma da se provali o čemu se radi, ne mogu da verujem da ovako nešto postoji, prosto se plašim za decu koja su na internetu i mogu da čitaju ovako neke teme.

Inače, na toj slici sam ja, sa sve gumenom loptom u ruci i kapuljačom na glavi, to sad nije ni bitno, vi ovde verujete u mnogo nenormalnije stvari, djavole, demone i duhove...strašno šta sve može da se nadje po forumima...

Užas.......

смири се, удахни дубоко, и сконтај да те нико није ни оптуживао, ни нападао, нити је ико одавде сатаниста, него да се на слици не види ништа. Нит је ко рекао да си ти нешто штимовао нити било шта. Само су рекли да се ништа не види. А ни ја ништа нисам видео, стварно.

Можда је теби нешто логично, ал ми то овде једноставно не видимо.

И смири се мало, нема потребе да се браниш од било кога, нико те не напада.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...