Милан Меденица :) Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Срђан Шијакињић, Andre Williams, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Mislim šta reći, jedinstvena i u ovome 4869 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 AB+ ... bas sam talican .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 AB+ ... bas sam talican .. Ви сте крвопије - свима узимате, а ником не дате... Баба је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 можда добро дође и овај линк http://www.plivazdravlje.hr/aktualno/clanak/3217/Krvne-grupe.html Перса and Александрида је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ја могу да дајем свима, међутим,анемична сам и никад нису пристали да ми узму крв. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ех, 0- је најгора када ти треба крв... Ја сам 0+, мало боље. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Najgora? Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Мислио сам - имаш најмање људи који могу да ти помогну. Иначе сте најбољи, моја мама је 0-. Александрида је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 A šta bih drugo bio nego - negativna ništica... Јанко је реаговао/ла на ово 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 A+ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 0+ Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ех, 0- је најгора када ти треба крв... Ја сам 0+, мало боље. И ја сам 0+, али и малер, јер крв не смем да дајем због Жилберовог синдром. Барем су ми рекли да не смем, само не знам да ли је то због мене или због потенцијалних прималаца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 0- Навали, народе!!! Иначе, испостављамо се као сигурна варијанта за трудне жене са резус фактором - јер не мож` бити компликација у трудноћи (осим ако поштар, комшија или електричар са Rh + фактором нису умешали своје ... прсте ) "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 A+ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука