Grizzly Adams Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 И ја сам 0+, али и малер, јер крв не смем да дајем због Жилберовог синдром. Барем су ми рекли да не смем, само не знам да ли је то због мене или због потенцијалних прималаца. Вероватно да је због тебе, не верујем да постоји било какав ризик за примаоца. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јул 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 O+ i davalac sam mada ne baš najredovniji ali utefteri se po neki put u knjižicu Јанко, Биљана, Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 0+ dajem krv kada nekome treba , znači ne redovno PS vooooleee me komarci :-( Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јул 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 0+ dajem krv kada nekome treba , znači ne redovno PS vooooleee me komarci :-( Šta, 5 ljudi u istoj prostoriji, a samo tebe ručkili? hehhehe poznato Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Šta, 5 ljudi u istoj prostoriji, a samo tebe ručkili? hehhehe poznato Гледам ову табелу и размишљам......осим комараца нама изгледа сви могу "пити крв"! pink panter је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јул 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Uh, a posle kažu da vampiri ne postoje krvopije jedne šalim se ! ... Bogu hvala što možemo pomoći drugima... Биљана and pink panter је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 O- Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 о+ Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Б+, јутрос сам дао крв Лидија Миленковић, Oglo, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 А + На менију српских комараца важим за национални специјалитет tuzansmajli8904 Manolis је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 A+ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 А + На менију српских комараца важим за национални специјалитет tuzansmajli8904 Радуј се. Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 0+ Mada, koliko se sećam, sad se dobija kao transfuzija samo ona krvna grupa koja si i sam... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 @@Дуња, Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 A - .smesko. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука