nedeljko Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Nego sta! Zar mediji nama hriscanima odredjuju sta je istina i ispravno? To bi i bilo ozbiljno. Ovo sto se radi je neozbiljno. Ko ce nas pravoslavne hriscane da shvati ozbiljno kad nemamo nista da prigovorimo Dacicu i Nikolicu? Ima primera u predanju kada su svetitelji izbacivali careve napolje da se sve pusilo. Звонко да ми је неко рекао да ћеш ти да се позиваш на предање........... Шта конкретно православни хришћани треба да приговоре Николићу и Дачићу ? Можда да искористе своје високе државне функције и утичу на забрану параде срама у Београду ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Е, та пуста логика. Младене, избори су прошли и садашњи председник републике Србије Томислав Николић следећих пет година не мора да мисли о " ликовима као што сам ја " . Мора он стално да брине о ликовима ко што си ти. КО и свако други. Мене више интересује да ли ће испунити обећање и урадити шта је у његовој моћи да се испита изборна крађа у првом кругу избора. А шта је обећао Тома поводом ових избора? Ја се не сећам да сам чуо иједно обећање? И, ако је крађа била(како си ти закључио) шта уопште да испитује? Иначе да испитује неће јер му је прича о крађи била ту само да покупи који поен и да има аргумент ако изгуби. Међутим добио је па га крађа не занима, јер зна да не може да је докаже. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Мора он стално да брине о ликовима ко што си ти. КО и свако други. А шта је обећао Тома поводом ових избора? Ја се не сећам да сам чуо иједно обећање? И, ако је крађа била(како си ти закључио) шта уопште да испитује? Иначе да испитује неће јер му је прича о крађи била ту само да покупи који поен и да има аргумент ако изгуби. Међутим добио је па га крађа не занима, јер зна да не може да је докаже. Видиш да се крађа кажњава. Крали у првом кругу - изгубили све у другом. Када им за пар месеци узме град Београд, а до краја године распише ванредне покрајинске изборе - демократама ће остати - Медвеђа. Чујем да су тамо победили. Одох на спавање. Лаку ноћ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Звонко да ми је неко рекао да ћеш ти да се позиваш на предање........... Ма шта ми рече батице...? Да нећеш ти да ме учиш предању? Занимљиво је како ви резонујете и класификујете људе на основу предрасуда и сопственог незнања. Прави мали скојевци! Кад би сад сели да те испитујемо шта стварно знаш о Предању Цркве вероватно би се завукао у мишју рупу и ћутао. Вама је "предање" ваше незнање. Шта конкретно православни хришћани треба да приговоре Николићу и Дачићу? Ако не знаш вероватно нико не може да ти објасни. А што су мало уништили државу и народ? Што су онилики људи изгинули безвезе због њихове менталне поремећености? Што су нас уназадили вековима да не можемо да се опоравимо сад? Мада теби то очигледно све нема везе... Важно да они вичу "живела Србија!". Можда да искористе своје високе државне функције и утичу на забрану параде срама у Београду? Да сам толико оптерећен педерима забринуо би се озбиљно. Стварно мислиш да Србија нема већих проблема од тих неколико пацијената? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Видиш да се крађа кажњава. Крали у првом кругу - изгубили све у другом. Ма ајде? Та победа је знак да се реторика и лажи у политици награђају. Када им за пар месеци узме град Београд, а до краја године распише ванредне покрајинске изборе - демократама ће остати - Медвеђа. Чујем да су тамо победили. Одох на спавање. Лаку ноћ Е баш лепо што си ми одговорио шта је то Томислав обећао. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Ма шта ми рече батице...? Да нећеш ти да ме учиш предању? Занимљиво је како ви резонујете и класификујете људе на основу предрасуда и сопственог незнања. Прави мали скојевци! Кад би сад сели да те испитујемо шта стварно знаш о Предању Цркве вероватно би се завукао у мишју рупу и ћутао. Вама је "предање" ваше незнање. Ако не знаш вероватно нико не може да ти објасни. А што су мало уништили државу и народ? Што су онилики људи изгинули безвезе због њихове менталне поремећености? Што су нас уназадили вековима да не можемо да се опоравимо сад? Мада теби то очигледно све нема везе... Важно да они вичу "живела Србија!". Да сам толико оптерећен педерима забринуо би се озбиљно. Стварно мислиш да Србија нема већих проблема од тих неколико пацијената? Твоја, батице, нетрпељивост према новим / старим властодршцима је мало проблематична... Позиваш хришћане да збију редове противу коалиције Николић - Дачић и крену одлучно са " приговорима ", а за почетак ти и твоја шпанска братија би да забраните сваки вид комуникације између председника републике Србије Томислава Николића и Патријарха српског Иринеја.... Има ли шта луђе ? То да су Николић и Дачић уништили државу и народ може да ти прође на форуму Б 92... Сваљивати кривицу за грађански рат у бившој Југославији на Србе и само Србе је да не кажем шта ! Срам те било ! И то више пута. Али, знам да тебе није срамота - чим можеш да напишеш тако нешто бедно и јадно ! Додуше, до 2000. сам и ја мислио слично теби - док нисам дошао себи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Позиваш хришћане да збију редове противу коалиције Николић - Дачић и крену одлучно са " приговорима ", а за почетак ти и твоја шпанска братија би да забраните сваки вид комуникације између председника републике Србије Томислава Николића и Патријарха српског Иринеја.... Има ли шта луђе ? Има. Да Патриарх води државу. То да су Николић и Дачић уништили државу и народ може да ти прође на форуму Б 92...Сваљивати кривицу за грађански рат у бившој Југославији на Србе и само Србе је да не кажем шта ! Сви су криви сем Срба! Срам те било ! И то више пута. Ти да занш за срам не би избацио овде 1500 постова без иједног аргумента. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Нисам неки фан нашег председника Николића, али морам да укажем на две ствари: 1. Не можемо да га прозивамо што је штрајковао глађу, јер пре њега су то чинили и један епископ на ливади пред камерама (добро, тај је и носио митраљеза шарца, свестран епископ...) и два попа усред цркве (добро, они су били у граду где дверјани имају данас највише гласова, свестран град са свестраним поповима), па им се ништа није десило, није их избацио ни Патријарх, ни Синод, ни Сабор ни њихов епископ из Цркве (ваљда су им отписали на строги пост , мада по обиму струка и месту вршења истог нико од њих не задовољава титулу испосника, нећемо о канонима...). Кад се у Цркви такве ствари догађају, што не би и у свету? Зато чекам прво Патријархове предлоге за оздрављење Цркве... 2.Мени је тужно што је прва реченица Патријарха била да Тома није дошао по благослов, него да га обавести о... Код Папе прво узмете благослов па тек онда се испричате, такав је протокол, и са тим се упозна свако ко дође (нисам био, ал` причају бабе по пијацу)... А гос-н преЦЕДНИк (именица изведена од глагола који означава радњу председника) је православац, није ваљда забрањено преТседнику (именица грађена од суфикса и пефикса уз иницијал председника, и има улогу глагола који означава стање председника) узимати благослов, па није помазаник него преСЕДНИк (именица изведена од глагола који означава збивање председника)... Душко Дугоушко је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Титула би требала да се зове преседник, зато што нам је свима пресела... Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 То да су Николић и Дачић уништили државу и народ може да ти прође на форуму Б 92... Realnost je ovde odavno kontroverzna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 На којој ли планети живи брат Недељко... Не знам шта да ти кажем брате, ако немаш ништа против ових који су сада на власти онда си вероватно преспавао 90-те и још пуно тога. 1. Хришћани би требало да осуде лицемерје, неморал, лажи, лоповлук итд. 2. Нисам рекао да се "прекине сва комуникација" прецедника и Патријарха. 3. Нисам рекао да су криви "само Срби", већ да су са наше стране криви конкретни појединци. 4. Не идем уопште на форум Б92 нит` ме интересује. 5. Било би ме срамота да не знам основна правила правописа. nishizawa, Аурор, Juan Valdez and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Molio bi da se pripazi na ton u diskusiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Molio bi da se pripazi na ton u diskusiji Почетни, крајњи или држање исона? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Kontam na početni ,jer ako ne pripaziš na početni krajnji ode de netreba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 5. Било би ме срамота да не знам основна правила правописа. Сва срећа па смо из Ниш тамо су та правила мало скраћена не мора знамо много :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука