Ignjatije Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Kad budeš došao do saznanja,molio bi te da nas obavestiš,da se spasemo.Hvala A cemu takav ton ? Cime sam ja to zasluzio ? Izneo sam svoje misljenje i postavio dokazni materijal za isto. Ne glumim nikakvog sveznajuceg coveka koji ce biti medju " malim stadom " zato sto nece da ide na EXIT, dok cete svi ostali goreti u paklu. Znamo se dugo vremena ovde i zaista mi zao ako mislis da sam takav. Ja jednostavno stvarno ne razumem da ljudi ne vide tako ocigledne stvari i da misle kako je sve to slucajno tako odradjeno, Da je stavljanje narukvica sa bar-kodom slucajno, da je onaj plakat sa Vavilonskom kulom i ostalim stvarima samo eto tako slucajno nastao iz zezanja, daj molim te. Биљана and Михајло је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 A cemu takav ton ? Cime sam ja to zasluzio ? Izneo sam svoje misljenje i postavio dokazni materijal za isto. Ne glumim nikakvog sveznajuceg coveka koji ce biti medju " malim stadom " zato sto nece da ide na EXIT, dok cete svi ostali goreti u paklu. Znamo se dugo vremena ovde i zaista mi zao ako mislis da sam takav. Ja jednostavno stvarno ne razumem da ljudi ne vide tako ocigledne stvari i da misle kako je sve to slucajno tako odradjeno, Da je stavljanje narukvica sa bar-kodom slucajno, da je onaj plakat sa Vavilonskom kulom i ostalim stvarima samo eto tako slucajno nastao iz zezanja, daj molim te. то је страх.. једноставно..сами себе лажу..и дају лажну наду.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Droge, alkohola, bluda i svakoraznog nemorala ima se i u Guči. Ali tamo nema "strane" tj. zapadnjačke muzike, pa nam ne smeta.. Dakle, dokle uz Lepu Brenu ili Cecu udaraš iglu ili varaš devojku da bi joj sutra poklonio sidu, sve je okej. Na egzit ipak ne bih išao, prosto što mi je dojadila ta njihova "alternativa" protiv Srbije. Да се разумемо: нисам рекао да ми ехит смета. Одговорио сам на питање постављено у наслову теме: нећу на ехит и не дам свом детету да иде тамо. Ко хоће да иде широко му поље. Нити ми смета нити гајим илузије да то некоме забрањујем. Milan Nikolic and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 заато треба забранити све.. Ај диднт икспект д спениш инквизишн... gringrin Млађони, Милан Меденица :), feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Da idem izvisio bih na Main Stage i eventualno na Explosive. Ima li šta Hrišćani da traže tamo?Pitajte Caneta - Partibrejkersi 15 jula - MainStage *** Kad ljubavi nema Ostaju besane noci Kad ljubavi nema Osluškujem kada ceš doci Da povedeš me sa sobom Da povedeš me sa sobom Da povedeš me sa sobom U život svoj Vadi me odavde Ozari ljubavlju svojom Ja da živim sam Nisam sposoban Млађони, nishizawa and malina :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Шта све нисам прочитао овде.. Просто гледано - што да не. Јер ако треба да се изолујемо од тих ствари (алкохола, дроге) не треба нигде да излазимо у провод. Кафане, клубови, кафићи, барови... све је то егзит у малом. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Ima li šta Hrišćani da traže tamo?Pitajte Caneta - Partibrejkersi 15 jula - MainStage Може се Цане видети и чути на много бољем месту, коме је до Цанета и Партибрејкерса. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 A cemu takav ton ? Cime sam ja to zasluzio ? Izneo sam svoje misljenje i postavio dokazni materijal za isto. Ne glumim nikakvog sveznajuceg coveka koji ce biti medju " malim stadom " zato sto nece da ide na EXIT, dok cete svi ostali goreti u paklu. Znamo se dugo vremena ovde i zaista mi zao ako mislis da sam takav. Ja jednostavno stvarno ne razumem da ljudi ne vide tako ocigledne stvari i da misle kako je sve to slucajno tako odradjeno, Da je stavljanje narukvica sa bar-kodom slucajno, da je onaj plakat sa Vavilonskom kulom i ostalim stvarima samo eto tako slucajno nastao iz zezanja, daj molim te. Mislim da ni sam ne veruješ u ono što pišeš zato tako tumačiš moje reči. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Ај диднт икспект д спениш инквизишн... gringrin теби је све зезанција... тако је све кренуло..да би дошли до стања у коме се налазимо данас.. стања без повратка... где за хришћанина свака држава губи смисао...где хришћанин нема места у свету... још мало има да нас забрањују и кажњавају ако јавно исповедамо веру... за 5 година минимум Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Шта све нисам прочитао овде.. Neukusno je da tako kažeš. Ti si ateista, mi smo hrišćani tj. ti si ateista na pravoslavnom forumu. Zamisli da ti se mi iščuđavamo za svaku ateističku frljoku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Ај диднт икспект д спениш инквизишн... gringrin Ноооубади икспектс д спениш инквизишн! nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Mislim da ni sam ne veruješ u ono što pišeš zato tako tumačiš moje reči. Ako mislis na ovaj post https://www.pouke.org..._48#entry675509 on je bio samo rakcija na tvoj https://www.pouke.org..._48#entry675501 I naravno da ne verujem da cemo mi srbi prvi biti cipovani i da smo potomci sinova Bozijih.Nisi to valjda ozbiljno shvatio kao sto nisam ni ja tvoj gore spomenuti post. Nisam stavio onaj smajil slucacno Ali da ima neceg iza senke u samom EXIT-u kao i da je za mene ta manifestacija nesto lose, to zaista verujem. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 не идем на Еxit, није ми тамо место Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Neukusno je da tako kažeš. Ti si ateista, mi smo hrišćani tj. ti si ateista na pravoslavnom forumu. Zamisli da ti se mi iščuđavamo za svaku ateističku frljoku. Gde ti zivis ? Pa Mladen M ex Iurishprudentia je postao vernik.Nije vise ateista. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Bio jednom... Mano Chao je bilo totalno lidilo... uletao sam u sutku posle sto godina Бартендаз, feeble, nishizawa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука