Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

ibtfy1yHOO0ORt.jpg

Jadranka, navodite izvore odakle uzimate slike. U suprotnom, bice obrisane. Hvala!

Подели на овим сајтовима

418735_287734881293879_1956752114_n.jpg

Olimpe, navodite izvore odakle uzimate slike. U suprotnom, bice obrisane. Hvala!

• Волим 1

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Jadranka, navodite izvore odakle uzimate slike. U suprotnom, bice obrisane. Hvala!

Од пријатеља са фб.

Како да наведем од кога сам преузела,покушавала сам али ми не успјева.

Џвала.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Гости

pb070013-z.jpg

Ал се лепо спаковаше хехеххеее, "помрете се људи, направите мало места и за мене, мени је потребно за два човека ако нисте знали" хехехехе...

Фотографија са сахране патријарха Максима,

хехехехе која громада од човека - архиепископ Авељ из Пољске, имао сам прилику уживо да га видим - невиђена фаца хехехехе

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...