YOKA Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Zorka, da li fotografije stavljas sa svog racunara na neki sajta za deljenje (share sajt) ili imas svoju galeriju negde na netu? Postavljam direktno sa racunara i do sada nisam nigde pravila galerije, osim nekih koje sam stavljala na svoj profil na fejsbuku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Postavljam direktno sa racunara i do sada nisam nigde pravila galerije, osim nekih koje sam stavljala na svoj profil na fejsbuku. onda u redu. samo napiši ispod svake fotografije da je iz tvog ličnog albuma. ako je, pak, slika nečija, moraš navesti vezu (link) odakle si je preuzela. YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 onda u redu. samo napiši ispod svake fotografije da je iz tvog ličnog albuma. ako je, pak, slika nečija, moraš navesti vezu (link) odakle si je preuzela. Hvala Vam na strpljenju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Licni album maj,Decani 2012 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Hvala Vam na strpljenju nema na čemu "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Олимп, YOKA and Мара је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Христос Победник, Христос Сведржитељ, Христос Цар, нека Христос чува свој народ од зла bgpj, Олимп, Александрида and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 bgpj and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 YOKA, Биљана and Александрида је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Биљана, RYLAH, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Александрида је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 http://www.orthphoto.net/photo/201209/74254.jpg Олимп, Калеидоскоп, YOKA and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 http://www.kockicica.org/blog/2011/11/06 Биљана, Милан Меденица :), Zoran Pavic and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Шака св. Јована Златоустог http://www.facebook.com/photo.php?fbid=417679641629047&set=a.257936184270061.63887.257909107606102&type=1&theater¬if_t=photo_reply Једино што ме занима јесте где се налази... Ако неко зна, нека напише овде.. Хвала. bgpj, мирођија, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука