Danijela Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 https://www.flickr.com/photos/spbpda/38846443574/in/dateposted/ AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 https://www.flickr.com/photos/spbpda/38846450154/in/dateposted/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 https://www.flickr.com/photos/spbpda/24687983167/in/dateposted/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 https://www.flickr.com/photos/spbpda/39555403241/in/dateposted/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 пре 23 часа, Dominika рече Bogojavlenje u Tirani Izvor Лепе фотографије али овај призор народа одвојеног оградом и самог ђакона у великој празнини ми оставља неку тескобу у срцу. Можда тако мора у метрополама, не знам... AnaLaz and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2018 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=107532&id_jezyk=1 Dominika and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 8, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2018 пре 14 часа, Vladan3 рече Лепе фотографије али овај призор народа одвојеног оградом и самог ђакона у великој празнини ми оставља неку тескобу у срцу. Можда тако мора у метрополама, не знам... Да, слажем се. Слике су лепе, али у овој саборној цркви свештеници су превише одграђени, а служба то ниеј неко позориште. Али, то имa и у саборној цркви Христа Спаситеља у Москви (тамо јсо више, пошто и у средини је то доста одграђено). Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Јануар 8, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2018 КелијаПослато са iPhone користећи Pouke.org мобилну апликацију Dominika and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2018 @StefanLugic Sve fotografije, sem licnih, moraju imati izvor, u protivnom se brisu. Hvala. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Јануар 8, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2018 @Danijela Опростите, нисам поставио, извор слике је са мог телефона. Срдачан поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2018 Molim te, ako nisu tvoje fotografije, obavezno postavi izvor. Ovo je neophodno radi pravne zastite Pouka. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2018 Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2018 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука