Danijela Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 АлександраВ and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 АлександраВ and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Биљана 1234 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Durres (Albaniija) Биљана 1234 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=97346#photo_k Србендиловић, Dominika, 3006 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 Извор АлександраВ and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 АлександраВ and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 мирођија, Dominika and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Фотографисао Grzegorz Sułkowski, Бијалисток (Пољска) Извор АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 извор Dominika and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука