Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Pancakes

Duzan si da navedes izvor odakle su fotke. U suprotnom tvoj post ce biti obrisan.

Hvala.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Danijela, ako se sjećaš nekada sam te pitao za mogućnost za otvaranje teme "naša pravoslavna slika dana" gdje bismo kačili isključivo fotografije koje smo sami napravili. Ima li išta od toga, ili možemo ovu temu koristiti u te svrhe? Naravno, tu bismo već u startu bili oštećeni jer bi uvijek profesionalne fotografije bile ljepše od naših. A bilo bi zanimljivo (barem meni) vidjeti fotografije koje su forumaši napravili u svojim parohijama/eparhijama/pokloničkim putovanjima/hodočašćima.....

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Goku, nisam zaboravila. Prenela sam ostalim urednicima i trenutno, kao sto si mozda primetio, sredjuju se i spajaju se iste teme.

Postoji tema koja je posvecena temi koja te zanima i nalazi se ovde:

https://www.pouke.org/forum/topic/9598-tra%C5%BEe-se-fotkedo%C5%A1lo-je-va%C5%A1ih-5-minuta/

Nije odavno nista postavljano pa evo prilike da je ozivite :)

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Ne vazi se.

Mozda Pancakes zna a mozda i ne zna al opet cu da ponovim.

Jos uvek traje sudska parnica sa fotografom iz Amerike koji je tuzio Pouke zbog objavljivanja JEDNE njegove fotogorafije bez navodjenja izvora.

Te stoga budite dobri drugari i navodite izvore da ne bi opet morali da se rvemo na sudu.

Hvala.

Подели на овим сајтовима

Postoji tema koja je posvecena temi koja te zanima i nalazi se ovde: https://www.pouke.org...vaših-5-minuta/Nije odavno nista postavljano pa evo prilike da je ozivite :)

Hm... više sam imao na umu da to budu fotografije sa isključivo pravoslavnom tematikom, uz eventualno neki kraći opis.

Recimo: moj parohijski hram, krštenje mog kumčeta, sa hodočašća po svetoj gori, na slavi manastira tog i tog, obilazak ruskih svetinja, ljetos na Ostrogu.... tako nešto, valjda me razumiješ. 

Ali ok, evo ja ću pokušati da oživim ovu temu, koliko mi vrijeme dozvoli narednih dana...

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Ima i negde tema nesto tipa Vas trenutak iz crkve (foto) moram da je nadjem jer sam zaboravila tacan naziv.

Подели на овим сајтовима

Ne vazi se.

Mozda Pancakes zna a mozda i ne zna al opet cu da ponovim.

Jos uvek traje sudska parnica sa fotografom iz Amerike koji je tuzio Pouke zbog objavljivanja JEDNE njegove fotogorafije bez navodjenja izvora.

Te stoga budite dobri drugari i navodite izvore da ne bi opet morali da se rvemo na sudu.

Hvala.

Hvala na obavještenju - navodićemo izvore.

p.s. - koja je slika u pitanju? može na pp.

Подели на овим сајтовима

Sliku smo morali da izbrisemo a u pitanju je bila slika patrijarha Irineja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...