Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Фотографисано јуче (04.01.2015. на празник Свете великомученице Анастасије Узорешителнице ) у саборном храму у Пакрацу.
Не знам да ли баш заслужује епитет фотографије дана (тј колика јој је умјетничка вриједност с обзиром да је фотографисао аматер над аматеринма), али мени се допала.

img0020.jpg

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Goku, izvor?

Лично усликао Canon-ом, поставио на dodaj.rs па онда овдје :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

До мене је, тек сада видим да у оригиналном посту нисам експлицитно навео да је моја фотографија.

Подели на овим сајтовима

Nema problema, samo ubuduće se seti, molim te :)

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...