Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Ne gledam tv,a vremenska prognoza me uopšte ne zanima...izadjem na terasu i vidim kakvo je vreme....i zvono za budjenje sam izbacila iz upotrebe pošto me zvona sa obližnje crkve svako jutro bude u isto vreme..... Slušam muziku.....ponekad i Slovo ljubve...jutarnji program....i tu obično čujem da li će biti neka oluja koja bi mogla da me oduva i bar tako pomeri sa mesta..... Filmove volim......neke dobre emisije,ali je toga što mi se na tv-u svidja zaista malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 I ja slabo pratim tv,jer nemam vremena od neta.I upalim,uglavnom kad se prenosi Zvezda,gde ja nisam sa njom Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Ne utiče, nema ni mogućnost Već par godina ne gledam TV, čak mi vrlo smeta kad se nađem u prostoriji gdje je upaljen i melje, melje... Slušam muziku, crtam, čitam...net, to je moja razonoda u dokolici ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Колико телевизија утиче на ваш живот? Nikako ne utiče. Nemam televiziju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Април 13, 2019 Пријави Подели Написано Април 13, 2019 Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara Ristić Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 Не утиче, пратим само документарце без дубљег уплитања. Све са резервом. Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 утиче толико што морам да бришем прашину са тв јер годинама не гледам Milica Bajic and Tamara Ristić је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука