Jump to content

27.6. mala gej parada u Beogradu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не, синко. Него мултикултуралност доприноси напретку економије и свега осталог позитивног. Кризе настају због генијалних идеја политичара, а не због тога што у друштво садржи различите културе.

Мислиш црнце у робове, индијанце у резервате економија напредује ко луда.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Сине, није ти ово западна европа, можда тамо могу да функиционишу и педофилски бракови, али овде је менталитет други и систем вредности је тотално супротан од оног који је тамо. Теби ако се не свиђа поглед на свет и систем вредности ове државе и овог народа можеш слободно да одеш тамо где је боље.

Upravo zato je preko pola miliona ljudi i zapalilo iz ove zemlje u zadnjih 20 i kusur godina...

Подели на овим сајтовима

А где су црнци робови?

И ко тера индијанце у резервате они сами бирају да живе тамо у племенима.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Upravo zato je preko pola miliona ljudi i zapalilo iz ove zemlje u zadnjih 20 i kusur godina...

Да додамо - високо образованих људи углавном препуних идеја и жеље за интелектуалним радом.

Подели на овим сајтовима

Izvini ti ali ako nemas nameru da mi odgovoris na pitanje onda nemoj ni da pricas stvari koje me ne zanimaju niti da mi odgovaras na pitanje koje nisam postavio.

То кад отвориш приватан форум и закључаш теме. Онако, нацистички, што је и главна одлика "бранилаца"...

Dakle pitam, ako je homoseksualnost stvar izbora i opredeljenja, koji je trenutak u vasem zivotu kada ste napravili izbor izmedju homoseksualnosti i heterosekualnosti i izabrali ovo drugo?

Могу да ти ископирам, него ми је мрско...погледај уназад пар порука.

Ovo sto si ti opisao nema veze sa onim sto pitam. TI si opisao trenutak kada si shvatio sta si, a ne kada si izabrao...

То што ти не умеш да поставиш питање тако да ти било који одговор недвосмислено одговара како би однео неку "победу" у дискусији је само твој проблем.

Dakle, da cujemo taj trenutak izbora....?

Могу да ти ископирам, него ми је мрско...погледај уназад пар порука.

haha evo sve si uspeo da nas nasmejes time sto si na ozbiljno pitanje odlupetao nesto da bi nasmejao publiku... a sada razmisli o onome sto pitam i odgovri ozbiljno (ako smes naravno) a neozbiljne postove sacuvaj za razbibrigu i druge forume...

Аух, ти си неки велики баја што `ода, изгледа. Је л` се тебе плаше сви из твоје околине или само поједини?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Национал Социјалиста.

Национални колективизам, изолација, сузбијање мултикултуларизма, економски социјализам и плански систем државе.

У принципу вредности за које се залажеш.

Национални колективизам-шта је ту лоше?

Изолација-против сам

Сузбијање мултикултуралности-Нисам за сузбијање, јер је то антихришћански, али за ограничење да.

економски социјализам-наравно

плански систем државе-правни ...

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Изолација-против сам

Сузбијање мултикултуралности-Нисам за сузбијање, јер је то антихришћански, али за ограничење да.

Pa ti jesi nacista... :o

Подели на овим сајтовима

Пре годину и мало јаче ме неки робови (муж је мултикутурна мешавина роба и Корејанке, а жена му чиста робиња) примили код њих у кућу и пустили ме да провозам њиховог BMW-a и мерцедеса. Не могу више да издрже такав живот, размишљају да се преселе у Србију и да се боре против мултикултурализма.

Подели на овим сајтовима

Изолација-против сам

ОК, јеси наци. А можеш ли да ме просветлиш како би ограничио мултикултурализам?

Подели на овим сајтовима

Сигурно због тога што нема геј бракова. Смешно.

Подели на овим сајтовима

Много тога. Има да се пише и пише на ту тему.

Изолација-против сам

Па не можеш да будеш за национални колективизам и против изолације. Свако колективизам вуче изолацији.

Јел ме зезаш?

Социјализам ти је плански систем ниси разумео.

Имаш два економска система социјалистички дакле централно плански као у комунизму и слободно тржишни као у западним земљама.

Подели на овим сајтовима

Pa ti jesi nacista... :o

Ако ти тако кажеш, само ми реци шта је лоше у ономе што сам написао?

Подели на овим сајтовима

Пре годину и мало јаче ме неки робови (муж је мултикутурна мешавина роба и Корејанке, а жена му чиста робиња) примили код њих у кућу и пустили ме да провозам њиховог BMW-a и мерцедеса. Не могу више да издрже такав живот, размишљају да се преселе у Србију и да се боре против мултикултурализма.

Свако види како жели, али се зна како је настала америчка економија на "мултикултуралности". Биће тако све док је економија јака. После тога зна се шта долази, Хитлер је прошли пут.

Подели на овим сајтовима

Јеееее! Коначно педерска тема која ради, после толико дуго времена! Немојте само да завршите док узмем неку киселу, да могу све да испратим!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...