Јаков. Написано Јун 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Svetica. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Ili kad je rekao da je sramota što ćeš ti jednog dana biti akademski građanin. Meni je rekao da sam Srbomrzac više puta. Оно реално баш ме брига шта прича. Али поента је да човек који је националиста мора да пази да не оде у нацизам да није једноставно речи ја нисам нациста. Већ да зна да није нациста, шта је то нациста и зашто није нациста. Већина кажу ја не мрзим друге нације па нисам нациста. Ма важи. Није ни хитлер мрзео, само мислио дај е његова изнад свих других. Најважнија на свету, света и небеска! Аријевска је он то звао. А остале робовске. И тако када крену Срби - небески народ и сличне пропаганде деведесетих, нека ми неко каже да не мисле да су Сбри изнад свих??? Ја волим Србе изнад свих, али нисам луд да мислим да су Срби изнад свих. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 По ком основу? Недељко није можда десничар недељко је човек који би забранио у Србији увоз кромпира да би морали да купују кромпир од сељака. То није можда десничар то је тврд тоталитаризам. Људи стално имају нацистичке ставове и причају како њихови ставови нису нацизам а заправо јесу. Не називамо ми неистомишљенике већ оне који то заправо јесу. Чији идеолошки ставови не беже много од нацизма или јесу нацизам. Друго, занимљиво да ти је засметало што ми називамо недељка како га називамо. А када он нас назива Србомрзци (што свакако није истина), када нас назива необразованим (то је рекао авокаду), и шта је рекао многим другима који се не слажу са њиме чудно ниси ту рекао ништа? Непроцењиво.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Srpski nacionalsiti su ljudi koji, ne samo sto mrze Srbiju nego joj zele zlo. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Шта је ту бесмислено? Ја пишам од смеха читајући Недељкове постове. Човек је шампион у не пружању аргумента, чим кажеш нешто супротно ономе што он тврди ти си Србомрзац, и чим му неко аргументује нешто личним искуством онда је он тај који је БИО У СИБИРУ и РОЂЕН У ДИЗЛДОРФУ и он ОДЛИЧНО ЗНА а ИВИЦА НЕ ЗНА а ЈА ИМАМ СВЕСТ ЧОБАНА СА ШАРПЛАНИНЕ. Ал зезнуо се Недељко. Ја сам чобан са мораве. Бесмислено је, Младена, да на основу тога што сам рођен у мрском ми западу - мислиш да сам тамо и одрастао. Нисам рекао да ти имаш " свест чобанина " - него да чобанче ( дечачић ) са Шар - планине има више здраворазумског у себи - од тебе....." будућег академског грађанина ". Ниси ти чобан - ти си неразуман. Велика је то разлика. И поновићу - један део активних форумаша - јесу србомрсци. Та мржња према своме се не да сакрити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Непроцењиво.... Шта је непроцењиво? По чему смо ја аурор и ивица Србомрзци? Што не слушам вас када су у питању четници него дедове који ми причају да не знају од кога су бежали више дал од партизана или четника? Што мислим да нам је немачка већи пријатељ од Русије јер више саражујемо са њом и што хоћу да у овој земљи богатије и квалтиетније живимо? Зато што хоћу да Србија буде слободна земља у којој можеш да купиш кромпир од кога оћеш и да може ко хоће да се прошета по улици и каже како се осећа и шта мисли? Зато што хоћу да овде људи нормално живе - зато сам Србомрзац? Зато што не исправљам криве дрине у историји не би ли издигнуо Србију - зато сам Србмрзац? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Ти си Недељко добар човек, ал` кад попијеш... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Велика је то разлика. И поновићу - један део активних форумаша - јесу србомрсци. Та мржња према своме се не да сакрити. Ма која мржња према своме оће људи најбоље за себе и своју околину и ви се не слажете са тиме мислите да је то што они хоће лоше и онда их називаш Србомрзци. А то да дачић има више смисла од мене, ти си толико наложен да ти свако ко се придружи николичу има више смисла од мене. Не би ме зачудило да за неко време кренеш Динкића да славиш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Ти си Недељко добар човек, ал` кад попијеш... .......онда онима који вређају - одговорим увредом. Тек да виде - како изгледа када некога неосновано оптужујеш и клевећеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Ти си Недељко добар човек, ал` кад попијеш... Vidim i ja, otprilike... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 .......онда онима који вређају - одоворим увредом. Тек да виде - како изгледа када некога неосновано оптужујеш и клевећеш. Ма ко те вређао, ајд буди мало реалан погледај ко је увек кренуо први са увредама типа да немаш разума, да не знаш ти људе, да си неук и слично. И од свих тих људи које си ти вређао једино сам ти ја узвраћао. Буди мало поштен. Они те нису вређали ни пре што си ти њих ни после. Буди поштен не продај маглу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Ма шалим се мало, не замери... Мислим да би требало мало пажљивије да читамо и смиреније пишемо. Не верујем да има овде неког ко не воли свој народ, само имамо различите идеје шта је за тај народ добро. R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Ма ко те вређао, ајд буди мало реалан погледај ко је увек кренуо први са увредама типа да немаш разума, да не знаш ти људе, да си неук и слично. И од свих тих људи које си ти вређао једино сам ти ја узвраћао. Буди мало поштен. Они те нису вређали ни пре што си ти њих ни после. Буди поштен не продај маглу. Премало година за - сенилност. Проблем са памћењем ? Небитно - не измишљај . Ако можеш - да не измишљаш........... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Премало година за - сенилност. Проблем са памћењем ? Небитно - не измишљај . Ако можеш - да не измишљаш........... Ето сад ти ја кажем нешто што је апсолутна реалност и то може да потврдимо све је записано, и сви су тога свесни а ти шта радиш оптужујеш ме да измишљам? Браво. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Ма шалим се мало, не замери... Мислим да би требало мало пажљивије да читамо и смиреније пишемо. Не верујем да има овде неког ко не воли свој народ, само имамо различите идеје шта је за тај народ добро. Не замерам - ионако не пијем. Има један део оних који олако употребљавају и етикетирају друге са - нациста. А, то је у народу који је сразмерно броју становника имао скоро највише жртава од тих злотвора- увреда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука