nedeljko Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340981242' post='669297] да, приметили смо сви како умеш разложно да аргументујеш своје ставове кад год ти било ко укаже на погрешност а ти кренеш ко максим по дивизији - србомрсци, па тататира по епитетима ... једино што умеш је, као прави секташки менталитет на који ти уствари указујем, да цитираш и постујеш текстове који обично немају додира са темом о којој се пише и дијаложи па редовно добијеш одговор типа "а шта са овим?" према томе, немој да се браниш да ниси него покушај да образложиш шта јеси. можда неко и промени мишљење ако се не разумете у нечему, мада мрка капа ако мене питаш с обзиром на то колико дуго пратим манир твојег грађења односа на форуму. Шта кажеш - " сви сте приметили " ? Ти , и један број теби сличних на овоме форуму све што искаче илити се не уклапа у ваш - калуп........частите са " секташким менталитетом". То је већ прича за себе. Пратим и ја твој безобразлук, ароганцију, и надменост која уместо да се смањује - расте. И колико видим - мрка капа да ће у скорије време ту нешто да се промени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Шта кажеш - " сви сте приметили " ? Ти , и један број теби сличних на овоме форуму све што искаче илити се не уклапа у ваш - калуп........частите са " секташким менталитетом". То је већ прича за себе. Пратим и ја твој безобразлук, ароганцију, и надменост која уместо да се смањује - расте. И колико видим - мрка капа да ће у скорије време ту нешто да се промени. нема ко ти после неког времена није на то обратио пажњу. "ми" имамо калуп а једни другима признајемо различитост? прати слободно, већ сам ти објаснио шта ради пописна комисија клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 A sad me pustite da ručkam moju pastrmku koju sam prvo pržio pa onda malo pekao, sa krompirićima i salatom, mmm... пријатно, ал слабо ти познајеш нацизам. http://en.wikipedia.org/wiki/Nazism#Ideology клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340983497' post='669320] "ми" имамо калуп а једни другима признајемо различитост? Ма ви, калупари, признајете различитост - оно што не признајете то је припадност............., и ту имате решење, чим је приметите.......креће.........." секташки менталитет " - као одговор на ваше имагинарне " страхове ". А, пошто си, у оном , посту изнад овога, алудирао и поновио увреду - ево, без патетике ( волиш ти да употребљаваш ту реч - некако ти је драга ) - самобанујем се. Ипак - нисам толики мазохоста. Свако добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 @Darko @@Mladen Nedeljko nije nacista. Da je nacista ili nacistoidan, koristio bi tipične blood & honour-fraze, krv i čast itd., ili bi svoju naci-ideologiju krio iz jednog kvazi-humanizma; ovo zadnje je naime drugo lice nacizma, da ukoliko se ne predstavljaju kao najprimitivniji pagani, oni su onda fina, kultivirana i humanistička gospoda, vole ljude, vole životinje, pa nacisti u Nemačkoj prvi su uveli prava za životinje, toliko "humani" su bili.. Životinje su štitili, ali ljude su ubijali kao stoku i gore od stoke. Vidimo da Nedeljko nije ni jedno ni drugo. Nije primitivni paganin, a da mu se zabrani da vepru otseče muda verujem da bi im opsovao mater, ovako mi deluje njegov profil. Osim toga, nacizam je toliko suprotno srpskom nacionalnom duhu da je uvreda nas nazvati nacistima. Ovo je jedan razlog zašto nas zovu nacistima, da bi nam se rugali i da bi nas ponižavali. I vi ne vidite tu njihovu prevaru nego još zasedate na nju. A sad me pustite da ručkam moju pastrmku koju sam prvo pržio pa onda malo pekao, sa krompirićima i salatom, mmm... Ајде мани то причање дај чисте чињенице шта је то начистичка идеологија тачку по тачку па упореди се недељковим ставовима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Ма ви, калупари, признајете различитост - оно што не признајете то је припадност............., Ко не признаје припадност о чему ти причаш???? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Шта је непроцењиво?... Ово је било довољно за објашњење. Непроцењиво је то што у свом тексту себи дајеш за право да радиш исто оно за шта оптужујеш друге. Дакле принципијелно је непроцењиво а не по изнетим аргументима ни са једне ни са друге стране. Искрено, немам појма да ли сте ви наведени србомрзци. Ја лично такав израз никад нисам употребио да некога оквалификујем и нећу. Ствар васпитања. Али, то што сте незавршени студенти није показатељ да се разумете у право, економију, машинство, верска питања и екологију. А поготово нисте ауторитети чијем мишљењу нико не сме да се супротстави ако мисли другачије. Али, опуштено, није крава на ногу. Изгледа да ти девојчица баш даје превише слободног времена (шала - за оне који су преозбиљни). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 A ti kao ateista pazi malo šta i kako pišeš na pravoslavnom forumu. A ти мало да пратиш развоје догађаја. Иначе ти као православац да пазиш мало на своје неправославне ставове. Jer ja kao Pravoslavac prvo sam lojalan Nedeljku pa onda tebi. Ovo važi i za Medenicu! А од кад је Недељко православц? Зар он није ентнофилиста, јеретик. А занимљиво да ти своју лојаност дајеш по припадностима, ја Бога ми по ставовима. Најјаче да ћу да дам неком лојаност зато што је православац или Србин. Пре ћу да подржим доброг Хрвата него лошег Србина. Или доброг Католика него лошег Православца. Тужно је то што би неки обрнуто. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 @Medo Znam ja dobro šta je nacizam, a i da ne znam dovoljno, možeš sa mnom u koncentracioni logor pa da se zajedno učimo. Kad dolaziš pa da idemo..? Sledeće, nacisti nisu bili s druge planete pa da nisu imali ništa ljudsko na sebi. Morali su da jedu, da piju, da spavaju isto kao i svi ljudi. Imali su i decu i svoju decu su voleli. Pa sad ne znam, zar je nacizam voleti svoje dete? Ovim hoću da kažem da nije sve u nacizmu automatski, samo po sebi, nacizam, tj. mnoge stvari nalazimo i u drugim društvenim modelima i političkim pravcima koje nemaju veze sa nacizmom. Inače, pastrmka je bila stvarno dobra..)) види, ти очигледно мене и још пар људи оптужујеш да демонизујемо неког а не да причамо о ономе што прича и показује па 23тако раздвајамо грех од човека. исто тако ни он не схвата исто па пада у ватру и сужава свој когнитивни апарат на реципроцитет. дакле, удахни добро и дуго, немој да сам себи сметаш док читаш пс. о тим твојим ниским опаскама о посећивању конц логора не мислим ништа лепо и корисно, пошто је сасвим довољно да прочитам и не морам да посећујем таква бизарна и морбидна места која су мени и мом карактеру потпуно страна. поготово што сам свестан колико је потребно да будеш дебелокожац каменог стомака да можеш тамо само да стојиш а камоли да гледаш и читаш све оно. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 A ti kao ateista pazi malo šta i kako pišeš na pravoslavnom forumu. Jer ja kao Pravoslavac prvo sam lojalan Nedeljku pa onda tebi. Ovo važi i za Medenicu! а ја бих те замолио да будеш лојалан пре свега Богу а да ти људи буду ни по бабу ни по стричевима, ко год је које припадности Млађони and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340989131' post='669380] пс. о тим твојим ниским опаскама о посећивању конц логора не мислим ништа лепо и корисно, пошто је сасвим довољно да прочитам и не морам да посећујем таква бизарна и морбидна места која су мени и мом карактеру потпуно страна. поготово што сам свестан колико је потребно да будеш дебелокожац каменог стомака да можеш тамо само да стојиш а камоли да гледаш и читаш све оно. Занимљиво како мени драги а и другима стално прича о тим стварима. Да посећујем конц логоре а деда ми био логораш. Прича ми о четницима као србољубима а ја по селима знам да се не зна од кога је више народ бежао дал од партизана или од четника. Причала ми још баба кад сам био мали како су њеног оца крили од четника и партизана испод кревета и у сено и данас ми неко прича како су то неки спасиоци Србије и велико Срби... Исто ми тако причају о русима а шта сам све прочитао у дедином дневнику о њима како су крали ослобођене логораше руски спасиоци... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 А од кад је Недељко православц? Зар он није ентнофилиста, јеретик. полако, није му нико од нас подарио усељење у Цркву па нема ни право да му га одузима јер је то ствар Синода и Сабора а лаичанско је да буде амин на све то, ако до тога не дај Боже дође. то што неко гаји одређен став не значи да је аутоматски и поистовећен или одлучен јер то није само техникалија а нисам приметио да се Бога или Цркве одриче. у вери раздвајамо грех и зло од човека, не поистовећујемо та два. неке ствари, које се обично из тврдоглавости или незнања дешавају немају тежину као што има код људи који гаје отворено богоборство и непослушање мантији, Цркви и Богу. и лаицима да, ал не кад је питање одлучивања нечијег статуса. Јанко је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340989689' post='669390] полако, није му нико од нас подарио усељење у Цркву па нема ни право да му га одузима јер је то ствар Синода и Сабора а лаичанско је да буде амин на све то, ако до тога не дај Боже дође. то што неко гаји одређен став не значи да је аутоматски и поистовећен или одлучен јер то није само техникалија а нисам приметио да се Бога или Цркве одриче. у вери раздвајамо грех и зло од човека, не поистовећујемо та два. Ма таман посла да мислим озбиљно зезам се што недељка сматра православцем а ја и ти ето... нисмо православци. Теби је чак једном реко да си јеретик. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2020 Pedofilija, sodomija, muzeloznistvo....itd Sve jo ovo in? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука