Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Да, наравно, као што и ја имам право да кажем да ме смарају и да не волим да их видим очима. Али бранио бих то њихово право, иако су ми лично на врх главе, сви у пакету. Имаш али не можеш да тражиш да им се забрани да буду на улици која није твоја приватна имовина. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Па шта и да су левичаре? Шта то мења? Јел то оправдава да не требају? Иначе нема ту 5 % левичара. Има оних 20 анархиста колико их има у Србији и то је све. Ал стванро не видим шта то мења. Мој проблем са геј парадом је у томе што се педери не боре за своја права. Јер имају сва иста права као сваки грађанин ове државе. Него се боре по сваку цену да наметну своје ставове и свој ситем вредности оним које то не занима и оним који се гаде од тог. А и да су људи са добрим намерама, они не би набијали прст у очи 90% народа. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Мој проблем са геј парадом је у томе што се педери не боре за своја права. Јер имају сва иста права као сваки градђанин ове државе. Не, немају. Немају многа грађанска права као например неки вид и форму брака. Па тако два педера која живе заједно не могу да дигну брачни кредит да купе заједнички стан. Ако би например два педера који су у вези купили заједно ауто, у случају да један премине закон о наследству би обишао овог другог јер им не признаје никакву заједницу. Него се боре по сваку цену да наметну своје ставове и свој ситем вредности оним које то не занима и оним који се гаде од тог. А и да су људи са добрим намерама, они не би набијали прст у очи 90% народа. И шта је ту лоше? Објасни ми молим те? Што неко не сме да се бори за то да се друштво не гади њега? А посебно зато што нема апсолутно никаквог разлога да се гади неког само зато што је геј. И посебно јер је то социјални конструкт, а не реално гађење. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 И Бора Дрљача шетао са гејевима http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/13638/bora-drljaca-setao-s-gejevima Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Не, немају. Немају многа грађанска права као например неки вид и форму брака. Па тако два педера која живе заједно не могу да дигну брачни кредит да купе заједнички стан. И шта је ту лоше? Објасни ми молим те? Што неко не сме да се бори за то да се друштво не гади њега? А посебно зато што нема апсолутно никаквог разлога да се гади неког само зато што је геј. И посебно јер је то социјални конструкт, а не реално гађење. Сине, није ти ово западна европа, можда тамо могу да функиционишу и педофилски бракови, али овде је менталитет други и систем вредности је тотално супротан од оног који је тамо. Теби ако се не свиђа поглед на свет и систем вредности ове државе и овог народа можеш слободно да одеш тамо где је боље. Такви законима би само дошло до уништења породице, а касније и саме државе. Лоше је јер је то уништавања породичног система вредности(по теби је то лоше), онда долази до усвајање деце од људи који су скренули. Каква та деца имају права? Не знам да ли бих икад могао да опростим држави да нисам имао родитеље, а они да ме дају на усвајање педерима. Нисам мислио да се неко гади од њих као људи, него њихових радњи. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 лазаре, опет ништа нећеш научити јер не слушаш шта се прича него вртиш ко покварена плоча и не обраћаш пажњу на ближњег, а камоли на себе. ал гледај барем да не добијеш бан Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Сине, није ти ово западна европа, можда тамо могу да функиционишу и педофилски бракови, али овде је менталитет други и систем вредности је тотално супротан од оног који је тамо. Теби ако се не свиђа поглед на свет и систем вредности ове државе и овог народа можеш слободно да одеш тамо где је боље. . Сине није ти ово нацистичка немачка нити комунистичка русија па да ти браниш ко ће какве вредности да има. Такви законима би само дошло до уништења породице, а касније и саме државеЛоше је јер је то уништавања породичног система вредности(по теби је то лоше) О чему ти причаш какво уништавање породичног система вредности? Ко ће мени да брани мој породични систем вредности? Јес ти нормалан? Ево видим западне државе све пропадоше. , онда долази до усвајање деце од људи који су скренули. Чуј сад се и у науку разумеш? Ти си одлучио да су они скренули.... Каква та деца имају права? Не знам да ли бих икад могао да опростим држави да нисам имао родитеље, а они да ме дају на усвајање педерима. Занимљиво како шпекулишеш а земље где је то дозвољено деца усвојена од геј парова одрастају много нормалније и боље него у дому и апсолутно ништа им не фали. Често на њиховим геј парадама можеш да видиш клинце који носе транспаренте типа - proud of my 2 moms ili 2 dads. А имаш и силне изјаве момака и девојки који су одрасли у геј браковима који су апсолутно стрејт који су захвални и богу и народу јер су имали прилику да имају живот ван дома где родитељи могу да им обезбеде летовање, своју собу, свој рачунар, књиге, одећу. Нисам мислио да се неко гади од њих као људи, него њихових радњи. Нико теби не брани да ти се ишта гади. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Ја се сећам, имам и фотку. То је било са три године кад сам упознао једну Јовану на Ташу, мој ћале нас сликао и од тог тренутка сам знао да сам хетеросексуалац. П.С. Извини што нисам раније видео питање да ти разбијем илузије о "питању над питањима". Izvini ti ali ako nemas nameru da mi odgovoris na pitanje onda nemoj ni da pricas stvari koje me ne zanimaju niti da mi odgovaras na pitanje koje nisam postavio. Dakle pitam, ako je homoseksualnost stvar izbora i opredeljenja, koji je trenutak u vasem zivotu kada ste napravili izbor izmedju homoseksualnosti i heterosekualnosti i izabrali ovo drugo? Ovo sto si ti opisao nema veze sa onim sto pitam. TI si opisao trenutak kada si shvatio sta si, a ne kada si izabrao... Dakle, da cujemo taj trenutak izbora....? U dečijem vrtiću, zvale su se Zorica i Danijela, bile su sestre. Ustvari, ja sam, kao, hteo Danijelu, ali Danijela nije htela mene, zato ali Zorica.. I eto moje sudbine, tako je i ostalo. :lol: Zorica, Danijela, pa Jasmina, Aleksandra.. ah, šta su ti dečije ljubavi. Znate li vi anarhodripci šta je ljubav, ili ste oduvek bili šamnuti? haha evo sve si uspeo da nas nasmejes time sto si na ozbiljno pitanje odlupetao nesto da bi nasmejao publiku... a sada razmisli o onome sto pitam i odgovri ozbiljno (ako smes naravno) a neozbiljne postove sacuvaj za razbibrigu i druge forume... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Често на њиховим геј парадама можеш да видиш клинце који носе транспаренте типа - proud of my 2 moms ili 2 dads. "Ponosan na moje dve mame ili dvojicu tata" prim. cloud. (nakako osecam da je ovo moralo da se odradi...) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 А и да су људи са добрим намерама, они не би набијали прст у очи 90% народа. 90% народа се такође не слаже са навијачким вредностима, па опет дивљате нон стоп. Ваше наци идеје су милијарду пута опасније по сваког коме је стало до слободе, него све педерске параде у свету заједно. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 И Бора Дрљача шетао са гејевима http://www.pulsonlin...etao-s-gejevima Некад мала из Сремске Раче, лила сузе због Боре Дрљаче. А сад Бора с гејевима шеће, у Рачу се више вратит неће. http://www.youtube.com/watch?v=alygSxNujfA feeble and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 90% народа се такође не слаже са навијачким вредностима, па опет дивљате нон стоп. Ваше наци идеје су милијарду пута опасније по сваког коме је стало до слободе, него све педерске параде у свету заједно. Можда јесам навијач, али нисам хулиган. Ја не дивљам, и нисам наци и не шетам у тангама по улици. Не бих имао ништа против геј протеста за своја права, да су им одузета, људи имају све исто као и ја, можда и више, верујем да могу 5 пут пре мене да се запосле. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Можда јесам навијач, али нисам хулиган. Ја не дивљам, и нисам наци и не шетам у тангама по улици. Не бих имао ништа против геј протеста за своја права, да су им одузета, људи имају све исто као и ја, можда и више, верујем да могу 5 пут пре мене да се запосле. Имају сва права сем што не могу да се прошетају слободно јер ће да их бију по улиц, што немају наследна права, нити права заједнице и нека остала основна грађанска права. Но наравно ти очигледно о правима не знаш пуно нит те занима. ПА је битно да ти у својој парадигми мислиш да они имају сва права и да то тврдиш без обзира колико је то тачно или није тачно. Сјајан си ти момак, сјајан. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 I ja sam protiv gej-brakova i adopcije dece, jer brak je kulturno-istorijsko nasledstvo i regionalno ima različito značenje, te i zakonski danas nisu potrebni, tj. gejevi npr. mogu u upisanu životnu zajednicu što zakonski dolazi isto kao što i brak; a za adopciju dece nisam jer detetu su potrebni otac i majka. I kontradiktrano je argumentovati npr. zabranjivati obrezivanje deteta jer dete kao nema izbor da li želi da bude obrezivano, već roditelji odlučuju za njega, a u slučaju gej-roditelja dete kao ima izbor i može da bira da li hoće da ima gej-roditelje.. Ustvari, u zadnjem se "pravo deteta" ne uzima u obzir, nego pravo gejeva da budu roditelji stavlja se iznad prava deteta. А ко ти каже да дете не може да бира? У земљама где је дозвољено усвајање деце од геј парова такоће су јака и права детета. ПА тако дете може да каже да не жели да буде обрезано. Уколико га родитљи присиљавају на то може им бити одузето. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Сине, није ти ово западна европа, можда тамо могу да функиционишу и педофилски бракови, али овде је менталитет други и систем вредности је тотално супротан од оног који је тамо. Теби ако се не свиђа поглед на свет и систем вредности ове државе и овог народа можеш слободно да одеш тамо где је боље. Такви законима би само дошло до уништења породице, а касније и саме државе. Лоше је јер је то уништавања породичног система вредности(по теби је то лоше), онда долази до усвајање деце од људи који су скренули. Каква та деца имају права? Не знам да ли бих икад могао да опростим држави да нисам имао родитеље, а они да ме дају на усвајање педерима. Нисам мислио да се неко гади од њих као људи, него њихових радњи. Ja nisam osetio da je Paradom ponosa ili ovim što se desilo juče moja porodica ugrožena na bilo koji način. Ako ti se ne sviđa što svi imamo jednaka prava, seli se u Saudijsku Arabiju ili Pakistan, tamo dele tvoja viđenja stvari. Ja se gadim navijačkih radnji, i kako to rešim? Ne odem na utakmicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука