RYLAH Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Ајде, брате, не каки. Има таквих лудака свуда, али бар мени немој о томе да причаш који сам пропутовао пола света и имам пријатеље из многих земаља, што западних, што осталих. Истина је да се на западу не друже као ми, да имају неке своје навике, друштвене норме и слично, али то није тако како ти замишљаш. Уосталом, ни ја никада нисам био на кафи код комшија Срба у Београду. Нити ме зову, нити ја њих зовем. Мора да и једни и други мрзимо Србе. Снимили те како трчиш го по стану и неће да имају било шта са масонима. Иначе су људи по солитерима јако дружељубив народ. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 А има ли хомосексуализам везе са еволутивним развојем? Можда, ако има генетички узрок. Али ако је узрок активација или дезактивација неког гена у току ембрионалног развиђа или касније, онда можда еволуција и не игра неку улогу. Хомосексуалаца је било од када знамо за писану историју, једино се мењао њихов друштвени положај, прихваћеност и слично. И да ли, ако еволуција постоји/не постоји, постојање хомосексуализма зависи од постојања/непостојања еволуције као доказане чињенице? Ово не разумем. Хомосексуализам постоји, те постоји. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Други део питања је требало да звучи другачије, али добио сам одговоре од тебе и Генија. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 А има ли хомосексуализам везе са еволутивним развојем? И да ли, ако еволуција постоји/не постоји, постојање хомосексуализма зависи од постојања/непостојања еволуције као доказане чињенице? Ne razumem pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Свако види како жели, али се зна како је настала америчка економија на "мултикултуралности". Америчка економија је настала на принципу слободе, а мултикултуралност је томе допринела тако што су различите културе добиле прилику да учествују у тој слободи и доприносе напретку. Него, не рече ми, како би ти ограничио мултикултуралност? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Ајде, брате, не каки. Има таквих лудака свуда, али бар мени немој о томе да причаш који сам пропутовао пола света и имам пријатеље из многих земаља, што западних, што осталих. Истина је да се на западу не друже као ми, да имају неке своје навике, друштвене норме и слично, али то није тако како ти замишљаш. Уосталом, ни ја никада нисам био на кафи код комшија Срба у Београду. Нити ме зову, нити ја њих зовем. Мора да и једни и други мрзимо Србе. Види њега - веселога. Па шта си само ти пропутовао по свету, о јадног ли путовања............... Рођен сам у Немачкој - Диселдорфу, а радио и у Сибиру - тамо где дан траје и по два месеца. То да ти ниси био на кафи код комшија Срба у Београду - верујем. Јер си ти само још један у низу србомрзаца на овом форуму. Није да вас нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Malo odlutaste od teme... Ako je homoseksualnost stvar izbora i opredeljenja, koji je trenutak u vasem zivotu kada ste imali prilike da nacinite taj izbor? Secate li se...? Dvojica forumasa su pobegli od odgovora na ovo pitanje... drugi ni ne pokusavaju da odgovore... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Види њега - веселога. Па шта си само ти пропутовао по свету, о јадног ли путовања............... Рођен сам у Немачкој - Диселдорфу, а радио и у Сибиру - тамо где дан траје и по два месеца. То да ти ниси био на кафи код комшија Срба у Београду - верујем. Јер си ти само још један у низу србомрзаца на овом форуму. Није да вас нема. Ma mi Srbi smo nesto najsvetlije sto su bog i evolucija uspeli zajedno da iznedre... jedino ne valja sto nam je omiljeni sport onaj u kome smo najgori... ratovanje... Vazda bi ratovali a nikako neki da dobijemo, a kad izgubimo pa nas za to kazne, nama sve nesto nije po volji pa se na sav glas deremo "puj pike- ne vazi" E da... jos nesto... otvori google earth aplikaciju pa pogledaj kolika je USA... onda pogledaj kolika je Rusija... na kraju mozes na primer da bacis pogled koliki je Kazahstan... pa cela evropa zajedno. Onda sve to sto si video uporedi sa onom jedva vidljivom mrvicom koju zoves Srbija. e sve te ogromne drzave postoje samo radi jednog jedinog cilja... da uniste tu mrvicu posto poto. Nista drugo na ovom svet im nije vaznije niti hitnije i bitnije od toga... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Код нашег дивног човека ти је тако. Идеш сваки дан на кафу, а онда ти једног дана ували каву... Што би реко Шешељ. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Neka sredina koja mislim da je najbolja... Safet: ja sam gej. Obrad: Gej si. OK. Ja nisam. Hoćemo na pivo (sok, čaj)..? a kod nas je ovakva slika.... Safet: ja sam gej... Obrad: Šta. nemoj da mi prilaziš. Mrš... $%%$ Sve je to u redu, razumem šta hoćeš da kažeš, ali problem je taj što mnogi od njih stavljaju naglasak na to da su gej. Ko ih pita? Zašto bi neko uopšte u samom startu to morao da naglasi. Moj mentor na fakultetu je gej, niko ga nije dirao, normalno je radio, doktorirao, svi ga voleli. On se ponašao sasvim normalno, nije išao okolo i pričao da je gej i tražio neka prava. Uostalom, ništa mu i nije uskraćeno. Na razgovoru za posao te niko ne pita da li si gej, ali zato žene pitaju da li imaju decu i da li planiraju još da rađaju, pa ih onda lepo ne prime. E, njima su prava uskraćena. Милан Меденица :) and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Не само то, него зашто је њима проблем ако их неко "не прихвата"? Па ни мене многи не прихватају и ником ништа. Обрад има слободну вољу да не воли кога хоће и бира своје друштво. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Ma mi Srbi smo nesto najsvetlije sto su bog i evolucija uspeli zajedno da iznedre... jedino ne valja sto nam je omiljeni sport onaj u kome smo najgori... ratovanje... Vazda bi ratovali a nikako neki da dobijemo, a kad izgubimo pa nas za to kazne, nama sve nesto nije po volji pa se na sav glas deremo "puj pike- ne vazi" E da... jos nesto... otvori google earth aplikaciju pa pogledaj kolika je USA... onda pogledaj kolika je Rusija... na kraju mozes na primer da bacis pogled koliki je Kazahstan... pa cela evropa zajedno. Onda sve to sto si video uporedi sa onom jedva vidljivom mrvicom koju zoves Srbija. e sve te ogromne drzave postoje samo radi jednog jedinog cilja... da uniste tu mrvicu posto poto. Nista drugo na ovom svet im nije vaznije niti hitnije i bitnije od toga... Ево - сами се јављају. Која је тебе мука натерала да размишљаш и да те после тога боли глава ? Сада без шале. Лакоћа са којом многострадални народ , о отужни безименко, коме и сам припадаш, за тили час представиш као стрељачки вод пред којим стоје свршени основци - је језива. Јел те тако уче ови " мултикултурални " да од жртве правиш џелата ? Да убијеног представиш као убицу ? Ма ви србомрсци сте нешто " најсветлије " - што је еволуција " изродила ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Не само то, него зашто је њима проблем ако их неко "не прихвата"? Па ни мене многи не прихватају и ником ништа. Обрад има слободну вољу да не воли кога хоће и бира своје друштво. Ти си заборавио да живимо у демократији и да они који те не воле и те како имају слободу да одлучују о твом животу. То прво. Друго, људима јесте стало да живе у окружењу које их не мрзи из дна душе и имају свако право да се за то боре (друга је тема да ли се ови парадери заиста за то боре или су у питању само стерилни активисти као и многи други). Сећаш ли се оног билмеза који је пре неки дан изломио професорку? Е то су ти ти што мрзе педере и млате их. А од кога добијају идеје? Ако имаш окружење где пола мрзи педере из дна душе, а друга половина их се гнуша, нужно мораш да имаш и манијаке које их млате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Што се насиља тиче, ту нема толеранције. Слажем се сасвим. Пишем можда мало у контексту друштва "какво би требало да буде"... Преучио сам, што би рекла моја баба... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Ovo o čemu pričamo je prosto problem individualne slobode i tačka. Mada je malo bezveze što pojedinci deluju tako licemerno samo zato što su "pederi" u pitanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука