Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Свако види како жели, али се зна како је настала америчка економија на "мултикултуралности". Биће тако све док је економија јака. После тога зна се шта долази, Хитлер је прошли пут. Хитлер је дошао у ојађеној економији сличној данашњој србији обећо куле и градове социјализовао све и онда кренуо да прави вел'ки рајх. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 ОК, јеси наци. А можеш ли да ме просветлиш како би ограничио мултикултурализам? Што не питаш мене ? Ево, како то раде швеђани.............., већ девет година како је мој добар пријатељ отишао у мултикултуралну Шведску, оженио се нашом " швеђанком " добио ћеру, ради и још НИЈЕДАРЕД није попио кафу код комшија - швеђана. Поздраве се они када год се сретну иду, шведе, једни код других, али њега не зову у госте. Такав им је обичај - мултикултуралан. Море................................................... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Много тога. Има да се пише и пише на ту тему. Па не можеш да будеш за национални колективизам и против изолације. Свако колективизам вуче изолацији. Јел ме зезаш? Социјализам ти је плански систем ниси разумео. Имаш два економска система социјалистички дакле централно плански као у комунизму и слободно тржишни као у западним земљама. Видиш да могу, наравно да не вуче то је предрасуда. Ако је држава сиромашна онда сам за централно плански, како би јачала полако бих пребацивао на слободно тржишни. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Јеееее! Коначно педерска тема која ради, после толико дуго времена! Немојте само да завршите док узмем неку киселу, да могу све да испратим! Баталио си кокице због холестелора .Р RYLAH је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Што не питаш мене ? Ево, како то раде швеђани.............., већ девет година како је мој добар пријатељ отишао у мултикултуралну Шведску, оженио се нашом " швеђанком " добио ћеру, ради и још НИЈЕДАРЕД није попио кафу код комшија - швеђана. Поздраве се они када год се сретну иду, шведе, једни код других, али њега не зову у госте. Такав им је обичај - мултикултуралан. Море................................................... Сва срећа па је дисање аутономна функција.... Аурор and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Видиш да могу, наравно да не вуче то је предрасуда. Ако је држава сиромашна онда сам за централно плански, како би јачала полако би пребацивао на слободно тржишни. Колико ти имаш година? Пошто имаш машту ко Толкин. Без увреде али погледај мало предности и мане централно планског и слободно тржишног. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 А има ли хомосексуализам везе са еволутивним развојем? И да ли, ако еволуција постоји/не постоји, постојање хомосексуализма зависи од постојања/непостојања еволуције као доказане чињенице? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Видиш да могу, наравно да не вуче то је предрасуда. Ако је држава сиромашна онда сам за централно плански, како би јачала полако бих пребацивао на слободно тржишни. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Сва срећа па је дисање аутономна функција.... Тема је парада срама у Београду , а не болесно називање нацистом зваког ко не мисли као..................без грешке - деца комунизма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Тема је парада срама у Београду , а не болесно називање нацистом зваког ко не мисли као..................без грешке - деца комунизма. Срећа твоја недељко па је дисање аутономна функција oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Колико ти имаш година? Пошто имаш машту ко Толкин. Без увреде али погледај мало предности и мане централно планског и слободно тржишног. Довољно. Наравно да сам погледао, али нисам нити економски нити правни стручњак за разлику од тебе и Ивице. И ово није тема о економији. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 А има ли хомосексуализам везе са еволутивним развојем? И да ли, ако еволуција постоји/не постоји, постојање хомосексуализма зависи од постојања/непостојања еволуције као доказане чињенице? Мрзим кад ми се овако битно питање изгуби. Шта мислите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Срећа твоја недељко па је дисање аутономна функција Младене - толико учиш, а толико мало знаш. Па оно чобанче са Шар - планине има више здраворазумског у себи од , бруке ли и срамоте - будућег академског грађанина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Што не питаш мене ? Ево, како то раде швеђани.............., већ девет година како је мој добар пријатељ отишао у мултикултуралну Шведску, оженио се нашом " швеђанком " добио ћеру, ради и још НИЈЕДАРЕД није попио кафу код комшија - швеђана. Поздраве се они када год се сретну иду, шведе, једни код других, али њега не зову у госте. Такав им је обичај - мултикултуралан. Море................................................... Ајде, брате, не каки. Има таквих лудака свуда, али бар мени немој о томе да причаш који сам пропутовао пола света и имам пријатеље из многих земаља, што западних, што осталих. Истина је да се на западу не друже као ми, да имају неке своје навике, друштвене норме и слично, али то није тако како ти замишљаш. Уосталом, ни ја никада нисам био на кафи код комшија Срба у Београду. Нити ме зову, нити ја њих зовем. Мора да и једни и други мрзимо Србе. Милан Меденица :) and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 А има ли хомосексуализам везе са еволутивним развојем? И да ли, ако еволуција постоји/не постоји, постојање хомосексуализма зависи од постојања/непостојања еволуције као доказане чињенице? Negde sam gledao da oko 60% udela u tome da li će neko biti homoseksualac ili ne igraju individualni faktori - pre svega lučenje hormona - a nešto manje od 40% čine genetski faktori... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука