Jump to content

Da li je sex između supruznika uzvišen čin, ili je to nešto sto činimo zbog slabosti, i ne treba mu pridavati značaja?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Zato ja rekoh da bi izmedju verujucih supruznika sve islo lakse.... Ovako jedan ne razume potrebe ovog drugog i obrnuto...

Ako ti se ne vodi ljubav to je jedna stvar, al i meni bi se smucilo da zena smara sa nekim glupim pravilima ljudi koji ne razumeju sustinu. 

Подели на овим сајтовима

Moje mišljenje je da sex u trudnoći  nije dobar iz više razloga.....

Kao prvo ako je trudnoća visoko rizična,dodatno se povećava rizik od spontanog pobačaja(placenta previja-placenta počinje da se formira na granici izmedju grlića materice i materične duplje)...

previa.gif

...ako žene povremeno krvari tokom trudnoće ...,

....zatim jedna supstanca iz sperme izaziva kontrakciju materice i dovodi do prevremenog  porodjaja,isti slučaj je ako ta supstanca iz semene tečnosti dospe u krvotok žene....

...ako je muškarac zaražen nekom bakterijom....

I na kraju,moje mišljenje je da bi trebalo da brinu o bebi više nego o sebi....jer postoje neke urodjene slabosti ploda i posteljice koje teško mogu da se dijagnostikuju,a i da mogu mnogi lekari ne posvećuju dovoljno pažnje pacijentima,nije im dan ili su rasejani,pa im promakne....Razumete?

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

И животиње које немају разума, већ живе по инстикту, знају да се у време док женка носи младунче у утроби као и годину дана после тога, немају односе, од једног дивног Оца сам чула то на веронауци за одрасле, значи да је доказано, јер постоје разне емисије у којима научници скривеним камерама прате кретање, понашање и живот животиња ... Дакле, животиње без разума знају како је нормално и природно, како је по Божијој вољи, а људи - којима је дат разум (а који га често не употребе него злоупотребе), не разумеју Божију вољу и законе љубави ...

У току трудноће и после порођаја, све док мајка доји бебу (а то је период од годину дана) супружници не би требали да имају односе. Тако сам чула од Отаца и верника у Цркви који имају ево и по петоро, шесторо, седморо, чак један Отац и десеторо деце. Значи да је једино тако Богом благословено. Колико сам ја могла да чујем из њихових поука.

Подели на овим сајтовима

И животиње које немају разума, већ живе по инстикту, знају да се у време док женка носи младунче у утроби као и годину дана после тога, немају односе, од једног дивног Оца сам чула то на веронауци за одрасле, значи да је доказано, јер постоје разне емисије у којима научници скривеним камерама прате кретање, понашање и живот животиња ... Дакле, животиње без разума знају како је нормално и природно, како је по Божијој вољи, а људи - којима је дат разум (а који га често не употребе него злоупотребе), не разумеју Божију вољу и законе љубави ...

У току трудноће и после порођаја, све док мајка доји бебу (а то је период од годину дана) супружници не би требали да имају односе. Тако сам чула од Отаца и верника у Цркви који имају ево и по петоро, шесторо, седморо, чак један Отац и десеторо деце. Значи да је једино тако Богом благословено. Колико сам ја могла да чујем из њихових поука.

Znate kako, ovo i nisu baš neki adekvatni primeri.

Životinje se pare ,kada im hormonalni status to govori da rade, čovek na to ima uticaj itekako...

Veterinarski sam tehničar , reprodukciju na faksu sam takodje položio ,tako da vam mogu odgovorno reći da ova tvrdnja И животиње које немају разума, већ живе по инстикту, знају да се у време док женка носи младунче у утроби као и годину дана после тога, немају односе , nema utemeljenje u zvaničnoj nauci ,jer ženke često ispoljavaju polni žar i pare se samo par dana nakon partusa.Taj estrus je najčešće anovulatoran ,dok je sledeći estrusni ciklus već sa ovulacijom.

e sad, ako je tako recimo kod krmače, to ne znači da je i kod žene.

Подели на овим сајтовима

Seksualni odnos,iz ugla pravoslavne duhovnosti , naravno izmedju dvoje ljudi koji se vole i imaju zajednicu u Hristu, je velika svetinja , neki sveti oci su takvo sjedinjenje supružnika ,poredili sa sjedinjenjem čoveka i Hrista u tajni pričešća.

Logično, iz ugla pravoslavlja, seksualni odnos ,gore navedenih ljudi, je nepoželjan u toku trudnoće isto koliko je nepoželjno i pričešćivanje..nadam se da ste razumeli šta sam hteo reći...

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Мислим да, како се ближимо крају поста, више није довољно причати само о политици, кренуле су теме о сексу да заузимају своје место :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Није потреба, секс је нужно зло, тежак рад и тешко смарање. Треба ми десет дана да се наканим да то одрадим. Држава треба то да регулише неким законом и да забрани женама да толко наваљују. 

Подели на овим сајтовима

Држава треба то да регулише неким законом и да забрани женама да толко наваљују. 

Посебно оним добрим рибама што ми прилазе по клубовима сваки пут кад оћу само да попијем пиће са друговима. Дал може мушкарац да изађе нормално а да га не спопадају жене којима је само једно у глави?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Seks je potreba samo da se produzi vrsta, i to kad se radi samo u misionarskoj pozi, izvan postova. Bilo kakva druga poza pseci ili slicni stil,i li radi bilo kog drugog razloga osim punjenja zemlje je tesko ogresenje o Bogom dane zakone.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Посебно оним добрим рибама што ми прилазе по клубовима сваки путкад оћу само да попијем пиће са друговима. Дал може мушкарац да изађе нормално а да га не спопадају жене којима је само једно у глави?

Јесте... И то нарочито сада у време поста кад изађеш са друштвом мало да се опијеш и проведеш... А још носиш и бурму на руци....

Подели на овим сајтовима

А још носиш и бурму на руци....

Приметио сам да их то још више привлачи! Друг који носи бурму да је ожењен, а једна плавуша (ту негде око 25 година) му је рекла да је то још више ложи и да није љубоморна на његову жену, и питала га да га одвезе до куће. Ми смо само стали запањени, попили кока - колу што смо је пили и отишли пре него што ова крене да наваљује и да смара другара. 

Подели на овим сајтовима

Приметио сам да их то још више привлачи! Друг који носи бурму да је ожењен, а једна плавуша (ту негде око 25 година) му је рекла да је то још више ложи и да није љубоморна на његову жену, и питала га да га одвезе до куће. Ми смо само стали запањени, попили кока - колу што смо је пили и отишли пре него што ова крене да наваљује и да смара другара. 

Пили сте кока колу?!?!

Подели на овим сајтовима

Друг који носи бурму да је ожењен

Значи савет за неожењене-ставите прстен на десну руку и има да вас спопадају... 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...