Jump to content

Napadi na Mormone u Srbiji

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Zasto ne ispunjavaju?

I koja je po zakonu razlika izmedju NVO i religijske zajednice u odnosu drzave prema istoj?

Мислио сам да немају довољан број чланова. Мислим да је минималан број чланова 20.000, али сам после видео да су ипак регистровани.

РАзлика је велика, да сад не улазим у то, касно је, али су се неке религијске групације (секте) регистровале као НВО јер нису могле да скупе довољан број верника да би се регистровале као верске заједнице.

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

И добро, које је сад оправдање да се држава и у то меша? Шта који мој брига политичаре колико неко има верника?

Апсолутно идиотски закон. Нисам бранио закон, јер је поента да се сви региструју. Тако ћеш лакше и лудаке да држиш под контролом.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Апсолутно идиотски закон. Нисам бранио закон, јер је поента да се сви региструју. Тако ћеш лакше и лудаке да држиш под контролом.

Па ако ниси бранио закон, зашто ти је онда битно да видимо ”да ли су они уопште регистровани”. Мени је то крајње тоталитарно. Људи имају право да дођу овде и да проповедају, све док никог не угрожавају. А ја имам право да их сматрам моронима. А они имају право да кукају у оном њиховом часопису како нисам толерантан и како их сматрам моронима (узгред, пола Амера с којима сам причао их исто тако зову). И тако у круг.

Подели на овим сајтовима

Па ако ниси бранио закон, зашто ти је онда битно да видимо ”да ли су они уопште регистровани”. Мени је то крајње тоталитарно. Људи имају право да дођу овде и да проповедају, све док никог не угрожавају. А ја имам право да их сматрам моронима. А они имају право да кукају у оном њиховом часопису како нисам толерантан и како их сматрам моронима (узгред, пола Амера с којима сам причао их исто тако зову). И тако у круг.

Дура лекс, сед лекс.

Подели на овим сајтовима

Imaju se zaštitni zakoni i porezna olakšanja, paralelno uz određene obaveze verskih zajednica. U Austriji ili u Nemačkoj na primer isto je tako. Pa da ne bi svaki petljak dolazio u okus ovih olakšanja, pogotovo ne oni za koje znamo ili za koje možemo da pretpostavimo da nisu sposobni da ispune svoj deo obaveza, imaju se ovake zaštitne mere.

Аха, значи држава одређује које су вере подобне, а које нису. Надам се да бисте исто тако бранили државе у којима православци не могу да испуне наметнуте критеријуме, те могу да се сликају.

Подели на овим сајтовима

Ево ја чврсто верујем у нинџе, иако ни једног нисам вид`о... Цело детињство сам о њима чит`о. Прото, да будеш ти главни свештеник тог "нинџославља", `Ћу да се учланим...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Budo je umetnost i način života, a ne religija.

Ako budem osnivao svoju religiju, to će da bude kult Linuxa, neuronskih mreža, veštake inteligencije i naše otkrovenje će da bude digitalizacija umova pravovernih (samim tim i besmrtnost), preuzimanje vlasti na Zemlji i stvaranje savršenog društva u kojem će razum biti jedini ključni faktor za one koji su na vlasti i koje će biti mnogo pravednije i stabilnije od ovog sad.

Ма знам ја то, и ја сам то некад волео и понешто вежбао, к`о и многи етф-овци... Истина, ја нисам никад отишао даље од каратеа, џудоа и аикидоа. Тај нам је стил размишљања ваљда у опису мозга... Само тад су били популарни мали зелени, Молдер и Скали... Сад су ту неуронске мреже, нанороботи, тамна материја...

А оно плаво горе се зове одузимање слободе, ма како се чинило да није... Него, шта ће бити са кривовернима? Брисање меморије и ре-инсталирање исправног софтвера?Е, а кад се буде достигло тако нешто, има да се укине власт, јер ће на свету постојати дигитализовано космо-спектрално хармонијски-резонантно једномислије (ако знам шта сам написао нека ме прегази Ентерпрајз :) ). Сви ће да буду и власт и народ, радиће увек колико могу а добијаће увек колико им треба, и храниће се попут соларних ћелија савременом сан-гејзинг методом популаризованом почетком давног 21 века... :D

И зваћемо се Линукс 1234, Линукс 8532, Линукс 8974528375....

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340711961' post='667431]

и обожаваће фм-2030 ;)

Е тај ће да дигитално васкрсне из те витрификације , па ће да стекне комплекс Месије, јер ће тако и да га зову ови што му прво издигитализују сиве ћелије, па га апгрејдују... А наш Прота ће да буде ген-сек...ипак је млађи...

Јооооој што волим СФ ( :) )

Подели на овим сајтовима

И значи, шта сад? Пошто је будући преЦедник УСЕ морон, пошто ће "Барака Обама" да попије једну дисциплинску, сад су они код нас заштићени специес? А они нису секта? Иди бре?

Прво - то да су нападани је чиста измишљотина: шетају се и шепуре се у својим оделцима по целом Београду. Даље, зар они не заговарају полигамију? Је л' то беше није кривично дело? Мада, NP+MUFTY јавно има две хануме, па га нико не пипа (ни ора' из руке да му не узмеш, стварно...). Али, пошто ће Мита Ромњи да буде преЦедник од Есада, онда значи ми треба да промовишемо мороне? Па ништа, онда кад следећи пут дође Вестервеле, да се изда посебан декрет да дуж његове путање сви скину гаће...

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...