Natasa. Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 greengrin greengrin greengrin http://vukajlija.com/reakcije/1878 Милан Меденица :), ВИЛМА and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339778981' post='660701] пошто себи дозволиш да се спустиш на тај ниво прозивке јер не умеш да комуницираш другачије, још сам те вукао за језик и после објаснио. Шта ја знам, у ширем смислу свака дискусија у себи има елементе прозивке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 To mi rekoše i na istina je samo jedna... нашо си њима да причаш о фетишу јапанских средњошкољки, вероватно су те схватили озбиљно клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Isto koliko i ti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Isto koliko i ti мош мисити, пао сам у несвест кад си ми реко да ме замишљаш са локницама, сукњицом и доколеницамa клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Ide ti sa ličnošću a dobro ti stoji tek kad progovoriš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Ајде, самоопомените се обојица. Пређите на пп. Ил боље узмите наједите се сланине, да не једете један другог . Држите се теме , без личних прозивки!!!!! DYNABLASTER, Natasa. and Александрида је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Мак се Ђорђе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 laetitia, Милан Меденица :) and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Ајде, самоопомените се обојица. Пређите на пп. Ил боље узмите наједите се сланине, да не једете један другог . Држите се теме , без личних прозивки!!!!! Ne sikiraj se brate...sve je ander kočrol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Ode Meda, the show is over, nothing to see here greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Ко да је од Милана и зависило. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 A joj, toliko o nasoj slozi i razumevanju i toleranciji i postovanju... Znam, sad ce citava lavina- 'samo smo iznosili svoje misljenje i tako to'- al narode moj... c c c Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 A joj, toliko o nasoj slozi i razumevanju i toleranciji i postovanju... Znam, sad ce citava lavina- 'samo smo iznosili svoje misljenje i tako to'- al narode moj... c c c Ma dve matore konjine nasle da se prepucavaju na pubertetskom nivou greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Ma dve matore konjine nasle da se prepucavaju na pubertetskom nivou greengrin greengrin greengrin E ti i ja bas u fazonu good bad cop ali bas! ^_^ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука