Mironosica Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Pogresno sam razumela, znam sta pise u Novom Zavetu . Da...dace mu sansu da se pokaje...opet je to jako lepo i hriscanski, ali ne znam da li bi iko uspeo da se suzdrzi. pa prvi Meda ne bi mogao da se suzdrzi da vidi da mu neko maltretira sestru ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 `ајде да не тупимо више... Сваки родитељ зна како ту стоје ствари. Да л` је хришћански или није, тако је. feeble, Natasa., ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Да се разумемо одмах, нико овом типу из вести не може и нема право да суди, али када овако људи се нимало не труде да не прокоментаришу како би секли и клали да се - НЕ ДАЈ БОЖЕ! - деси неки напад на њихове ме јако подсећа на општу климу код нас која се манифестује од тога да би сви који су коментарисали да је вандал сломио валидатор у трамвају, желели да га осуде на хиљаде евра казне и месеце и године принудног рада и затвора, преко ликовања што је Мишић добио 10 (!) година за напад на полицајца, до одобравања првих 240 година за Татона и тако даље. Жедни смо много крви, само бисмо затварали, уводили ове и оне казне, а када сви стручњаци безмало примете да су нам кривични закони већ драконски сви се мало чудимо. И да, немам децу, и не знам шта бих радио у не дај Боже ситуацији али мислим да је нормално желети да никад никог не убијемо и не измасакрирамо па шта год нам урадио, без обзира што није реално да се жења оствари у свим ситуацијама. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 .mislise. како би се свако од нас понашао у том тренутку , недај Боже али ....... ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Ни ја не бих могао 99,9999 посто да се суждржим да било чиме и било како изручим најбруталнију силу на било кога ко би ми физички напао на сестру, породицу, друга, другарицу, небитно - не дај Боже молим Те. Али бих волео, да могу да бирам, да једном будем у таквом стању да могу да дозирам моје реакције па шта год да се деси. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Vidi, sve je to jako lepo i hriscanski sa tvoje strane, ali razum u ovoj situaciji ne igra neku ulogu. Zaboga, uhvatio je coveka da mu siluje cetvorogodisnju cerku, EEEEEEEEEEJ SILOVANO MU JE DETE PRED OCIMA ZEMLJA ZOVE MEDU игра разум сву улогу, погледај око себе - ту трунке разума нема, само крви и насиља испред очију. никоме се овде то не дешава пред очима, ал тачно видиш реакције свих, на страну што ово треба да буде конструктивна прича а не крвави пир. уместо да се администратори захвале протагорасу што је извукао из људи оно што чучи у њима, они га банују а себи исто не чине иако су учестовали подједнако ... видиш, разлика између мене и тебе је што је мени насиље као последњи чин реакције а теби први. ја могу да се ставим у ситуацију да неко мој дође у такво, не дај Боже ником, искушење ал и да постоји у мени тренутак кад сам унапред добро да размислио шта је корисно а не шта бих волео или урадио. зато себе и не припремам, још мање да друге собом позивам, да реагујем крајњом мером већ да сагледам шта је корисно за дете и да удаљим сваком мером тог човека, онеспособим, вежем га и одвучем пред оне који имају тиме да се баве. моје није да се бавим преким судом или осветом, нити имам оправдања за тако нешто. друго би било да сам склопа који лако букне и да се помрачим и онда се може узети у обзир да је то нехотично и не из освете већ ниво несвесне реакције. зато осуде немам ни за човека нити за оног који дође у такву ситуацију, ал немам намеру ни себе ни оног који с намером и "праведничким" бесом иде на то да умири своју крвожедност па онда као да се моли и каје, ствара свест да је то погрешно кад је већ има, ал га уствари баш брига. то је и прва разлика између човека и животиње - разум да реагује унапред, а не инстинктом. овде чак нисам ни довео у питање да ли тај педофил треба да одговара, већ шта чучи у људима. ал нисам ни морао да питам, пуна је тема изјава и моји закључци су само логични, нису чак ни гневни нити осуђивачки. ал сумње немам да су ми крајње одбојне и ниске такве изјаве ... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 pa prvi Meda ne bi mogao da se suzdrzi da vidi da mu neko maltretira sestru молим те ни да не покушаваш да изиграваш читача мисли пошто не умеш ни зезање да искулираш кад га направим а камоли да знаш шта бих ја урадио, или не клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339702127' post='660105] игра разум сву улогу, погледај око себе - ту трунке разума нема, само крви и насиља испред очију. никоме се овде то не дешава пред очима, ал тачно видиш реакције свих, на страну што ово треба да буде конструктивна прича а не крвави пир. уместо да се администратори захвале протагорасу што је извукао из људи оно што чучи у њима, они га банују а себи исто не чине иако су учестовали подједнако ... видиш, разлика између мене и тебе је што је мени насиље као последњи чин реакције а теби први. ја могу да се ставим у ситуацију да неко мој дође у такво, не дај Боже ником, искушење ал и да постоји у мени тренутак кад сам унапред добро да размислио шта је корисно а не шта бих волео или урадио. зато себе и не припремам, још мање да друге собом позивам, да реагујем крајњом мером већ да сагледам шта је корисно за дете и да удаљим сваком мером тог човека, онеспособим, вежем га и одвучем пред оне који имају тиме да се баве. моје није да се бавим преким судом или осветом, нити имам оправдања за тако нешто. друго би било да сам склопа који лако букне и да се помрачим и онда се може узети у обзир да је то нехотично и не из освете већ ниво несвесне реакције. зато осуде немам ни за човека нити за оног који дође у такву ситуацију, ал немам намеру ни себе ни оног који с намером и "праведничким" бесом иде на то да умири своју крвожедност па онда као да се моли и каје, ствара свест да је то погрешно кад је већ има, ал га уствари баш брига. то је и прва разлика између човека и животиње - разум да реагује унапред, а не инстинктом. овде чак нисам ни довео у питање да ли тај педофил треба да одговара, већ шта чучи у људима. ал нисам ни морао да питам, пуна је тема изјава и моји закључци су само логични, нису чак ни гневни нити осуђивачки. ал сумње немам да су ми крајње одбојне и ниске такве изјаве ... Sve sto je napisano - stoji ...al' je tesko . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339702313' post='660107] молим те ни да не покушаваш да изиграваш читача мисли пошто не умеш ни зезање да искулираш кад га направим а камоли да знаш шта бих ја урадио, или не ja ne citam misli ,ja citam tvoje postove ,i vidim koliko si agresivan u branjenju onoga sto mislis ja samo mogu da zamislim kakav bi tek bio u odbrani nekog koga volis ja nisam zeljna nicije krvi i nicijeg stradanja ali kad bi videla da neko dira moje dete ,ne znam da li bi stigla da kazem Boze oprosti mi ja prva ne bi birala sredstvo da odbranim svoje dete ВИЛМА, Драган Јашић and pink panter је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 ja ne citam misli ,ja citam tvoje postove ,i vidim koliko si agresivan u branjenju onoga sto mislis ja samo mogu da zamislim kakav bi tek bio u odbrani nekog koga volis ja nisam zeljna nicije krvi i nicijeg stradanja ali kad bi videla da neko dira moje dete ,ne znam da li bi stigla da kazem Boze oprosti mi ja prva ne bi birala sredstvo da odbranim svoje dete Verbalno je agresivan, fizicki, kako kaze, vise nije . E sad, kako bi reagovao, to samo on zna, ili misli da zna . Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Verbalno je agresivan . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Verbalno je agresivan, fizicki, kako kaze, vise nije . E sad, kako bi reagovao, to samo on zna, ili misli da zna . da .... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 супер, увек ја завршим на тапету и под лупом људи који своје оће да направе да је исто као моје само напред, немам намеру да падам у несвест клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Milan Medenic- covek koji zna gringrin Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339703236' post='660124] супер, увек ја завршим на тапету и под лупом људи који своје оће да направе да је исто као моје само напред, немам намеру да падам у несвест To i nije tvoj stil . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука