obi-wan Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Svaka cast coveku! Kad nema ko od drzave da se bavi time i zaustavi jednom za svagda manijake raznih profila, onda ide ovako. Ја не знам стварно шта би урадио, не смем да размишљам о томе... Али не би било лепо за гледање. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Želeo bih da neko od sveštenika da svoje mišljenje o ovome. Moje je mišljenje da... je ubistvo preterano, ali zabijanje klinova pod nokte, seckanje gde najviše boli i sl.. to su već opcije koje mi padnu na pamet. A onda se setim... Bože oprosti, ne daj samo da ja poludim pod stare dane pa da radim nešto zbog čega bi neko poželeo da me stavlja na muke ili ubije. Милан Меденица :), Andre Williams, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 сачувај Боже од оба искушења ... Срђан Шијакињић, RYLAH, Andre Williams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Karađorđeve metode su mamara ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Aко се неварам у видео репортажи је речено да је отац изразио жаљење што је убио, јер му то није била намера... Naravno da nije, ko zeli da ubije drugog coveka? Naravno u napadu besa i u trenutku verovatno se totalno izgubio. Nazalost sada nosi nekog na dusi ali i poptuno ljudski reagovao. Душко Дугоушко, Милан Меденица :), Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 mislim da bi svaki roditelj tako reagovao није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Prebio na smrt pedofila koji mu je silovao ćerku amin prijatelju ruke ti se pozlatile! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 'Ало, има ли овде хришћана? Изгледа слабо. Не осуђујем поступак овог човека, али ме забрињавају коментари форумаша. Једно је применити одговарајућу силу у одбрани некога (што је оправдано), сасвим друго убиство из гнева (што није оправдано, али је разумљиво), а нешто треће освета и иживљавање мучењем (што нити је оправдано, нити разумљиво)... Млађони, Милан Меденица :) and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 gadna situacija nije za komentarisanje Natasa., Срђан Шијакињић and Душко Дугоушко је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Можете ми пребацивати шта хоћете рећићу и ово: По цијену вјечне таме лично бих и без имало устручавања, најблаже речено, откинуо главу свакоме ко ми на било какав начин повриједи породицу, жену и дјете. Тачка. Под овом "на било који начин" не подразумијевам "нормалне" људске проблеме и несугласице, врло добро знате на шта мислим. Знам да сам укриву и потпуно сам свјестан шта говорим али то је тако и против себе не могу у овом случају. И то што би евентуално урадио не би било изазвано психичким стањем, већ би то био потпуно свјестан и до детаља планиран поступак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Kakva vecna tama hricani su duzni da brane svoju porodicu i bliznje svim sredstvima. Ne misli valjda neko da ce Bog da posalje andjela sa plamenim macem koji ce da odsece ruke zlotvoru. Ратко :( and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Ne nosi on nikoga na duši, on je ubio degenerika u odbrani porodice. Ima svetitelja koji imaju ubistava iza sebe, koje su u činili u borbi u ratu sa neprijateljeljem, pa im ne smeta da budu svetitelji. Sasvim je normalno ubiti ovakog kretena u ovakoj situaciji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 И то што би евентуално урадио не би било изазвано психичким стањем, већ би то био потпуно свјестан и до детаља планиран поступак.И по чему би ти био онда бољи од оног криминалца? Био би још гори, јер је он вероватно психопата, а ти би при чистој свести и здравој памети с предумишљајем, плански чинио злодела. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 nezahvalno je teoretisati... da ne ispadnem licemeran- ja bi se verovatno borio sam sa sobom da ne napravim bukvalno pljeskavicu od tog jadnika koji je ustvari za zaljenje... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 И по чему би ти био онда бољи од оног криминалца? Био би још гори, јер је он вероватно психопата, а ти би при чистој свести и здравој памети с предумишљајем, плански чинио злодела. Поред оваквих хришћана, сатанисти нам ни не требају... ббрате да ти и ја не бисмо овде моралисали питаћу те одмах у старту Имаш ли дјеце? ако имаш слободно ми причај о "окретању другог образа" ако немаш питаћу те за мишљење када их будеш имао! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука