Jump to content

Prebio na smrt pedofila koji mu je silovao ćerku (4)

Препоручена порука

Svaka cast coveku! Kad nema ko od drzave da se bavi time i zaustavi jednom za svagda manijake raznih profila, onda ide ovako.

Ја не знам стварно шта би урадио, не смем да размишљам о томе... Али не би било лепо за гледање.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Želeo bih da neko od sveštenika da svoje mišljenje o ovome.

Moje je mišljenje da... je ubistvo preterano, ali zabijanje klinova pod nokte, seckanje gde najviše boli i sl.. to su već opcije koje mi padnu na pamet. A onda se setim... Bože oprosti, ne daj samo da ja poludim pod stare dane pa da radim nešto zbog čega bi neko poželeo da me stavlja na muke ili ubije.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Aко се неварам у видео репортажи је речено да је отац изразио жаљење што је убио, јер му то није била намера...

Naravno da nije, ko zeli da ubije drugog coveka? Naravno u napadu besa i u trenutku verovatno se totalno izgubio. Nazalost sada nosi nekog na dusi ali i poptuno ljudski reagovao.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

'Ало, има ли овде хришћана? Изгледа слабо. Не осуђујем поступак овог човека, али ме забрињавају коментари форумаша. Једно је применити одговарајућу силу у одбрани некога (што је оправдано), сасвим друго убиство из гнева (што није оправдано, али је разумљиво), а нешто треће освета и иживљавање мучењем (што нити је оправдано, нити разумљиво)...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

gadna situacija nije za komentarisanje

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Можете ми пребацивати шта хоћете рећићу и ово:

По цијену вјечне таме лично бих и без имало устручавања, најблаже речено, откинуо главу свакоме ко ми на било какав начин повриједи породицу, жену и дјете. Тачка. Под овом "на било који начин" не подразумијевам "нормалне" људске проблеме и несугласице, врло добро знате на шта мислим.

Знам да сам укриву и потпуно сам свјестан шта говорим али то је тако и против себе не могу у овом случају. И то што би евентуално урадио не би било изазвано психичким стањем, већ би то био потпуно свјестан и до детаља планиран поступак.

Подели на овим сајтовима

И то што би евентуално урадио не би било изазвано психичким стањем, већ би то био потпуно свјестан и до детаља планиран поступак.
И по чему би ти био онда бољи од оног криминалца? Био би још гори, јер је он вероватно психопата, а ти би при чистој свести и здравој памети с предумишљајем, плански чинио злодела.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

nezahvalno je teoretisati...

da ne ispadnem licemeran- ja bi se verovatno borio sam sa sobom da ne napravim bukvalno pljeskavicu od tog jadnika koji je ustvari za zaljenje...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

И по чему би ти био онда бољи од оног криминалца? Био би још гори, јер је он вероватно психопата, а ти би при чистој свести и здравој памети с предумишљајем, плански чинио злодела. Поред оваквих хришћана, сатанисти нам ни не требају...

б

брате да ти и ја не бисмо овде моралисали питаћу те одмах у старту

Имаш ли дјеце?

ако имаш слободно ми причај о "окретању другог образа" ако немаш питаћу те за мишљење када их будеш имао!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...