Jump to content

Alergije - kako se borite protiv?

marija

Препоручена порука

Како се борите против алергија ?

Сад је време ових сезонских алергија на полен, траву и сл...

Мада ни гриње нису за бацање.

Muku sam mucio dok mi se pre tri godine nije otkrio cudotvorni presing (lek).  dance67890

Inace bilo kijanje po ceo dan, ali stvarno bez preterivanja. Vise sam para trosio na papirne maramice nego sada na lek. Sad konzumacijom istog uzivam u carima leta i setanju kroz sumice i parkice sa sve macom u vazduhu. :229229229:

"Који верује у мене, жив биће и неће видети смрти вавек"

Подели на овим сајтовима

Ma ne vredi ja spavam ko beba, narocito posle ucenja, al bez leka nista.

Al' ti ipak nemoj da me posecujes nocu  heaven

Zakacices alergiju.  crvenilo

Подели на овим сајтовима

Ma ne vredi ja spavam ko beba, narocito posle ucenja, al bez leka nista.

Al' ti ipak nemoj da me posecujes nocu  heaven

Zakacices alergiju.   0110_hahaha

Čista runska vuna , ne uparava , i ne skuplja grinje.

Znaš šta su grinje?

To su one male životinje, koje su toliko male da se ne vide bez okulara.

Ali one nisu problem.

Kao ni pare.

Problem je ono što grinje iskake, e to izaziva alergiju.

Sad možeš zamisliti kako je to tek malo a koliko problema pravi.

Vuk na ovcu svoje pravo ima

ka tirjanin na slaba čoeka.

Ovo su ti jastuci od čiste runske srpske ovčije vune. Leti lade zimi greju i da nemaš lelergiju jastuci su fenomenalni ( mislim koja reklama... crvenilo ).

Tako su nekad naši stari pravili pokrivače.

A danas sve nešto veštačko, veštački zubi, veštačke devojke, veštačka krv, veštački vampiri pa i Srbi došli nekako veštački.

Подели на овим сајтовима

I kaki ste vi danasnji vampiri, dali se u trgovinu i advertajzing i otimate posao i leb od nas obicnih smrtnika  мајкл

Ja se s grinjama srodio, volim da spavam vise nego leba da jedem  мајкл

Zimi nemam problema sa alergijom, a sa istim grinjama spavam, tako nista od porudzbine.  мајкл

Подели на овим сајтовима

I kaki ste vi danasnji vampiri, dali se u trgovinu i advertajzing i otimate posao i leb od nas obicnih smrtnika  crvenilo

Ja se s grinjama srodio, volim da spavam vise nego leba da jedem  0205_whistling

Zimi nemam problema sa alergijom, a sa istim grinjama spavam, tako nista od porudzbine.  4chsmu1

Kume nemoj da si na kraj srca, pogledaj ponovo , roba je izvrsna, ma nema je takve odavde do carigrada.

Mislim ipak da je za obične smrtnike bitno i na čemu spavaju.

A i šta sanjaju.

Подели на овим сајтовима

ma kakve hemije i ostali otrovi sto ne lece nego samo potiskuju i ko zna sta jos rade,

lepo vi uprite u prebiranje po menti pa da vidis, em se izlecis em zaradis :bla:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ma kakve hemije i ostali otrovi sto ne lece nego samo potiskuju i ko zna sta jos rade,

lepo vi uprite u prebiranje po menti pa da vidis, em se izlecis em zaradis bliss jeeee

Можда је најбоља комбинација јастучница пуњена ментом.

staniiiiiii

odlican patent! 0409_feel

i ne samo menta, neg shmjuta, prasine govanca i misje lubanjice! bliss jeeee

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Екцем ће мало теже ићи са природним стварима,мада би ја највише волела да може.Наследно је,нема излечења само залечења,па како кад прођем. :drugarstvo:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...