DYNABLASTER Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Meni je trebalo, ali bukvalno sam trosio celu rolnu po smeni, radio sam mesec dva u prasnjavom podrumu prebiruci mentu sa njive i pijuci caj od iste, zaradio pare & izlecio se greengrin Tako da, to vam je verovatno jedini sigurni nacin da se izlecite + budete placeni sto se lecite :lol: , bilo kakvi lekovi hemije iz apoteke samo navlace a ne lece. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 @@DYNABLASTER, e, kad bi tako mogao lako da izlečim alergiju samo pijući čaj od nane... Ja sad pijem neke lekove, i pomažu mi. Znam da oni ne leče alergiju, ali mi otklanjaju simptome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Caj je bio samo dodatak, glavni lek je bila prasina i prljavstina sa njive i prasina od mente! Raspitaj se kod uzgajivaca mente da prebires i izlecices se + zaradis DankaM је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 I ja sad pijem Aerius... Prešla sa Claritina "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 @@DankaM, probao sam i jedan i drugi, ali mi više odgovara Letizen. Od Aeriusa me je bolela glava i bio sam mnogo pospan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Bez obzira što su Letizen i Zyrtec (Cetirizin) identičnog sastava, bolje dejstvo je pokazao Zyrtec. Nije me sedirao i jako brzo je djelovao. Ostali antihistaminici mi nisu pomagali. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Ја прскам Беконасе у нос, и једва издржавам. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 @@DankaM, probao sam i jedan i drugi, ali mi više odgovara Letizen. Od Aeriusa me je bolela glava i bio sam mnogo pospan. Ne znam, ja do ove godine nisam imala ovoliko problema sa alergijama. Jesam jednom, kad sam imala jaku urtikariju, ali nikad nisam imala rinitis i bolove u sinusima, I to sve traje još od februara, hoću da poludim. Do sad mi je pomagao Claritin, ali mi je doktorka preporučila Aerius kao bolji, ili Xyzal, koga nema u apotekama. Doduše, ove godine sam imala baš baš puno stresova, tako da, s obzirom da imam i problema sa tiroidom, ni ne čudi me d amoj imuni sistem reaguje burnije nego ikada... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Ostavite se te sugave hemije, necete se nikad na taj nacin izleciti, samo produzavate agoniju hehe, nego lepo prirodni lekovi, ja vam dadoh metod koji i izleci i zaradis pare- pa gde to jos ima ljudi moji :lol: i necu vise dosadjivati i nervirati se, ne mozes nikog naterati da se izleci ako nece. Баба је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 @@DYNABLASTER, Ako se u toku lečenja ugušimo, nema veze "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 А ја, људи моји, од пре пар година, имам алергију на сунце 0442_feel тј. на УВ зраке. Такозвани фотодерматитис. Довољно је само пар минута да будем на сунцу да бих се после чешала као шугава. Немам осип, црвенило, ништа... Само неподношљив свраб, највише на рукама... Др ми пре две године није дао никакве лекове, јер сам планирала трудноћу, само ми је препоручио да се склањам са сунца и да, и кад планирам да изађем до продавнице по хлеб, намажем дебео слој креме за сунчање, са највишим фактором заштите. Јутрос сам заборавила и ево ме, целог дана се чешем Иначе, и мене муче синуси, већ дуже време, и неподношљиви, суви, надражујући кашаљ. Ма сва сам килава, изе`м ти пролеће dizzy999 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ostavite se te sugave hemije Ja studiram hemiju xD DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 @@DYNABLASTER, Ako se u toku lečenja ugušimo, nema veze Necete se ugusiti, a i bila bi to najgluplja smrt od alergije misimmm lol :lol: a sto jes jes, treba izdrzati, to je ipak celicenje i na granici je izdrzivog, ali no pain no gain! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 I ja sad pijem Aerius... Prešla sa Claritina Velika greška..Aerius (desloratadin) je ustvari metabolit loratadina (Claritina) i slabiji je od loratadina, ali je sedativni efekat slabiji... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Bez obzira što su Letizen i Zyrtec (Cetirizin) identičnog sastava, bolje dejstvo je pokazao Zyrtec. Nije me sedirao i jako brzo je djelovao. Ostali antihistaminici mi nisu pomagali. Cetirizin prodire u centralni nervni sistem i izaziva sedaciju, što po literaturi, što iz sopstvenog iskustva..Ne mogu bez njega već 5 godine, od marta do septembra. Ne uzimam ga samo na Veliki petak... Što se tiče Zyrtec-a i Letizena, radi se o subjektivnom osećaju....Biološka ekvivalentnost ovih preparata je dokazana. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука