Jump to content

Изабран Патријарх српски Г. Иринеј. Аксиос! Достојан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

????? ?????, ???? ?? ????? ????,??? ?????? ?? ???????? ???????

????? ??,??? ????????? ?? ??? ??? ??????...??? ?? ??? ????? ????????? ? ???????? 40 ????,????? ?? ? ?? ???? ?? ??????...

????????,??? ?? ???? ???????? ,?????? ????...

????? ?? ?? ???? ????????? ??? ????? ??????????,???? ?? ?? ??????? ?????? ? ?????? ?? ?? ?????????? ??????? ??? ????.
Подели на овим сајтовима

• Одговори 351
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 3 weeks later...

Ја бих желео некога са ове слике:

Постављена слика

Јустиновци су највећи ауторитети наше Цркве, али бојим се да не би донели потребан мир и јединство.

Ако не могу они онда неко ко ће обезбедити кохерентност СПЦ.

Занима ме ко би били такви компромисни кандидати, пошто су сигурно мање експонирани па их не знам.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче Патријарха ,по мени је ружно да лицитирамо нешто што ће Дух Свети да одлучи између троје које изгласа Синод Србске Православне Цркве , намерно пишем СРБСКЕ а не СРПСКЕ јер ми нисмо никакви СРПОВИ  0104_cheesy.Ја имам жељу и волео бих да видим на челу СПЦ-е а то је Владика Захумско-Херцеговачки Григорије  winter

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

naravno da ce dsuh sveti da odluci.blazenopocivsi patrijarh pavle je pre par godina sanjao kako predaje omofor vladici jefremu.istog jutra je pozvao vl jefrema i ispricao mu svoj san.

????, ???? ???????????? ???????... ??????? ?? ?? ?? ?? ??? ??????????....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...