Дејан Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ????? ?????, ???? ?? ????? ????,??? ?????? ?? ???????? ???????????? ??,??? ????????? ?? ??? ??? ??????...??? ?? ??? ????? ????????? ? ???????? 40 ????,????? ?? ? ?? ???? ?? ??????...????????,??? ?? ???? ???????? ,?????? ????... ????? ?? ?? ???? ????????? ??? ????? ??????????,???? ?? ?? ??????? ?????? ? ?????? ?? ?? ?????????? ??????? ??? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ?????????? ??????? ???????? ???????????? ????????? ,? ??? ?? ?? ???? ???? +?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Чавез, а зашто му је забрањен улатак у Свету Гору и када? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Ја мислим да је доста било писања овде, и речено доста тога, па ћемо ову тему ставити под кључ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 koga bi ste voleli da vidite na celu spc? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Патријарха. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganmk Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Neko ko ljubi, sirinom ljubavi Hristove! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Волио бих да нови Патријарх буде владика Григорије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Евгений Родионов Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Вадика Милутин или владика Артемије,мада сам сањао да ће бити владика Иринеј Добријевић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ?????? ??????? ??? ??????? ????????,???? ??? ?? ????? ?? ?? ???? ??????? ?????? ?????????? ??? ?? ???? ??? , ????? ??... winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Ја бих желео некога са ове слике: Јустиновци су највећи ауторитети наше Цркве, али бојим се да не би донели потребан мир и јединство. Ако не могу они онда неко ко ће обезбедити кохерентност СПЦ. Занима ме ко би били такви компромисни кандидати, пошто су сигурно мање експонирани па их не знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Што се тиче Патријарха ,по мени је ружно да лицитирамо нешто што ће Дух Свети да одлучи између троје које изгласа Синод Србске Православне Цркве , намерно пишем СРБСКЕ а не СРПСКЕ јер ми нисмо никакви СРПОВИ 0104_cheesy.Ја имам жељу и волео бих да видим на челу СПЦ-е а то је Владика Захумско-Херцеговачки Григорије winter ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 naravno da ce dsuh sveti da odluci.blazenopocivsi patrijarh pavle je pre par godina sanjao kako predaje omofor vladici jefremu.istog jutra je pozvao vl jefrema i ispricao mu svoj san. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 naravno da ce dsuh sveti da odluci.blazenopocivsi patrijarh pavle je pre par godina sanjao kako predaje omofor vladici jefremu.istog jutra je pozvao vl jefrema i ispricao mu svoj san. ????, ???? ???????????? ???????... ??????? ?? ?? ?? ?? ??? ??????????.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Nemam pravo glasa pa to prepustam Duhu Svetome i Episkopima da odluce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука