Гости Guest O.Ugrin Написано Децембар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 Anketa je premestena sa podforuma - Licnosti na podforum - Duhovna aristokratija a tu je i jos jedna anketa koja ce vas mozda zanimati, tako da izvolite... ucestvujte, time ostvarujuci sebe i utvrdjujuci sebe u svesti da - OD NAS ZAVISI! Mislite o tome. Otvorenog uma-otvorenog srca, mir vam - Ugrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 Тања, јел ти добро? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 Naravno, sto pitas? Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Децембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Dame i gospodo, jedna i jedinstvena, apsolutno neponovljiva i dragocena... Gospodja, zena i majka, stvorenje Bozije koje, tu svoju Bogolikost, neguje i cuva, svedoceci Hrista Jevandjelje siri i narod Boziji sa Gospodom miri! Svesna sebe lazljivu skromnost odbacuje smelo shvativsi da odgovornost samo zrelih ljudi je delo kojima Zakon nije tek kukavicka maska od sebe bega vec upravo temelj svakoga od njih sopstvenoga autenticnoga dela. A, to delo, jeste zajednicki njihov Put koji predstavlja Istinu jer njome se zivi posto Istinom svaki hriscanin drugog brata sa Hristom miri. Mir Boziji Radost je njina Mir Boziji zajednicu im stvara Mir Boziji svakom ribaru ljudi jedino odgovara. Od mene - Vama, od ludog - ludoj, jer - ''...a sto je ludost pred ljudima, mudrost je pred Bogom'' Mislite o tome! Otvorenog uma - otvorenog srca, mir vam - Ugrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Oce Ugrine,pesma je divna!Bravo! 0102_laugh To je moja devojcica! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Зa Дaницу Након толико лутања, осећај добија потврду, наслућено облик, невидљивом се виде обриси! Нисам грешила, да, сада знам. Тражење добија смер, правац – јасан, видљив. Како? Како сада? Куда даље? Толико накупљеног, неизреченог... Толико их је много у теби, кроз тебе тражећи... Куда са њима, а мирис је неодољив, дозива, милује, теши, ране зацељује. Куда са њима, како се одупрети неодољивом, немогуће је ћутати!? Глас из тишине проговара, нема сигурног ћошка, сваки кутак говори. Да ли сањам? Шта је ово? Лудост? Мудрост? Кожа је тесна, шапат је прерастао у вику, дозивам... али како? Зар ја? Да Лазарице, баш ти! Говори, вичи са кровова! Само луди су живи, мудраци су одавно мртви. Да, баш ти јер је жеља прерасла себе у тебе у ти у... ДАНИЦУ. Taња Накић Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Oce Ugrine,pesma je divna!Bravo! klapklap To je moja devojcica! girl_jumping Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 ?a ?a???? ????? ?????? ??????, ?????? ?????? ???????, ????????? ?????, ?????????? ?? ???? ??????! ????? ???????, ??, ???? ????. ??????? ?????? ????, ?????? – ?????, ??????. ????? ???? ????? ???? ????? ?????? ??????????, ???????????... ?????? ?? ?? ????? ? ????, ???? ???? ???????... ???? ?? ????, ? ????? ?? ????????, ??????, ??????, ????, ???? ????????. ???? ?? ????, ???? ?? ???????? ??????????, ???????? ?? ??????!? ???? ?? ?????? ?????????, ???? ???????? ?????, ????? ????? ??????. ?? ?? ?????? ??? ?? ???? ??????? ???????? ???? ?? ?????, ????? ?? ????????? ? ????, ???????... ??? ????? ??? ??? ?? ????????, ??? ??! ??????, ???? ?? ???????! ???? ???? ?? ????, ??????? ?? ?????? ?????. ??, ??? ?? ??? ?? ???? ???????? ???? ? ???? ? ?? ?... ??????. Ta?? ????? Tišina najbolje govori samo treba umeti slušati tišinu da , jednom polete?emo zajedno crvenilo Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Maestralno gospodjo Tanja,maestralno 1405_love НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Jednostavno je izaslo... verovatno cu ga kasnije obraditi, ali ovo je ono sto se nije dalo iskontrolisati. ... Okupani nema potrebe sta da pere osim nogu, jer je sav cist.....(Jovan 13.10) LEBDI...TRAZI...DAJE...DOZIVA MILUJE, MIRISE, IZLIVA OKUPANI KRENI, POLETI OKUPANI DODIRNI, OCARAJ OKUPANI POZOVI, POSADI OKUPANI... VOLI, OKUPANI! SAMO VOLI CISTI, SAMO VOLI... SMERNI PRIGRLI SMERNI UTESI DAJ SVOJ UDEO DAJ OKUPANI, CISTI... DAJ... ... I SAMO VOLI Na zalost, nema nasmejanog smajlija sa suzama, njega sam pozelela za kraj. Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> 1312_womens 0104_cheesy https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='8084.gif' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/cmizdrenje.gif 0104_cheesy НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 РОЂЕНИ Рођени погледај, птица је узлетела ка Сунцу, животу... даје му се. Рођени погледај, руже и љиљани пружају латице да их прошара, обоји лепотом. Рођени погледај, срна је на врху брега слободом похрлила светлости. Рођени погледај, извор пева, Сунце се у њему оогледа. Рођени погледај, вила је гору украсила да је светлост окупа. Рођени погледај, капи кише умивају зелена поља. Рођени погледај, пчелу и цвет у потпуном давању. Рођени погледај, девојка косе расплела драгог дозивајући. Рођени погледај, пастир певајући стадо окупља. Рођени погледај, звезда засијала у плаветнилу. Рођени погледај, каравани са Истока крећу. Рођени погледај, Радост се рађа! Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Ova pesma-tekst zasluzuje kompozitora, koji ce nama dvema, finim zenama 1405_love.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> 1405_love.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />,da spakuje muziku, a ONDA na scenu stupaju najbolji vokali koji ce obradovati siroke narodne mase svojim umilnim glasovima 0442_feel. VICIMO S KROVOVA, SVI ZA JEDNOG I JEDAN ZA SVE, SIRI DALJE nista manje!!! Cula sam se ovih dana sa Trkuljom i trazi novog tekstopisca 0442_feel НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука